Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce vă enervează(acum)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by gmihai24 View Post
    Ce ma enerveaza ca ai scris legat ''depropozitie''. ))
    Am glumit.
    Ma enrveaza ca am instalat wis-ul pana la urma, dar nu pot scoate printari, adica imi salveaza pagina goala si la antet pune doar unele date de la cautari.
    Unde,unde? )))

Ma enerveaza faptul ca laTimisoara e o vreme de "rahat" si nu pot face gratare (

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

• Ma enerveaza faptul ca "cineva" iar o sa se enerveze ca "altcineva" a sters postarile....sau poate nu ..))

stima
      Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

Comment

• Originally posted by gmihai24
        Sa sti ca treaba asta e cea mai enervanta.
        Ai mare dreptate )

sigpic

Comment

• Eu nu ma enervez, pentru ca nu am cu cine... Imi cunosti masina ca sa te poti pronunta...? Crezi ca daca ai o masina mai scumpa sau mai noua ai dreptul sa jignesti, crezi ca esti mai presus sau esti singurul care are masina...?
          La fel murim toti, "prietene", nu-si au rostul impresiile cu mine ca nu raman usor impresionat...!!!
          Ati infiintat forumul acesta sa faceti mishto sau sa discute fiecare liber(in limita bunului simt)?
          Mi-am facut cont pe acest site, nu am jignit pe nimeni, nu am vorbit urat cu nimeni, deci intru, ies si stau cat vreau pe aici, cred ca aste este dreptul la viata privata si libera...
          Daca imi spune cineva cu ce am gresit in primul post(cel de prezentare), si este pe bune, imi recunosc greseala si promit ca nu mai dau pe aici... Pana atunci, nu am intrat aici sa ma cert cu cineva, care are chef de asa ceva, il rog sa-si gaseasca alta persoana...
          Numai bine si sper ca nu am jignit pe nimeni, cel putin pe cei care nu se simt...

Comment

• Originally posted by mircea600sel View Post
            Ai mare dreptate )
            Aaaaaaa, pai se poate dom-lor, unde imi este postarea???
            Hakere daca te aflu....

Comment

• Nu stiu daca a fost mentionat pana acum in discutie pentru ca nu am citit decat jumatate din cele 29 de pagini , asa ca nu va suparati daca repet ceva care e foarte evident dupa opinia mea : gropile si drumul impracticabil din Bucuresti !

Am o oroare sa ies cu bijuteria de masina si sa o rup in hartoapele domnului primar. De cate ori iau o groapa trag o injuratura zdravana la adresa guvernului si a primarului, indiferent cu cine sunt in masina. Parca m-ar bate cineva pe mine cand aud zdroncanitul acela teribil de parca se dezmembreaza masina si pamantul se crapa sub tine- un Mercedes nu merita asemenea tratament abuziv- ma face sa imi fie dor de Dacia 1310 care era imuna la drumurile noastre.

Toata enervarea creste si mai mult cand in spate e vreun smecheras cu Logan sau un taximetrist grabit care iti da flashuri sa te bagi mai tare prin gropi - cateodata te depaseste respectivul si il vezi in fata ta cum isi rupe masina doar ca sa se dea de mare.

Cand vine vorba de masina, asta ma enerveaza cel mai rau.
              Last edited by Guest; 03-30-2013, 18:37 PM.

Comment

• Originally posted by alex_tyu View Post
                Eu nu ma enervez, pentru ca nu am cu cine... Imi cunosti masina ca sa te poti pronunta...? Crezi ca daca ai o masina mai scumpa sau mai noua ai dreptul sa jignesti, crezi ca esti mai presus sau esti singurul care are masina...?
                La fel murim toti, "prietene", nu-si au rostul impresiile cu mine ca nu raman usor impresionat...!!!
                Ati infiintat forumul acesta sa faceti mishto sau sa discute fiecare liber(in limita bunului simt)?
                Mi-am facut cont pe acest site, nu am jignit pe nimeni, nu am vorbit urat cu nimeni, deci intru, ies si stau cat vreau pe aici, cred ca aste este dreptul la viata privata si libera...
                Daca imi spune cineva cu ce am gresit in primul post(cel de prezentare), si este pe bune, imi recunosc greseala si promit ca nu mai dau pe aici... Pana atunci, nu am intrat aici sa ma cert cu cineva, care are chef de asa ceva, il rog sa-si gaseasca alta persoana...
                Numai bine si sper ca nu am jignit pe nimeni, cel putin pe cei care nu se simt...
                Hai sa-ti repet si eu, pe scurt: citeste regulile acestui forum si-o sa constati ca BURSA (locul in care se vinde/cumpara ceva) este o facilitate acordata membrilor cu activitate, pentru A SE AJUTA INTRE EI. Ergo, acest loc nu e bazarul de pe tercituning sau site gen autovit. Vei vinde/cumpara, la un pret bun, cand vei avea contributie, implicare etc. Moderatorii au dreptul de a decide ce aproba sau nu, ca d-aia sunt de 5-6 ani pe-aici.
                Nu te supara, ca n-ai motiv.
                Bun venit pe forum si activitate prodigioasa!
                https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

• Originally posted by gmihai24 View Post
                  Aaaaaaa, pai se poate dom-lor, unde imi este postarea???
                  Hakere daca te aflu....
                  Eu zic ca e nea Coco.S-a razbunat.

Originally posted by alex_tyu View Post
                  Eu nu ma enervez, pentru ca nu am cu cine...
                  Mda...interesant.

Originally posted by alex_tyu View Post
                  Daca imi spune cineva cu ce am gresit in primul post(cel de prezentare), si este pe bune, imi recunosc greseala si promit ca nu mai dau pe aici.....
                  Cum ai tras tu concluzia ca ai gresit cu ceva?Sau ca ti-a facut cineva ceva.

P.S. Sau vroiai sa ne mai spui ceva in topicul ala?Daca vroiai sa ne prezinti masina,avem un topic separat.(dar cum tu nu ai citit regulamentul forumului...)

sigpic

Comment

• Omul se chinuie o viata sa faca macar un lucru bun. Pentru a face rau, este suficienta o secunda.

Comment

• Originally posted by epurare_coco View Post
                      Omul se chinuie o viata sa faca macar un lucru bun. Pentru a face rau, este suficienta o secunda.
                      Frumos spus...ce vorbe pline de intelepciune."Cine n-are batrani, sa-si cumpere"

Poate in ceasul al 12-lea colegul Siegfried o sa-si recunoasca fapta comisa.

sigpic

Comment

• Coco,mare dreptate ai!Si chiar vorbesc serios!
                        W124 E220 din 95

Comment

• @ dl Mircea600sel, am tras concluzia ca am gresit din moment ce mi-a fost inchis topicul... Unde sa cunosc membrii forumului daca nu la prezentari...?
                          Poate am citit regulamentul, mai mult sau mai putin ca si alti membri, poate de aceea nu am pus la prezentari anunt comercial, si de aceea prezentarea nu a continut nimic comercial. Daca nu am gresit inseamna ca nu trebuia sa fie inchis topicul,sa pot sa cunosc membrii, nu sa fiu criticat!!!
                          Am intrat pe acest forum sa comunic si sa aflu chestii noi, nu sa intru in discutii contradisctorii cu nimeni, vreau sa se inteleaga asta...!!!

Comment

• Originally posted by mircea600sel View Post
                            Frumos spus...ce vorbe pline de intelepciune."Cine n-are batrani, sa-si cumpere"

Poate in ceasul al 12-lea colegul Siegfried o sa-si recunoasca fapta comisa.
                            Nu ma mai pasioneaza de mult parerea colegului. Nu suntem aici pentru doar a ataca sau din spirit de fronda. Cred ca avem si alte treburi de facut.
                            De exemplu, sa ajutam un coleg.

Comment

• Originally posted by alex_tyu View Post
                              @ dl Mircea600sel, am tras concluzia ca am gresit din moment ce mi-a fost inchis topicul... Unde sa cunosc membrii forumului daca nu la prezentari...?
                              Poate am citit regulamentul, mai mult sau mai putin ca si alti membri, poate de aceea nu am pus la prezentari anunt comercial, si de aceea prezentarea nu a continut nimic comercial. Daca nu am gresit inseamna ca nu trebuia sa fie inchis topicul,sa pot sa cunosc membrii, nu sa fiu criticat!!!
                              Am intrat pe acest forum sa comunic si sa aflu chestii noi, nu sa intru in discutii contradisctorii cu nimeni, vreau sa se inteleaga asta...!!!
                              Nu numai postul tau a fost inchis.

Asteptam cu mare interes prezentarea masinii tale in aria dedicata.Poate te onorezi cu prezenta la vreo intalnire ClubMercedes Banat.

sigpic

Comment

• Incepe sa ma enerveze acumulatorii astia care sunt facuti pt Romania, orice problema ai avea cu masina o ai din cauza lor.Asa imi abate pe vanzatorii astia de acumulatori ce nai vazut domle'.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF