Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Fun :d

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sotul vine acasa din delegatie si sotia are trei barbati in casa. Nu stie unde sa-i piteasca asa ca ii baga repede in trei saci si ii pune pe balcon. Sotul vrea sa-si aprinda o tigara si vede sacii astia si intreaba:
    -Ce e cu sacii astia?
    -A fost mama ta in vizita si ne-a adus cate ceva...
    Sotul da un picior la primul sac si dinauntru se aude:
    -Guit, Guit! Sotul zice: -A, un purcelus...e bine!
    Da un picior la al doilea sac si aude: -MUU,MUUUUUU - a, un vitelus...
    Da un picior la al treilea sac si nimic. Mai da inca un picior si mai tare si nimic. Ia o lopata si incepe sa dea in sac cu ea.Deodata sacul se deschide si iese un tip revoltat rau:
    -IN P**A MEA, DACA TAC... INSEAMNA CA TI-A ADUS MATA CARTOFI!

Se duce tiganul nostru la restaurant sa "manance si gura lui " melci. Se aseaza la masa, cheama chelnerul: - Vere adu-mi si mie niste melci din aia. Ii pune 3 furculite, 3 cutite si melci. Sta tiganul se uita si zice: - Cum se foloseste vere astea? - Sa fiu sincer, nici eu nu prea stiu! - Dar luati cochilia si sugeti din ea. Dupa 5 min de supt, tiganul se uita in cochilie si vede melcul stand cu burta in sus si zicand: - Hai, inca un pic, te rog frumos!

Ratusca la magazin: - Aveti paine? - Nu - Aveti paine? - Nu - Aveti paine? - Nu - Aveti paine? - Nu - Aveti paine? - Nu - Aveti paine? - BAAAAAA !!! Daca ma mai intrebi o data daca am paine, iti bat ciocu' in cuie de tejghea! - Aveti cuie? - NU!!!! - Aveti paine?!
    Există patru lucruri care nu se mai întorc niciodată: cuvântul spus, săgeata trasă, trecutul şi o şansă ratată.
    Mercedes W116 200D (Amalia)
    Mercedes W123 280E (Tigresse)-făcut istorie, vândută unor ţepari, prin alţi ţepari, rust in peace
    BMW 850 4990cmc (Black Beauty)
    Ford Explorer XLT 4000cmc (Haiduc)
    http://www.youtube.com/watch?v=SKd0VII-l3A

Comment

• No risk, no fun. Exceptional !!!

Last edited by VLADD; 12-07-2008, 23:12 PM.

Comment

• Care aveti cardiece?
        Există patru lucruri care nu se mai întorc niciodată: cuvântul spus, săgeata trasă, trecutul şi o şansă ratată.
        Mercedes W116 200D (Amalia)
        Mercedes W123 280E (Tigresse)-făcut istorie, vândută unor ţepari, prin alţi ţepari, rust in peace
        BMW 850 4990cmc (Black Beauty)
        Ford Explorer XLT 4000cmc (Haiduc)
        http://www.youtube.com/watch?v=SKd0VII-l3A

Comment

• http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=99771 ce tiganieeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
          Care vreti Mercedes tunat, sariti cu banu!!!!!!! Ia celecauuuu frateee!!!!!

Comment

• Originally posted by paunionutz View Post
            http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=99771 ce tiganieeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
            E prima masina care o vad cu pernita asortata la bancheta din spate ))))))))))))))

Pe de alta parte singura parte interesanta e interiorul - ala imi place e lucrat frumos ( pacat de volan ca nu mai are sigla )
            http://www.clubmercedes.ro/vand-w210...cdi-t2324.html

Comment

• Tiganu' cu piranda la judecator sa se desparta.
              Judecatorul: - Ce motiv ai tigane?
              Pralea: - Nu-i calda piranda domnu' judecator! (nepotrivire de caracter ...)
              Piranda cand aude incepe sa-si etaleze conostintele intr-ale amorului:
              - Mo hadic sictir mai boratura,
              linge-mai in ..zd'o tura,
              f..e'oai pe mata-n gura,
              ca te-o facut scurt in p..a
              si n-ajungi la caldura!

hai succesuri,
              100% oltean
              Oo\=|=/oO

Comment

• Dupa ultima vizita la Registrul Auto Roman din Constantza, am tras urmatoarele concluzii... Prima.

Toate proprietatzile sint cum sint, in afara de cele echivalente, care, fiind mai atipice, se numesc "propietatzi"...

Si citeva fotografii cu sectziile "Omologari I.T.P." si "Poansonare serii"...

Comment

• Originally posted by paunionutz View Post
                  http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=99771 ce tiganieeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
                  Imi dau lacrimile cand ma uit la ea si nu de ras. A exagerat catre grotesc cu pielea, spoilelere, pragurile, iar cu neoanele alea din vitan m-a lasat fara grai
                  Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Comment

• Originally posted by popeye_pmm View Post
                    Imi dau lacrimile cand ma uit la ea si nu de ras. A exagerat catre grotesc cu pielea, spoilelere, pragurile, iar cu neoanele alea din vitan m-a lasat fara grai
                    Si daca te uiti la ce a scris omu' iti dai seama ca e piesa:
                    196 cai 14 kw - tare rau combinatia asta
                    Modelitate sportiva (schimbator resetat) - asta nu stiu ce inseamna si nici nu am auzit, poate ma amuriti si pe mine!!!
                    chit audio - si un pic de silicon sanitar
                    distantial de inaltime la arcuri pe spate 5 cm - are si distantial
                    cercuri de 17 omologate - cred ca inseamna roti, dar poate sunt alte dotari si nu stiu eu

Si balciul:
                    Neoane :
                    1. sub masina cu 6 jocuri de lumini (albastru);
                    2. flash - uri in fata in spatele grilei centrale;
                    3. in masina sunt aproximativ in total 30 de neoane(12 bucati), flashuri(8 bucati), leduri(6 seturi de leduri);
                    4. in portbagaj sunt 2 neoane si 2 suporturi duble cu leduri albastre si 2 simple.

Comment

• M-a spart cu neoanele, are cat o garnitura de metrou.
                      Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Comment

• Re: Funny Pics

Attached Files
                        Te uiti...iti place...iti doresti dar n-ai ce face...Traiesti cu speranta si mori cu regretul...

Comment

• Nu furi tu,fur eu.

Deoarece nu se mai poate cu actuala echipa guvernamentala, primul ministru al Romaniei s-a gandit sa aduca 10 experti japonezi pe posturile de ministrii. Iata cele 10 nume de ministri:
                          1. Nimika Nuymoka
                          2. Yaspaga Shidute
                          3. Wreypostu Daybanu
                          4. Undeypliku Katesparg
                          5. Skimbaley Inparay
                          6. Winoakuma Kosuma
                          7. Furatzara Kutotu
                          8. Bagabany Labayatu
                          9. Totkumita Madeskurk
                          10. Nufurytu Furyo.
                          Last edited by mibotto; 12-10-2008, 18:10 PM.
                          Mercedes w115 200D 1975 ''Amaratu''

Comment

• Last edited by asfalttango; 12-11-2008, 16:31 PM.

Comment

• Originally posted by popeye_pmm View Post
                              A spalato omul sub nuc si acum o vinde.... Oare ce cioara o va cumpara. Din cate am inteles e discoteca curata, poate pune taxa la intrare, daca o face sa-i recomandam macar sa o scoata din consumatie
                              MB 180C Sport Coupe W203

Comment

• Super tare "Cocalari si pitzipoance pe mess" http://www.youtube.com/watch?v=bNbTkqcQvKM&eurl

Cica la un azil de nebuni .. O baba pe un scaun cu rotile prinde viteza pe coridor .. In curbe se inclina baba si se ridica in 2 roti .. O opreste un nebun si o intreaba : Aveti permis de conducere ? Baba ii da o hartie de la o ciocolata si merge mai departe .. O opreste un alt nebun si o intreaba : Aveti verificarea tehnica? Baba ii da o hartie de la un pachet de guma..si merge mai departe .. Dupa colt vede pe dreapta un alt nebun gol., cu p..a sculata ... la care baba ofteaza .... - Off ... iara trebuie sa suflu in fiola
                                Last edited by paunionutz; 12-11-2008, 22:28 PM.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF