Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

SMURD - Alerta Maxima ! .

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • SMURD - Alerta Maxima ! .

    Rog colegii sa-si exprima punctul de vedere in urma faptului ca Doctorul RAED ARAFAT , initiatorul si fondatorul SMURD , a fost dat afara de la MS .

    In aceasta seara mii si mii de cetateni din orasul Targu Mures protesteaza impotriva acestui abuz .

    Cinste Lor ! .

  • #2
    Salutam!
    RESPECT pentru un mare om, si nu in ultimul rand si pentru cei din Tg. Mures.

    Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
    Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

    Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

    Comment


    • #3
      Dl. Raed si-a dat demisia, nu a fost demis!
      Rog sa nu dezinformezi.
      Protestul ("mii si mii" sunt, de fapt, muuult mai putini) n-are obiect nici un abuz, ci are ca scop respingerea proiectului de lege prin care SMURD ar avea concurent privat, respectiv solidaritate cu punctul de vedere al dlui Raed.
      N-am inteles ce vrei, de fapt, prin acest topic.
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

      Comment


      • #4
        Am incercat sa editez, insa n-am reusit.
        Daca vrei o poiana a lui Iocan pe subiect, uite parerea mea: batalia se da pe noua lege a sanatatii (in care DOAR un capitol se refera la serviciul de ambulanta), conceptia noului proiect fiind una de dreapta (firme private=concurenta=servicii potential mai bune, cel putin pentru cei ce-si permit, a se vedea SUA). Arafat, fara a nega cu nimic meritul sau in edificarea SMURD, si sustinatorii lui par (spun par, pentru ca n-a venit inca, in opinia mea, cu argumente irefutabile) a imbratisa o politica de stanga (statul este cel care trebuie sa asigure/asiste etc, chiar cu riscul unor servicii medicale nivelate).
        Opozitia vine, evident, din interiorul sistemului, care s-ar vedea concurat, deci s-ar putea contracta (pierdute locuri de munca).
        Noua lege, din ce-mi dau eu seama, este conceputa - spun initiatorii - dupa modelul FRA (echilibru intre sistem de stat si privat).
        Incearca sa intelegi si opozitia medicilor: spitalul (indirect corpul medical) este platit, in prezent, functie de gradul de ocupare a paturilor (luna asta am avut ocupate paturile timp de 30 de zile, deci Casa de Sanatate trebuie sa-mi vireze atatia bani). Aparitia unui sistem asigurator alternativ va obliga medicul sa trateze pacientul, conform diagnosticului, in x zile si nu x+10/12/15 (sa stea patul ocupat, deci spitalul sa ia banii), dar si sa elibereze chitanta (ceea ce nu-i va conveni nici medicului de familie), eventual sa nu primeasca nimic de la pacient, pentru ca omul are asigurare privata.
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

        Comment


        • #5
          Presedintele tarii a spus in direct si la o ora de maxima audienta :

          ...."ministrul sau subsecretarul de stat trebuie sa plece . Ghici cine pleaca" ?.

          Pe aceeasi bani , noul proiect vrea sa introduca peste serviciul SMURD servicii private care vor lua bani de la Casa de Asigurari de Sanatate , acolo unde contribuim cu totii .
          Daca doritorii contribuiau direct la serviciul privat , nicio problema , dar asa, vorba lui mister prezident "ghici ciuperca ce-i " .
          Last edited by nstoe; 01-13-2012, 00:38 AM.

          Comment


          • #6
            Parerea mea de om simplu !
            Ce am vazut si ce am inteles !

            Despre ghicitori............... !!!!!
            Am vazut un patriot( care nu e roman ) , care a cladit ceva bun ptr. oameni, alaturi
            de oameni ( muti de exceptie ) si am vazut un roman care ( oare ce a facut ) care are obligatie de servici sa " medieze" si nu a facut-o ( sau poate imi pare numai mie )!

            Ciudat sa vezi primul om in stat sa promoveze o lege , nu ? Paraca trebuia sa faca altcineva ..............!
            Ma rog, probabil nu am inteles eu bine sistemul democratic !!!!!!!

            Despre Lege doar atit !

            Pot doar sa va spun ca, pe la noi in zona foarte subit in ultimul an max. doi ,anumiti portocalii au cumparat ( nu se stie pe ce bani ) cladiri mari ( fosta polichlinica ) etc.......
            Ma si gindeam ce investitie proasta , dar vai ce coincidenta ce patima asa deodata ptr. aceasta lege si la nivel inalt .............! Hm , de ce miroase iar a grupuri de interese pe banii statului si in detrimentul celor multi............
            Dar aici tre sa vorbim despre conflic si revolta mureseniilor nu ?
            Pai s-au revoltat oamenii ( sigur au avut un scop obscur ) asa sa se afle in treaba
            nu ?
            S-au revoltat ptr. ca multi au scapat cu viata,tocmai prin interventia SMURD si mai ales la inceput prin interventia prompta a Dr. Arafat ! Sistemul SMURD PTR. cei neinitiati
            se bazeaza pe profesionalism , pe respect ( fara spaga ) etc.
            Ma rog , e jenant si foarte trist sa blameze unii pe un om care a cladit ceva bun
            si util !

            In fine sigur voi fi acuzat de subiectivizm !!!!
            Va doresc o seara placuta !
            Omul invata pina la moarte si cind.............

            Comment


            • #7
              "Spitalele nu vor schimbarea, medicii de familie nu vor, sistemul de urgenta nu vrea schimbarea. Inteleg din toate semnalele publice ca si o mare parte din public nu vrea schimbarea. Cer public premierului retragerea proiectului care viza reforma in sanatate... Inteleg ca sunt foarte multi multumiti de starea actuala a sanatatii", a anuntat presedintele Traian Basescu, vineri seara, intr-o conferinta de presa pe tema proiectului noii Legi a sanatatii.HotNews.ro a transmis LIVE TEXT declaratiile sefului statului
              https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

              Comment


              • #8
                Da, acum porcul asta de betivan, cere public retragerea legi sanatati , dupa ce l-a distrus pe Dr.Raed Arafat. A avut nesimtirea , acest marinar betiv, sa spuna ca nu Dr.Raed Arafat este initiatorul SMURD.
                Rusine sa iti fie d-l Presedinte, esti un nimic, un gunoi parvenit, ce mama dracului ai facut pentru aceasta tara vs Dr.Raed Arafat.
                Imi cer scuze pt vocabular dar nu mai rezist sa vad cum isi bate joc de noi acest betivan.
                Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

                Comment


                • #9
                  "Betivanul" e ales de majoritate. Asta e cel mai trist. Sper sa aiba soarta lui Ceausescu, si asta cat mai curand, ca tot e iarna.
                  Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                  http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                  http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

                  Comment


                  • #10
                    ))))))))

                    A scapat de mos craciun !!!!!!
                    Omul invata pina la moarte si cind.............

                    Comment


                    • #11
                      Dl Base habar nu are ca acest om din banii proprii a cumparat prima masina pentru SMURD,un Volvo rosu,la inceputul anilor 90,care pe urma a fost echipat in Elvetia cu girofare,sirene etc.Tot din banii lui de buzunar cumpara combustibil pentru aceasta masina sa salveze vieti omenesti.Noi,muresenii stim cel mai bine ce inseamna SMURD,de la noi a pornit totul,har Domnului ca a ajuns in toata tara.Suntem DATORI sa-l aparam pe acest om !!! http://www.citynews.ro/bucuresti/eve...-mures-213526/
                      Last edited by zsolti1981; 01-13-2012, 21:44 PM.
                      W202 elegance / 1.8 benzina,1993

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by cutaresku View Post
                        Am incercat sa editez, insa n-am reusit.
                        Daca vrei o poiana a lui Iocan pe subiect, uite parerea mea: batalia se da pe noua lege a sanatatii (in care DOAR un capitol se refera la serviciul de ambulanta), conceptia noului proiect fiind una de dreapta (firme private=concurenta=servicii potential mai bune, cel putin pentru cei ce-si permit, a se vedea SUA). Arafat, fara a nega cu nimic meritul sau in edificarea SMURD, si sustinatorii lui par (spun par, pentru ca n-a venit inca, in opinia mea, cu argumente irefutabile) a imbratisa o politica de stanga (statul este cel care trebuie sa asigure/asiste etc, chiar cu riscul unor servicii medicale nivelate).
                        Opozitia vine, evident, din interiorul sistemului, care s-ar vedea concurat, deci s-ar putea contracta (pierdute locuri de munca).
                        Noua lege, din ce-mi dau eu seama, este conceputa - spun initiatorii - dupa modelul FRA (echilibru intre sistem de stat si privat).
                        Incearca sa intelegi si opozitia medicilor: spitalul (indirect corpul medical) este platit, in prezent, functie de gradul de ocupare a paturilor (luna asta am avut ocupate paturile timp de 30 de zile, deci Casa de Sanatate trebuie sa-mi vireze atatia bani). Aparitia unui sistem asigurator alternativ va obliga medicul sa trateze pacientul, conform diagnosticului, in x zile si nu x+10/12/15 (sa stea patul ocupat, deci spitalul sa ia banii), dar si sa elibereze chitanta (ceea ce nu-i va conveni nici medicului de familie), eventual sa nu primeasca nimic de la pacient, pentru ca omul are asigurare privata.
                        Sunt de acord cu sistemul privat de asigurari din state dar la noi sistemul propus e total romanesc.Am asistat la un training in asigurari acum de curand unde topicul era taman noua lege a sanatatii.Romanii vor plati dupa cum urmeaza:
                        -93% din suma ce se retine in prezent pt CAS ,catre casa de asigurari privata aleasa de pacient in prima faza ,sau din oficiu pentru cei ce nu aleg nici o casa
                        -7% catre casa nationala ca trebuie sa mai ramana si acolo niste directori politici sa beshe scaunul
                        Ce va primi romanul in schimb (vacante intr un oras din Croatia cu banii din Botswana).Mai clar:
                        -profilaxie (reclame radio si tv,fluturasi etc) in care te va anunta sa te speli pe maini sa nu faci hepatita,sa pui cauciucuri sa nu iei hiv,sa nu iesi din casa in sezonul virozelor etc
                        -diagnostic de baza (te duci la doctor cu o durere de spate,iti spune ca trebuie sa te operezi si iti da o aspirina)
                        Deci cu alte cuvinte asigurarea obligatorie nu acopera nimic,pentru a beneficia de minimul de atentie ,asigurarea minima anuala ,deocamdata neoficial ,dar va asigur ca asa va fi e de 600 eur de persoana pe an.In lipsa acestei asigurari se va muri in fata spitalului,sau pentru cine isi va permite va plati mii de euro interventia si spitalizarea,serviciul medical se va scumpi drastic si prin faptul ca medicii isi vor putea negocia singuri salariile.
                        Cat despre privatizarea serviciului de urgenta hai sa ne inchipuim un scenariu,sufera unul din nefericitii care au asigurare standard,un atac de cord ,pe strada,pe cine suni sa vina in conditiile in care fiecare casa de asigurari va avea ambulanta si echipa ei si nu se va deplasa decat pentru cei ce platesc cash interventie ,spitalizare etc sau au asigurari facultative.
                        Scenariul privatizarii sanatatii in forma propusa acum e sumbru pentru bunicii si parintii nostri si in viitor si pentru noi.
                        Din fericire am inteles ca s a renuntat cel putin pe moment la idee,a zis Base la teveu ,,hai ba ca am glumit ....ce naiba nu mai stiti de gluma nu schimbam nimic,cel putin sapatamana asta,,citatul nu e exact dar am facut eu rezumatul ragaielilor prezidentiale.
                        Ai grija cum te comporti cu copii tai fiindca ei iti vor alege azilul.

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by zsolti1981 View Post
                          Dl Base habar nu are ca acest om din banii proprii a cumparat prima masina pentru SMURD,un Volvo rosu,la inceputul anilor 90,care pe urma a fost echipat in Elvetia cu girofare,sirene etc.Tot din banii lui de buzunar cumpara combustibil pentru aceasta masina sa salveze vieti omenesti.Noi,muresenii stim cel mai bine ce inseamna SMURD,de la noi a pornit totul,har Domnului ca a ajuns in toata tara.Suntem DATORI sa-l aparam pe acest om !!! http://www.citynews.ro/bucuresti/eve...-mures-213526/
                          Sa-l aperi impotriva cui???
                          Ai mai citit presa ieri-azi, in care Raed Arafat dezaproba total iesirea in strada organizata/manipulata de unele partide politice?
                          Repet, cu oameni ca Raed am fi departe, insa asta nu justifica reactii si actiuni strigate fie ele in strada, fie pe forum. Bine, inteleg ca cei din strada isi manifesta dezacordul fata de noua lege a sanatatii (pe Raed nu trebuie sa-l apere nimeni, de nimic, repet).
                          De ce nu iese lumea in strada ca reactie la taxa auto? Acolo e cea mai flagranta bataie de joc la adresa noastra.
                          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                          Comment


                          • #14
                            Impotriva unui dictachior,care are tupeul sa afirme ca nu Dr Raed Arafat este initiatorul SMURD.Eu nu vreau sa ma iau in gura cu nimeni de pe forum,ca nu-mi sta in fire,dar m-am saturat sa tot vad cum unii oameni,care isi dau silinta in aceasta tara,sa faca ceva,sunt redusi la tacere de un nebun care se crede presedinte.Cat mai rezista oare poporul roman,sa inghita atata umilinta?
                            W202 elegance / 1.8 benzina,1993

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by old merc fan View Post
                              Sunt de acord cu sistemul privat de asigurari din state dar la noi sistemul propus e total romanesc.Am asistat la un training in asigurari acum de curand unde topicul era taman noua lege a sanatatii.Romanii vor plati dupa cum urmeaza:
                              -93% din suma ce se retine in prezent pt CAS ,catre casa de asigurari privata aleasa de pacient in prima faza ,sau din oficiu pentru cei ce nu aleg nici o casa
                              -7% catre casa nationala ca trebuie sa mai ramana si acolo niste directori politici sa beshe scaunul
                              Ce va primi romanul in schimb (vacante intr un oras din Croatia cu banii din Botswana).Mai clar:
                              -profilaxie (reclame radio si tv,fluturasi etc) in care te va anunta sa te speli pe maini sa nu faci hepatita,sa pui cauciucuri sa nu iei hiv,sa nu iesi din casa in sezonul virozelor etc
                              -diagnostic de baza (te duci la doctor cu o durere de spate,iti spune ca trebuie sa te operezi si iti da o aspirina)
                              Deci cu alte cuvinte asigurarea obligatorie nu acopera nimic,pentru a beneficia de minimul de atentie ,asigurarea minima anuala ,deocamdata neoficial ,dar va asigur ca asa va fi e de 600 eur de persoana pe an.In lipsa acestei asigurari se va muri in fata spitalului,sau pentru cine isi va permite va plati mii de euro interventia si spitalizarea,serviciul medical se va scumpi drastic si prin faptul ca medicii isi vor putea negocia singuri salariile.
                              Cat despre privatizarea serviciului de urgenta hai sa ne inchipuim un scenariu,sufera unul din nefericitii care au asigurare standard,un atac de cord ,pe strada,pe cine suni sa vina in conditiile in care fiecare casa de asigurari va avea ambulanta si echipa ei si nu se va deplasa decat pentru cei ce platesc cash interventie ,spitalizare etc sau au asigurari facultative.
                              Scenariul privatizarii sanatatii in forma propusa acum e sumbru pentru bunicii si parintii nostri si in viitor si pentru noi.
                              Din fericire am inteles ca s a renuntat cel putin pe moment la idee,a zis Base la teveu ,,hai ba ca am glumit ....ce naiba nu mai stiti de gluma nu schimbam nimic,cel putin sapatamana asta,,citatul nu e exact dar am facut eu rezumatul ragaielilor prezidentiale.
                              Deci daca chiar va fi asa, jur ca ma apuc si dau foc la tot ce apuc, spitale, benzinarii, primarii, tot ce are si multe hartogaraie care ard bine, si pana m=or prinde competentii cred ca mor de plictiseala sau batranete.....si sa nu o ieie in derizoriu pt ca cunosc persoane diabetice, si cu alte boli cronice care chiar nu au ce pierdem si care s pot coagula foarte repede pt astfel de manifestari, si daca mai vede iara un securist ce postez, chiar il invit, dar de data asta nu numai la telefon k data trecuta cand i-am si umplut frigideru de carne de nu are el din ce fura de la stat sa il umple, ci chiar fata in fatza, ca numai daca are buze reci imi e frica de el ca risc sa fac hemoroizi!!!
                              Ar face bine sa continuie sa ne prosteasca dar frumos in continuare, da sa nu inceapa sa deie in noi, ca pana la urma traiul lor bun tot pe noi se bazeaza, si daca sa zicem ca ne omoara pe totzi, pe urma poa sa ne sufle si-n dramba sa ne sculam, ca nu o sa mai aiba pe cine fura si numa daca nu incep ei intre ei, dar nush si cine o sa mai si produca ceva si o sa dea chix repede!
                              Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF