Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

SMURD - Alerta Maxima ! .

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Doctorul RAED ARAFAT a trebuit "sa iasa" din sistem pentru ca nu a fost de acord cu introducerea unor servicii private in sistemul SMURD - Serviciul Mobil de Urgenta , Reanimare si Descarcerare , creat pentru a interveni in caz de Maxima Urgenta si Calamnitati Naturale .

Serviciile private ar fi trebuit sa-si deconteze activitatile din banii de la Casa de Asigurari de Sanatate si nu din cotizatii particulare , asa cum ar fi fost normal .

Presa a relatat urmatoarul caz:

In urma cu cateva zile , la 112 a fost solicitata o interventie medicala pentru un infarct suferit de o femeie in varsta de 40 de ani .
    La fata locului s-a deplasat o ambulanta particulara , a constatat incidentul , dar surpriza , nu avea in dotare defribilator .
    Sa apelat din nou la 112 , a sosit un echipaj SMURD care a reusit pentru scurt timp reanimarea pacientei , ulterior aceasta decedand la spital .

Excelent editorialul ziaristului CRISTIAN TUDOR POPESCU din ziarul Gandul - 13-01-2012 - "Marele masturbator" .
    Last edited by nstoe; 01-14-2012, 02:01 AM.

Comment

Originally posted by carmine View Post
      "Betivanul" e ales de majoritate. Asta e cel mai trist. Sper sa aiba soarta lui Ceausescu, si asta cat mai curand, ca tot e iarna.
      Asa este, prosti au fost cei care l-au ales, sper sa nu il prinda Sfintele Sarbatori Pascale pe la Cotroceni.

Originally posted by zsolti1981 View Post
      Impotriva unui dictachior,care are tupeul sa afirme ca nu Dr Raed Arafat este initiatorul SMURD.Eu nu vreau sa ma iau in gura cu nimeni de pe forum,ca nu-mi sta in fire,dar m-am saturat sa tot vad cum unii oameni,care isi dau silinta in aceasta tara,sa faca ceva,sunt redusi la tacere de un nebun care se crede presedinte.Cat mai rezista oare poporul roman,sa inghita atata umilinta?
      Bine grait, betivanul asta distruge tot ce ii sta in cale!
      Last edited by Luxian; 01-14-2012, 12:52 PM.
      Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

Eu cred ca in Romania nu exista SMURD-ul, daca nu exista dr. Arafat. Cinste lui, care in loc sa deschida mai multe ghisee de schimb valutar ( cum fac altii ), a facut SMURD-ul, salvand astfel zeci de vieti. Acum nu conteza prea mult daca a demisionat sau a fost demis, dar conteaza cauzele care au dus la demisia lui. Iar cauza principala e talentul comunistilor de a strica tot ce merge, de a complica tot ce-i simplu si de a inrautatii tot ce-i bun. La fel nu prea conteaza cine a scos lumea in strada, dar conteaza ca au iesit si dupa cate am vazut, nici nu mai au treaba cu cazul Arafat, ci cu ,,marinelu''. Poate o punem de-o revolutie, ca-i cam cald ptr. perioada asta si poate infloreste iasomia!

Comment

Sper ca Doctorul RAED ARAFAT sa revina cat mai curand in MS ; eu l-as dori chiar in postura de Ministru .
          Pe langa profesionalism a dovedit si reale calitati de excelent organizator .

Am deschis acest thread deoarece sunt , alaturi de domniile voastre , participant la traficul auto si nu-mi este indiferent cine si cum se intervine in caz de accidente rutiere .

Consider , opinia mea , ca SMURD trebuie sa ramana in sistemul de stat , finantat din bugetul de stat .

Cine doreste sa infiinteze servicii de asistenta medicala privata este liber sa o faca pe banii lui , cu cotizanti si numere de telefon proprii .

In judetul Iasi mai multe unitati SMURD sau desfiintat din cauza autoritatilor locale care nu au vrut sau nu au avut bani alocati de la buget pentru sustinerea serviciilor de asistenta medicala de urgenta .

Comment

Originally posted by zsolti1981 View Post
            Cat mai rezista oare poporul roman,sa inghita atata umilinta?
            Ohoooo.....mult si bine!Oare cati dintre voi l-ati votat acu' cativa ani si acum sunteti impotriva lui?

@sebastian 77 nu te scuza pentru cuvintele urate adresate gunoiului de presedinte al tarii.
            Last edited by mircea600sel; 01-16-2012, 14:23 PM.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Poza zilei
              Attached Files
              Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Domnilor , va rog frumos , fara violenta ! .
                Cine doreste sa-si exprime furia impotriva actualei conduceri a statului , este rugat , cu respect , sa deschida un topic separat .

Personal , dezavuez mainfestarile maimutelor care sau "exprimat" duminica seara in Pta Unirii din Bucuresti .

Sunt , din toata inima alaturi de miile de manifestanti pasnici din Pta Universitatii si din toata Tara .

Pe cei care au votat cum au votat in 2004 i-am iertat de mult .
                Pe cei care au votat la suspendare nu i-am inteles .
                Dar pe cei din 2009 ..... eheeeee !.

Comment

Originally posted by nstoe View Post
                  + 1 adevarat
                  Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Domnul Raed Arafat a prezis ce se va intampla cu SMURD inca din 2009, probabil de atunci sunt presiuni din partea firmelor private !!!!

Suntem cei mai buni : in aer , pe apa si pe pamant !!

Comment

Domnilor , va rog frumos , fara violenta ! .
                      Cine doreste sa-si exprime furia impotriva actualei conduceri a statului , este rugat , cu respect , sa deschida un topic separat .

Personal , dezavuez mainfestarile maimutelor care sau "exprimat" duminica seara in Pta Unirii din Bucuresti .

Sunt , din toata inima alaturi de miile de manifestanti pasnici din Pta Universitatii si din toata Tara .

)))))
                      Mereu la obiect !

Mai ales ultimele trei randuri !
                      Multi gindesc la fel , dar nu o spun !
                      Poate la urmatoarele comasate v-a fi altfel ( sa dea Domnul ) !!!!!
                      Omul invata pina la moarte si cind.............

Comment

Felicitari artistilor de la Opera Romana din Cluj ! .

Umorul bine plasat si la obiect face mai mult decat o piatra aruncata in geamul unui magazin sau in parbrizul unei masini .

Nu doresc nimanui , vreodata in viata , sa apeleze la tel. 112 .

La fel , nu doresc nimanui sa aiba parinti care au cotizat 40 de ani la Casa de Sanatate iar la batranete sa fie nevoiti a scoate din buzunar 20 000 E pentru cine stie ce operatie sau mai rau transplant .

Comment

Din pacate din prea multa buna intentie , Dr. Arafat a gresit revenind, in opinia mea !

Neocomunistii il vor folosi drept paravan , ptr. a trece legea sanatatii , acoperind mirsav, interesele meschine si financiare cu numele si renumele unui om serios !

MARE PACAT !
                          Omul invata pina la moarte si cind.............

Comment

Exceptional interviul din aceasta seara luat de Eugenia Voda medicului Raed Arafat .
                            Cu aceasta ocazie am aflat urmatoarele :
                            - impotriva dorintei parintilor , decide sa urmeze medicina
                            - vine in Romania , in tranzit , asteptand raspuns la cererile facute pentru Europa si State .
                            - tara noastra ii acorda dreptul de a invata aici ; primind aprecieri frumoase de la ambasada si conationali care studisera aici , se hotaraste sa urmeze facultatea de medicina la Cluj .
                            - era hotarat sa plece din tara dupa terminarea facultatii , vin evenimentele din '89 si ramane aici .
                            - ii vine ideea de a infiinta un seviciu de urgenta in cazuri grave ; intampina greutati majore in Cluj si vine la Tg. Mures unde gaseste oameni mai destupati la minte .
                            - cumpara prima ambulanta de urgenta din bani personali .
                            - incepe sa devina cunoscut peste hotare si primeste donatii in special de la scotieni ; un spital din prefabricate .
                            - cu sprijinul cetatenilor din Tg. Mures cumpara o ambulanta dotata performant pentru urgente majore , in valoare de 100.000 E .
                            - de cand a venit in Romania si pana in 1998 a avut numai finantare personala ; in 1998 primeste cetatenia romana si beneficiaza de primul salariu de la SMURD .
                            - restul este istorie .

Doctorul RAED ARAFAT , un Roman Adevarat ! .

Comment

Exceptional interviul din aceasta seara luat de Eugenia Voda medicului Raed Arafat ..
                              Cu precizarea: era reluarea interviului din 2003 !
                              se hotaraste sa urmeze facultatea de medicina la Cluj ..
                              A început la Piteşti, după aceea a ajuns la Cluj, unde a şi terminat.
                              cumpara prima ambulanta de urgenta din bani personali ..
                              Nu era o ambulanţă, era un Opel Ascona (!) ordinar, dar cu girofar şi sirenă, echipamentul de prim ajutor fiind în portbagaj. Ţin minte, la început lumea era deranjată de sirena maşinii, era diferit sunetul faţă de ambulanţele vechi (Dacii şi TV-uri), ţiuia de se auzea şi în capătul celălalt al oraşului ... vorba aia: trezea şi morţii.
                              cu sprijinul cetatenilor din Tg. Mures cumpara o ambulanta dotata performant pentru urgente majore , in valoare de 100.000 E ..
                              Anul următor a urmat acţiunea "2% pt. SMURD", adică se dirijau cei 2% din impozitul cetăţeanului către SMURD (umblau voluntari prin cartiere !), din care care s-a cumpărat ambulanţa pt. noi-născuţi, un mic spital pe roţi.
                              Lord W126 500SE -> 2.5D
                              Lady W123 230C -> 240D
                              W124 -> 200D
                              W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                              Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                              Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Eu numai am sintetizat cateva aspecte din interviu .
                                Nu era sa scriu un roman .

Si cei 2% din impozit au fost "dirijati" tot cu acordul cetatenilor .

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF