Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Prin ce tari straine ati ajuns?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by mezzo View Post
    ...vreau sa ma duc in irak acum...e un vis d`al meu sa calc pe bombe si sa ma impuste americanii(daca aici nu`i nimeresc pe la semafoare...)
    Acilea poti vedea in avanpremiera cum te vei distra in Iraq cu americani

YouTube - Looting in Iraq
    .. ________ ..
    o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
    (Oo\==/oO)
    ..U...............U.
    Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
    http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Originally posted by orca View Post
      Acilea poti vedea in avanpremiera cum te vei distra in Iraq cu americani

YouTube - Looting in Iraq
      bun asa....imi iau si c`u basit cu mine....poate scap draq de el cu ocazia asta si ma indur sa`mi iau alta
      1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
      2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
      Si o panarama de scuter

Comment

Italia,slovenia,croatia,bulgaria,turcia,bucurestii Noi.

Comment

Am fost plecat si cu serviciul si in plimbare si daca regret ceva e ca nu am suferit si eu o intindere in vremea veche.Acum e prea tirziu!! Dar sa scriu:Gibraltar,Senegal,Republica Sud Africana,Maroc,Insulele Las Palmas,Tenerife,Belgia ,Luxemburg,Olanda,Canada,Germania,Austria,Ungaria, Namibia,Bulgaria.As vrea si-mi doresc sa vad Londra.

Comment

Est:Rusia,Ucraina,Moldova-ceva mai de mult
            Sud:Bulgaria(vecinii nostri)
            Vest:Ungaria,Austria,Germania,Olanda

Intentionez sa fac toata Europa cit mai curind...As pleca prin AUSTRALIA si Noua ZEELANDA....si pe la polii frigului(dar numai cu profesionisti)

Comment

Am fost si eu printr-o groaza de tari, dar cele mai importante pentru mine, care m-au impresionat extrem sunt ISLANDA si Norvegia.

As vrea sa ajung in SUA (sa o traversez de la est la vest cu masina) si Rusia, in principal Siberia, de asemenea sa o tai de la vest la est, cel mai probabil cu transiberianul.

In Islanda mi-au placut gheizerele , piscinele in aer liber cu apa geotermala fierbinte 24/7/365 !!! si natura oamenilor, super relaxati si de treaba.
              In Norvegia mi-a placut natura, lacurile cu apa limpede si plaja de la Oceanul Arctic(Marea Barentz) ....a si renii desigur, care sunt un fel de oi proaste, sar unu dupa altu in spiritu turmei si mor pe capete in fiecare zi pe soselele lor.
              Last edited by Traveler; 10-26-2008, 20:28 PM.

Comment

Bulgaria (foarte des ,cumparati vinieta pe un an si este mai ieftin ),Ungaria (prima amenda din viata mea ptr. viteza langa Balaton ),Austria ,Germania (foarte des ptr.ca aduceam masini ),Praga (escala cu avionul)

Comment

1.Bulgaria
                  2.Grecia
                  3.Ungaria
                  4.Slovenia
                  5.Italia
                  6.Croatia
                  7.Austria
                  8.Germania
                  9.Elvetia
                  10.Franta / Monaco
                  W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
                  W126 280SE Black Blue Metallic
                  W126 300SE Anthracite Grey Metallic
                  W126 500SE Nautical Blue Metallic
                  W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                  W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Hop si eu :
                    -Ungaria -5 ori
                    -Bulgaria -1 data
                    -Polonia -4 ori
                    -Slovacia -4 ori
                    -Lituania- 4 ori
                    -Austria- o data
                    -Basarabia Saudita (fratii nostrii de peste garla)-nenumarate ori
                    Ai grija cum te comporti cu copii tai fiindca ei iti vor alege azilul.

Comment

Serbia,Croatia,Bosnia-Hertegovina,Italia,Franta,Ungaria,Germania,Austria si una dintre cele mai frumoase tari din europa :Elvetia{Geneva de vreo 2 ori}.As vrea sa vizitez neaparat Barcelona si Londra

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Am stat 5 ani in Londra. Doresc sa vizitez Turcia sau Marocul la anul.
                        Stefan

Comment

Eu de la varsta de 9 ani am inceput sa ies afara, cu parintii :Ungaria , Austria , Germania , Cehia , Italia , Franta , Spania , Portugalia , Monaco , Elvetia , Belgia , Luxembourg , Bulgaria , Grecia ,Slovenia
                          Iar vara asta a fost prima data cand am iesit fara parintii dar cu niste prietenii (si m-a lasat turbina la intoarcere in Austria dupa ce am parcurs cam 5000km)
                          Iar vara viitoare daca totul este bine vreau sa plec in Olanda si Anglia.
                          Cu S-ul nu te pui.

Comment

Spania, Ungaria, Bulgaria, Turcia,
                            Eu va recomand sa mergeti in Spania-Barcelona, este un oras superb.
                            Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

Prin ce tari sraine ati ajuns?

Malta ,Sicilia ,Anglia ,Ungaria ,Grand Cayman,(locesc aici de vreo 4 ani )SUA,(California,Platourile de filmare din Hollywood, muntii Nevada (impresionat de arborii segoya),hollywood street,etc), Miami,Nassau,Jamaica (super tare),Mexico(Cancun,printre altele ,am inotat cu rechinii balena in golful Mexicului ,,super tare,,. Imi doresc sa merg in Cuba , Peru si Bolivia .

Comment

Originally posted by old merc fan View Post
                                -Basarabia Saudita (fratii nostrii de peste garla)-nenumarate ori
                                Prima oara cand am citit, am avut o tresarire, pt ca acolo mi-am petrecut multi ani. Prea tare e Saudia.
                                On topic. Toata Europa + Egipt,Siria,Oman,Bahrain,Kuweit si poate cel mai frumos loc din cate am fost: Emiratele unite.
                                Ar mai fi de adaugat Yemen, dar nu am fost cu nimic impresionat.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF