Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Accident Mercedes clasa C (preparat de AMG)

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Parerea mea este ca, prietenul tau a gresit cand a incercat sa ocoleasca cainele. La o asemenea viteza si comenzile asupra directiei raspund altfel. Daca ai timp, analizezi variantele. Eu personal, franam si daca tot i-mi era cainele in fata intram pur si simplu in el. Daca era un animal mai mare( cal, vaca, porc samd ) atunci situatia se schimba.
    Prostia si Hotia au cucerit Romania.

Comment

Originally posted by orca View Post
      ...indiferent care au fost cauzele accidentului cert este ca asemenea mashini la modul general nu ar trbuii sa fie conduse de toti inconshtientzi...
      Un W202 AMG poate avea :
      C 36 AMG_280 PS_(1993–1996)_1560 kg_5,57 kg/ps
      C 43 AMG_306 PS_(1997–2001)_1590 kg_5,20 kg/ps
      C 55 AMG_347 PS_(1999–2001)_1610 kg_4,64 kg/ps

Eu consider ca la un raport de sub 7 kg/ps ar trebuii obligatoriu ca un shofer sa indeplineasca mult mai multe conditii decat categoria B in permis, si asta chiar reglementat prin lege, nu cred ca ar strica chiar mai multe subcategorii la categoria B in functie de raportul kg/ps.
      Cred ca orca are dreptate, nu ar trebui ca orice posesor de categoria B sa conduca masini performante.Nu stiu daca este adevarat, dar am auzit ca cei care isi cumpara ferrari de la reprezentanta beneficieaza si de un curs de conducere pentru a putea stapanii aceste masini.Sunt diferite tipuri de masini care in 10-15 secunde prind 200 km/h iar daca acestea sunt conduse de neexperimentati in ale sofatului devin bombe pe 4 roti.
      Eu daca eram in locul lui nu asi fi incercat sa ocolesc cainele la o asemenea viteza. Cand l-am intrebat ce a avut in cap in momentul acela mi-a zis ca acesta a fost primul lui reflex, de a ocoli cainele, uitand ca se deplasa cu 230. L-am intrebat ce viteza avea in momentul in care s-a rasturmat si mi-a zis ca nu stie ce viteza avea deoarece a franat, a ocolit cainele iar in momentul in care a vazut ca paraseste carosabilul a simtit ca va muri si nu a mai apucat sa vada bordul masinii. Accidentul s-a petrecut anul trecut, undeva in zona Cluj-ului. Chiar daca acesta este prieten cu mine pot spune ca este inconstient (si i-am spus-o in fata atat eu cit si alti prieteni). De aproximativ o luna si-a cumparat un BMW M5 cu 400 cp (din 2002) si ma intreba pe mine daca cunosc pe cineva care sa-i scoata limitarea de viteza. Daca va avea accident si cu aceasta masina am sa va anunt si poate postez si ceva fotografii.

Comment

regretabil acest incident bine ca au scapat.

Comment

Originally posted by Octaviannus View Post
          De aproximativ o luna si-a cumparat un BMW M5 cu 400 cp (din 2002) si ma intreba pe mine daca cunosc pe cineva care sa-i scoata limitarea de viteza. Daca va avea accident si cu aceasta masina am sa va anunt si poate postez si ceva fotografii.
          Ia sa verific la colegu, poate l-a luat pe cel care l-am calarit si eu prin 2006.

Nu pot decat sa ii urez moarte usoara, la asa atitudine. Stiu ce inseamna masina aia fara limitare, e drept ca la 190 kmh te cam plictisesti, dar indiferent cum simti inauntru, realitatea ramane aceeasi.

Vorba lu' tacsu astuia cu M5: "o fi facut el prapad (cititi: dauna totala) cativa ursi, dar cu M-ul asta mi-e frica; daca reuseste sa il prapadeasca, mi-e ca moare si el, e masina greu de prapadit."

Actualizarea e ca nu a murit vreo 2 ani cat l-a tinut, acum l-a vandut ca sa si-l cumpere pe cel de 500 CP. La 25 ani ai lui, mi se pare un sofer exceptional, cu o stapanire buna a masinii la viteze ametitoare, sau in drifturi. Teribilist era la 18 ani, intre timp a invatat. Dar masina totdeauna e reglata perfect, are consumabile bune, cauciuce bune. Am facut Bucuresti-Timisoara cu 103 kmh medie, si Timisoara-Viena cu 150 kmh medie. Era iarna, fratilor.
          1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
          1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
          dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

Iata de ce uneori oameni nevinovati mor pe drumurile nationale. Mergi linistit, pe bada ta, si te trezesti cu un "schumacher' pe sensul tau...pac .... si gata..... Ar trebui sa se dea si un test de inteligenta si cultura pentru orice categorie ...
            Pacat de masina. Sunt curios ce masina va fi urmatoare facuta praf. Din pacate, producatorii de automobile au prostul obicei sa faca masinile din ce in ce mai sigure pe masura ce le cresc puterea motorului. Pacat! Macar airbag-urile sa le fi scos....
            The stars will light my way

Comment

Asta n-avea 230, se exagereaza la greu, daca avea viteza aia era fular masina, iar familia servea o portie zdravana de coliva.
              Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
              http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
              http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Cine zice ca la 190 km pe ora in w202 te plictiseshti,cred ca abereaza,sa nu uitam ca w202 e un w201 ceva imbunatatzit...curind va stagna si apoi regresa valoarea imobilelor si terenurilor in RO,ca urmare fostii posesori de Dacii si Oltcit vor fi nevoitzi sa revina la vechile mashini,si accidente cu MASINI la 230 km vor ramine putzine....

Comment

Subscriu la parerea generala ca orice viteza peste 140km/ora in .ro este incostienta pura. Cu exceptia autostrazilor si alea vai de capul lor.

200, 230km/ora suna prea mult in genul "o cauti cu lumanarea".
                  Aerodynamics are for people who can't build engines.
                  Enzo Ferrari

Comment

Originally posted by DMIHNEA View Post
                    Cine zice ca la 190 km pe ora in w202 te plictiseshti,cred ca abereaza,sa nu uitam ca w202 e un w201 ceva imbunatatzit...curind va stagna si apoi regresa valoarea imobilelor si terenurilor in RO,ca urmare fostii posesori de Dacii si Oltcit vor fi nevoitzi sa revina la vechile mashini,si accidente cu MASINI la 230 km vor ramine putzine....
                    Depinde ce motor ai pe W202... nu toata lumea e zgircita la capacitatzi cilindrice. Eu ma plictisesc la 150 la ora cu cataraga aia de Cobra vishinie. Si are 280 pe ea, nu vrun motor peste 3 mii... deci sa nu ne pripim la comentarii, nu totzi au aceleashi pareri, deci fara generalizari ce nu ishi au rostul...

Originally posted by MIR View Post
                    Subscriu la parerea generala ca orice viteza peste 140km/ora in .ro este incostienta pura. Cu exceptia autostrazilor si alea vai de capul lor.

200, 230km/ora suna prea mult in genul "o cauti cu lumanarea".
                    Care parere generala ? N-o vad pe nicaieri. Imi fugaresc gloabele de le ia dracii, sint intreg, si altzii pe care i-am carat sint al dracu de intregi (deshi Preoteasa cam are morcovu infipt in cur mereu cind conduc eu...), mai am si pe altzii care fac la fel, dar sint shoferi. Problema se pune altfel. Fugareshti fieratania cind eshti capabil s-o struneshti, nu cind nu eshti. Care e birjar, si conshtient de abilitatea lui (sau de lipsa ei...), ori sta acasa, ori merge incet. Pe cine il tzine si are cu ce, ii da in gusha. Pe mine, de exemplu, ma tzine, cu toate ca sint chior ca liliacul, am tot timpul control asupra jiganiei. Si cind am vro dilema in privintza asta, nu mi-e rushine sa pun pe altu sa faca pe draiveru, cu toate sutele mele de mii facute pe shosele. E pur si simplu treaba de conshtientza, nimic mai mult.

Comment

dottore,usor o luam offtopic,daca tu compari tinuta de drum w123 cu w202,inseamna ca itzi pierdushi tineretzile degeaba pe sub cobre.....w202 chiar C36 tot un cotetz pe rotzi este,dar se vede ca parerile difera....oricum cu afirmatzia de mai sus ai decazut rau....invitam altzi doctori la discutzie,cu eventuala mutare de topic..ce pula mea sa mai strunesti dintr-un w202 la peste 200 km/h?
                      Last edited by DMIHNEA; 04-22-2008, 20:13 PM. Reason: ?

Comment

Sintem la off-topic, dragul meu, unde dracu mai off-topic mai mergem ?
                        Sint de acord cu tine, W202 nu va avea niciodata tzinuta pe strada precum o Cobra bashinoasa, batrina, mincata de rugina pina in maduva oaselor si moarta. Io pun problema prin prisma omului, ca doar ala e cel ce controleaza agregatu, corect ? Ai mers, presupun, la viatza ta, cu tot felul de cotetze. Daca fierul nu corespunde intr-o curba la un 130 la ora, persishti in cretinism cit sa ataci curba aia in continuare cu 140 ? Banuiesc ca nu...

Cu ce am decazut ? Ca te-am facut, indirect, zgircit la motoare ? Si io sint, ca imi cumpar si mastodontzi, asta e partea a doua, ca nu platesc nimic pentru mastodontzi la stat, asta e partea a treia, ca nu platesc nimic si la alea pina in 2 mii de cc, asta e partea a patra. Deci sint chitra rau... Da nici nu mi-ash lua la financiar, pe circa mea, ceva mai mare de 200 de centimetri cubi. De fapt, daca ma gindesc mai bine, nu iau la financiar nimic, dece sa-mi bat capul cu aspectul asta ?...bun, sa revenim, cu ce decazui ? Detaliaza... nu eshti singurul openminded pe aici.

Comment

Ba fratilor, ati dat-o intr-o labareala generala....

Comment

bine zis,FLORINEASCA,muta-ne...

Comment

Ce dracu sa fac, Florine ? Cind n-am ce fu.., mi-o iau la la..

Comment

daca nu ne muta,o avea motivele sale....despre laba ta de doctor,ce sa zic......nu m-ai jignit cu zgircenia la motoare deoarece in afara unor cadavre inshirate pe aleile blocului,nu posezi nimic-familie,proprietatzi,statut social,viatza de familie,o prezentza linga tine,un concediu sau macar un weekend in 2,si lista poate continua,deci m-as fi considerat jignit de catre unul care sta social pe linga mine,totul excluzind faptul ca dupa ce am dat coupe-ul,inca nu am cumparat nimic,deci potzi sa mai astepti cu afirmatzia de zgircenie pina voi pune iar ceva pe numele meu....

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF