Pai nu sunt nici grasa, nici chiar foarte ugly
, si stiu sa plec din rampa si forfecari (ca m-a disperat tata in poligon cu plecari din rampa si parcari cu spatele la 90 de grade, incat am luat examenul auto cu brio). Si nici n-am 14 puncte (ci doar 3, de la o parcare cam fortata, ca n-am vazut semnul, ca era ascuns intre copaci cu frunze
). Trebuie sa fie ceva cu un sambure de adevar, destul de subtil, incat sa fie inteles doar de unii.
Ala cu viata dincolo de moarte ar merge, dar e prea agresiv (totusi inca nu am batut pe nimeni in trafic, doar am facut semne si am tras de volan spre masina unui taximetrist
).
Vazusem un slogan care suna ceva de genul: Daca vezi sa citesti acest mesaj, inseamna ca esti prea aproape. Unii intr-adevar se baga prea aproape, si mi-e ca plec cu ei in carlig
.

Ala cu viata dincolo de moarte ar merge, dar e prea agresiv (totusi inca nu am batut pe nimeni in trafic, doar am facut semne si am tras de volan spre masina unui taximetrist

Vazusem un slogan care suna ceva de genul: Daca vezi sa citesti acest mesaj, inseamna ca esti prea aproape. Unii intr-adevar se baga prea aproape, si mi-e ca plec cu ei in carlig

Comment