Afland de pe forumul club mercedes ca un membru al acestui site cu pseudonimul OVIDIU ACCORD cu numele real SIMONCA OVIDIU cu domiciliul in Baia Mare 2-6 Maramures nr tel.0749.511.994 are la vanzare un turbo pentru un W210. Am luat legatura telefonic cu acesta si dupa multe intrebari referitoare la aceasta piesa ,intrebandu-l daca ofera si garantie acesta afirmand ca acorda garantie o luna de zile conform si raspunsului de pe forum unde avea piesa la vanzare am hotarat sa o achizitionez .Am primit pachetul conform borderoului de valori si rambursuri nr 08347430 din 06.12.2011 am achitat 660 lei conf facturii fiscale 541169936 din data de 07.12.2011 , m-am deplasat la service unde in prezenta mecanicilor am desigilat pachetul cu piesa. La o prima evaluare am constatat ca turbina nu era pentru modelul meu E220 CDI W210 din 2001 , in al doilea rand ii lipseau 2 suruburi de prindere de pe carcasa iar axul turbinei era blocat neputand invarti paletii.Am incercat sa-l sun pe acest individ, dar surpriza telefonul era inchis la fel si al doilea numar pe care l-am aflat de pe forum 0765.431.715, dar nimic. Am procedat la sigilarea pachetului si trimiterea acestuia inapoi la Baia mare sperand ca , conform adresei si nr. de tel cei de la fan curier il vor gasi, dar surpriza , acesta nu a vrut sa raspunda nici la telefon nici sa dea drumul la usa, livrandu-mi pachetul inapoi la 2 saptamani de la livrarea acestuia achitand inca o data transportul de 40,92 lei conf facturii fiscale nr5270757 din data de 23.12.2011. In atentia membrilor forumului si nu numai acestora , NU ACHIZITIONATI PIESE DE LA ACEST INDIVID
. Va multumesc.

Comment