Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Transformare GE 300 in Auto utilitara

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Transformare GE 300 in Auto utilitara

Buna ziua

Asa cum spune si subiectul thread-ului doresc sa-mi transform masina Mercedes GE 300 in autoutilitara.
    Stie cineva o firma care se ocupa cu asa ceva?

Va multumesc anticipat pentru informatile voastre
    Bogdan

Exact asta incerc sa fac si eu cu un Patrol.
    Am vb cu firme care transforma oficial dube si tre sa aiba autorizatie pe marca respectiva si pe model de la constructor. Deci pt modele mai vechi e foarte greu.
    Dar la RAR sunt mai multe departamente si nu e clar la care se incadreaza, pentru ca nu e auto nou si alte particularitati.
    Masini utilitare am vazut multe in targ, in Germania e 60 euro transformarea, aici cica 1000.
    In principiu tre sa pui o platforma in masina si eventual un perete despartitor si sa te apuci de luptat cu morile de vant. Asta e facuta in alta tara intr-un Musso si nu are nu stiu ce perete. La RAR mi-au zis ca peretele trebuie incercat la diferite forte si echipa e numai la Buc.
    Succes
    Attached Files
    BENZ G, altceva ce ?

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF