Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce alte masini avetzi/atzi avut si de ce le-atzi ales???

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pfoooaaa, hai sa incep daca imi mai aduc aminte:
    1. Renault 12
    2.Opel Kadett 2 buc
    3.Dacii.....nu imi mai aduc aminte numarul
    4.Mazda 323
    5.Volvo 760
    6.Fiat Regata
    7.Fiat Mareea Weekend 19.jtd
    8. Daewoo Espero 4 buc
    9.Peugeot 406 2.0 SRI
    10.Mercedes w124 2.0 16v
    11.Opel Vectra A
    12.Daewoo Tico vre-o 3 buc
    13.Pontiac Sunfire
    14.MERCEDES W210 2.0 16v
    15.MECEDES W124 200d

ultimile 2 , precum si un tico se afla inca in parcul meu auto iar din lista sigur am uitat vre-o masina si nu am adaugat "mastodontii" gen DAF Leyland , Iveco Turbodaily 2buc , Peugeot Boxer si nu am adugat cele cca 200 de dacii pe care le-am taiat in 2 ani de dezmembrari
    Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Comment

Am avut si eu o groaza de masini; din 93 o dacie 1300 ,un fiat 600,o cange deARO 10 si apoi prin 94 mi-am luat o cobra 240 d beton-masina am luato de la Stanescu(fostul imparat al romilor de la Costesti) si arata ca noua,dar a trebuit sa o vand peste un an ca era umblata in gura si ma oprea toata politia. A urmat o serie nesfarsita de dacii presarate cu cate o 'straina"-Ford Sierra,Renault 25 v 6,Bmw 524,peugeot 405,309,Audi 80,100 cc,B4,100 A6,Opel rekord,Laguna,etc. Prin 2004 am avut si un 126 pe care l-am facut 300 diesel,dupa care au urmat si 'plasticele-Golf 4,Opel astra DTI (La un moment dat am vrut sa-i dau foc),Ford focus,CORSA CDTI,si un E 220 CDI DIESEL (TAXI crem-480.000 km pe ceas-motor impecabil). In 2007 m-am apucat de casa si a trebuit sa o vand. In prezent- MB 100 DIESEL AF.93,opel kadett,vw passat 87+2 gunoaie de dacii. Pot sa spun ca cel mai multumit am fost de cobra si de MB100-(azi am tras cu el un IVECO 35 de la VALCEA la SIBIU fara probleme).

Comment

Multe rau. Doua sute si ceva de bucatzi. Si cam orice, de la Trabant la Mercedes. In special mashini mai vechi. Nu prea am reushit sa sar de 90 (nici nu m-a interesat vreodata...). Daca ma apuc sa le inshir pe aici, se blocheaza forumul...
        Momentan am ramas cu ce e in semnatura.

Comment

nu mai bine ca mine?una si aia varza? ))
          “Alaturi de hidrogen, prostia este cea care se gaseste in cantitatea cea mai mare in Univers.” (Thomas Edison)

Comment

Am inceput cu un Moskvich 1500 (un fel de mercedes , tractiune spate, super-antifonata, capota de la motor capitonata, bord cu consola centrala - pentru anii aia era o super-chestie, motor de 1500 cu 80 de cai, carburator dublu-corp, intr-un cuvant o super-masina, cu mult peste Lada sau Skoda), a urmat o Dacia 1307 (papuc dubla-cabina), o Dacia Break, dupa care Wranglerul (pe care il am si acuma si merg impecabil pe unde nici nu imi inchipuiam), pentru off-road si W203. Cam atata, fara sa mentionez masinile de la serviciu.

Comment

Moskvitch 1500 nu e peste Lada.

Comment

am avut si eu destule....
                in general m`am perindat pe bmw-mercedes.mentionez ca nu le`am tinut prea mult...doar cat au avut numere de tzoll.c200`u e cel care a rezistat cel mai mult in posesia mea...si un bmw 520 din 90 pe care nu m`am indurat sa`l vand.
                1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                Si o panarama de scuter

Comment

Originally posted by mezzo View Post
                  am avut si eu destule....
                  in general m`am perindat pe bmw-mercedes.mentionez ca nu le`am tinut prea mult...doar cat au avut numere de tzoll.c200`u e cel care a rezistat cel mai mult in posesia mea...si un bmw 520 din 90 pe care nu m`am indurat sa`l vand.
                  Ce pasional eshti, draga...

Comment

Eu sunt minor, la prima: W124 coupe. Ca model l-am ales pentru ca e de pe vremurile cand se faceau bine, cand se bagau bani in tehnologie, si pentru ca nu stiu cum face dar arata bine de tot, si eu la fel in el. Specific pe asta l-am ales pentru ca e bine intretinut si totul original la momentul cumpararii. Chiar daca mai am de platit o suma destul de maricica sa il inmatriculez.

Pe viitor ma gandesc ca o sa am si:
                    • W111 cabriolet (pe care o sa il tin - stiti ca exista unul absolut perfect in Romania?)
                    • CL ("balena coupe" - incert daca as tine-o, e o pasiune mai veche)
                    • W124 cabrio cu hardtop (un pas in plus fata de bijuteria actuala, il tin sigur daca e in stare perfecta, insa ii tare rarissim)
                    • CLS (incert daca l-as tine, dar imi place cum arata, bestial)
                    • SLR (legendele astea se tin)

Lista e mai lunga, insa de prin alte fabrici. :P

Modest. Am o viata de trait.
                    Last edited by 200ce_marius; 04-19-2008, 01:51 AM.
                    1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
                    1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
                    dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

In prezent detin o Skoda Octavia TDI din 2001 de care sunt f multumit, nu a picat decat un bec de stop de pe ea.

Intentionez sa iau un W204 intr-un an maxim 2. As lua oricand un W124 '94-'95 insa nu prea am vazut masini in stare buna care sa fie la vanzare, motiv pt care mai tin Octavia si strang bani de W204.

Comment

Am uitat ca si eu am avut si alte mashini in afara de w124-le din '94 de acuma:

prima era o cobra adusa din germanica avea inclusiv benzina nemteasca(o canistra asa de pofta) functiona ca unsa dar era foarte scump de inmatriculat si am umblat o perioada cu ea cu nr provizorii si dupa care am dato..mia parut rau(

- a doua era un ford sierra(nu tzin minte pretzu si anu din care era) se comporta grotesc si lam dat

-dupa aia inca 2 forduri unu era de umblat care afuma rau rau si celalalt era pt piese(asta prin 97)...am sta cam rau cu banii si de aia numa forduri

-ultimele 2 forduri amintite leam dat la schimb cu un 190 benzina injecttie de prin 80 si ceva....roshie spoiler,eleron deci avea un pic de tunning exterior...a fost a unui tanar de vreo 23 de ani....era foarte muncita si totushi functiona bine

-am facut o pauza de catziva ani(cred ca vreo 5) si acuma am 124 de care sunt mai mult decat multzumit

Cam astea ar fi......
                        God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber

Comment

Tu ai 15 ani?
                          Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                          http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                          http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

-am facut o pauza de catziva ani(cred ca vreo 5) si acuma am 124 de care sunt mai mult decat multzumit
                            Tu ai 15 ani?
                            Cineva sa ma lumineze....

Comment

da am 15(peste vreo 3 luni am 16) ani si vb in numele lu taicameu care nu prea se pricepe la internet....intelegetzi...eu cred ca nu e nici o problema din moment ce nu va plictisesc cu tampenii de astea de varsta mea
                              God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber

Comment

Originally posted by sebastian04 View Post
                                da am 15(peste vreo 3 luni am 16) ani si vb in numele lu taicameu care nu prea se pricepe la internet....intelegetzi...eu cred ca nu e nici o problema din moment ce nu va plictisesc cu tampenii de astea de varsta mea
                                Te recunoastem ca reprezentant al familiei
                                PS. Baiatul a fost sincer, si nu pare sa fi incercat sa-si ascunda varsta, pe langa avatar mai are cel putzin un post unde specifica ca are 15 ani, de exemplu... http://www.clubmercedes.ro/fumatul-t2428.html
                                Last edited by orca; 04-20-2008, 20:52 PM.
                                .. ________ ..
                                o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                                (Oo\==/oO)
                                ..U...............U.
                                Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                                http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF