Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cobra imperiala VS Cobra clasica , ipoteze...supozitzii...banuieli!!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cobra imperiala VS Cobra clasica , ipoteze...supozitzii...banuieli!!!

    Originally posted by kama3
    Frumoasa masina... totusi doar 95 de cai? sau e o greseala?
    Da,este destul de slaba,ca sa nu zic prea slaba,este diesel clasic fara turbo.
    Cobrele clasice au de asemenea diesel simplu non-turbo,f rar s-a pus turbo diesel si pe cele clasice.Cobra mea este totusi o idee mai sprintena decat cel mai puternic model de cobra clasica 300D,deci e totusi binisor.
    MÃREAȚA COBRA

  • #2
    Cobra "imperiala" una singura, w 123. Poze sunt postate si pe topicul ala de cascat gura si mirari prelungi (galerie imagini parca se cheama).
    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

    Comment


    • #3
      Cobra imperiala VS Cobra clasica , ipoteze...supozitzii...banuieli!!!

      Originally posted by carmine View Post
      Cobra "imperiala" una singura, w 123. Poze sunt postate si pe topicul ala de cascat gura si mirari prelungi (galerie imagini parca se cheama).
      Serios?Uite aici kobra imperhiala:
      Esto que véis (y que no sé cómo denominar) está hecho con dos Mercedes 240 de 1983 (sí, dos) y un Chrysler Imperial. En toda esa enorme plataforma con tres...

      W123 este cobra clasica,masina dupa a carei design au fost inspirate toate modelele pana la mercedes-oki-de-soim,exclusiv!Toate aceste masini au pastrat forma clasica,forma data de Bruno Sacco,care a fost doar modificata si adaptata vremurilor si tendintelor modei.
      MÃREAȚA COBRA

      Comment


      • #4
        Domnii mei, acum avetzi frau liber pe aceasta tema! Sa curga ideile!
        Last edited by Semtexx; 04-06-2008, 00:07 AM.

        Comment


        • #5
          Dupa mine exista doar un singur fel de cobra. w123. Si atat. Nu am auzit niciodata ca w124 ar fi cobra, sau ca oricare dintre modelele mai noi ar fi prestat la acelasi "nick" ca si batranul w123.
          http://www.fanmercedesbenz.com/ - totul despre Mercedes-Benz

          Nothing will make a driver more faithful to a car, then a car that is faithful to its driver. "Mercedes-Benz"

          Comment


          • #6
            Bun. M-am trezit. Cu gandul de a ma inveseli putzin am dat buzna la computer sa vad ce s-a scris pe tema maretzei cobre imperiale! Din pacate nu am vazut nimic spectaculos asha ca ma apuc eu. Am intzeles ca , asta, imperiala, este un mutant al cobrei clasice indiene. Este obtinuta prin cateva mutatzii genetice in ADN-ul corciturii rezultate din dragostea nebuna a pitonului african (in vizita prin India) pentru cobra clasica. Acum cercetatorii americani sau britanici au zis ca nu este de ajuns. Avea sange amestecat shi nu era nimic imperial la asta micu'. Shi atunci i-au luat ADN-ul la puricat. Shi a rezultat in urma a ani shi ani de cercetari cobra imperiala. In toata splendoarea ei. In 3 versiuni: classic, avangarde shi elegance. In urma acestei maretze realizari shtiintzifice, cobra clasica indiana ce a avut taria de caracter sa se iubeasca furibund cu pitonul african a devenit mama eroina (ca pitonul era urat cu spume) , cercetatorii americani sau englezi (nu stiu sigur) au primit recunoasterea intregii comunitatzi stiintzifice shi au fost nominalizatzi atat la Nobel cat shi la Oscar (de la Hoya?!?) shi cobra imperiala a ramas (mult mai puternica shi mai fioroasa decat cea clasica) sa faca omenirea sa tremure la aparitzia ei mareatza! Cobra clasica a cazut in dizgratzie (cine pielea mea se mai teme de o cobra clasica atunci cand sunt optiuni mai fioroase shi mai puternice disponibile?)... Totushi, cobra imperiala are cateva defecte. Traieste mai putin decat una clasica... Este mai pretentioasa la mancare... Etc.

            Voi ce credetzi? Adevarat? Fals? Plauzibil?
            Last edited by Semtexx; 04-06-2008, 10:28 AM.

            Comment


            • #7
              c draq trb are okiosu cu cobra.. din pct meu de vedere doar 123 poate fi numit cobra k are oarecum mecla de...
              in rest cobre imperiale si nuj mai ce alte termene alocate stimabilului w210 mi se par pure ineptii

              ps... auzisem legat de w116 : cobra arabeasca ; cobra cu mustatzii deci oamenii dintotdeauna au fost deosebit de inventivi si se pare ca ionutz continua cu succes traditia

              Comment


              • #8
                In primul rand vreau sa-l felicit pe kolegu Andrei,pt munca depusa in cercetare,usor usor simt ca ii ia painea de la gura kolegului Orca pt postul de enciclopedist.
                Apoi,trebuie sa subliniez ca,modelului w123 cu faruri patrate,drepte,NU ar trebuie sa i se atribuie titlul de "cobra",pt ca,w123 a fost denumit astfel tocmai datorita farurilor cu cate 2 cerculetze (cei 2 oki fiorosi de kobhra).
                Dp meu dv,w124 este un fel de "mutant",o tranzitie nefireasca dintre cele 2 cobre adevarate(a se intelege model cu 4 oki rotunzi puternici&fiorosi si cu bot lat,modele cu latimea de 1,79-1,80).V-ati intrebat vreodata de ce w123 si w210 au aproximativ aceleasi dimnesiuni(1,80) in timp ce w124 este cu 6 cm mai mica(1,74),fiind aproape atat de mica cat w201 care are 1,72?Eu m-am intrebat...nu am reusit sa ajung totusi la nici un raspuns in afara de ala ca daca vreau o masina pt spatiu de carat marfa si agatat gagici in acelasi timp asta trebuie sa fie nimeni alta decat COBRA IMPERIALA W210!!!
                Promit ca voi reveni in curand cu poze care sa evidentieze perfect de ce w210 este adevaratul urmas al batranei cobre cu 4 oki,iar cea cu faruri drepte si w124,sunt niste simpli urmasi cu gene ascunse recesive.Singurul merit al lor este ca aceste gene recesive ai fost totusi transmise mai departe urmasului w210,iar la nasterea lui in 1995,bunicului kobran din 79 i-au dat lacrimile exclamand: "uite-l manca-l-ar bunicu' pe el,imi seamana leit!"
                Promit sa revin cu poze as soon as posible pt a-mi sustine theoria!
                MÃREAȚA COBRA

                Comment


                • #9
                  Cobra imperiala... Cu atitudinea asta comsomolista, ne ducem la girla... Daia nu se duce tzara asta nicaieri, ca sintem un neam de imperialishti. Materialismul dialectic are o influentza supernefasta asupra tineretului studios al zilelor noastre. Pe linga tendintzi oligarhice si bolshevice pina in maduva oaselor, constat si o activitate sustzinuta de prozelitism. Totul e imperial, parca ne intoarcem la ceashca... In vremurile acestea de noua epoca a iluminismului (si, din cind in cind a intunericismului, ca cind din cind in cind mai pica curentul, momente cunoscute orogenetic si criogenetic (ca io am centrala si inghetz de frig cind pica...) sub denumirea de "dafto bule hando curentus, vere..."), cind privirea inainte spre viitorul capitalist democratic ar trebui sa fie litera de lege, va complacetzi in sacralizarea relicvelor trecutului... RUSHINICAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                  Sint dezamagit... Cred ca sint singurul menshevic ramas pacilishea... Io si cu Ultimul Mitocan (adica Mohican..., de Fenimore FaraPar, ca a imbatrinit... cind era tinar era Cooper...)

                  Comment


                  • #10
                    Revin cu poze pt a-mi sustine legatura de sange intre cobra clasica si cobra imperiala,pe baza fenotipului evident asemanator.
                    Attached Files
                    MÃREAȚA COBRA

                    Comment


                    • #11
                      Asteptam cu interes shi parerile altor posesori de cobre. Imperiale, regale, republicane... Cobre sa fie. Orca! Dumneata ce zici dom'le de aceasta chestiune?

                      Comment


                      • #12
                        ionutz_ng am detinut si eu cateva cobre imperiale la viata mea, dar erau putin diferite de ale tale. Cateva detalii tehnice te rog.
                        Prostia si Hotia au cucerit Romania.

                        Comment


                        • #13
                          Da ba nene ! e IMPERIALA ! Ce ? NU se vede?? E clar ca lumina celor 4 ochi,ce naiba??
                          Va tot legati de om asa ...

                          Acu serios vorbind, nu sunt eu mare specialist Mercedes dar niciodata nu am auzit de cobra imperiala

                          Inteleg ca al nostru coleg se kinuie sa vanda cobrutza asta imperialo-fascisto-expansionista in spatiul carpato-danubiano-pontic marcat pe veci de invaziile popoarelor migratoare in perioada evului mediu timpuriu, numit de unii evul intunecat....DAR sa i-o spuna unuia care e necunoscator, tocmai aici a iesit gogoritza?

                          Chiar crede ca o vinde daca ne convinge ca aceasta cobritza e imperiala si nu simpla? sau e doar un okios?

                          Okios suna bine, ce dracu?

                          Comment


                          • #14
                            E clar ca lumina celor 4 ochi de la ochios ?
                            Prostia si Hotia au cucerit Romania.

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by ionutz_ng View Post
                              Revin cu poze pt a-mi sustine legatura de sange intre cobra clasica si cobra imperiala,pe baza fenotipului evident asemanator.
                              Pe baza acestui fenotip, aseara stateam cu un celebru supermoderator de pe acest forum si constatam cu stupoare ca, deshi nu sintem inruditzi, semanam foarte mult. Si anume, de la buric mai jos, fix pina deasupra genunchilor un lat de palma... Diferentzele sint minore...

                              Originally posted by andrei_preoteasa View Post
                              Asteptam cu interes shi parerile altor posesori de cobre. Imperiale, regale, republicane... Cobre sa fie. Orca! Dumneata ce zici dom'le de aceasta chestiune?
                              Bai, Preoteasa, pai ce ziceam io mai devreme ? Se zice Cobra republicana democratica parlamentara integrata in comunitatea europeana, participanta la summit-ul NATO de la Bucureshti, baaaaaaaa...

                              Originally posted by timisoreanul View Post
                              ionutz_ng am detinut si eu cateva cobre imperiale la viata mea, dar erau putin diferite de ale tale. Cateva detalii tehnice te rog.
                              Singura deosebire intre cobra imperiala si aia i-o-baga (sau tzarashanca, ca tzaran sau orashan curat nu mai exista, decit tzarasheni...), e ca aia imperiala da din mina ca Ceaushescu. Atita tot.

                              Originally posted by Traveler View Post
                              cobrutza asta imperialo-fascisto-expansionista in spatiul carpato-danubiano-pontic marcat pe veci de invaziile popoarelor migratoare in perioada evului mediu timpuriu, numit de unii evul intunecat....DAR sa i-o spuna unuia care e necunoscator, tocmai aici a iesit gogoritza?
                              Mussolini !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mussolini !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Italia mea !!!!!!! Fascismu rullllllzzzzzzzzzzzzzzzzz...
                              Baga, Travelerule... Da-i cu Decebalus per Securila (sau Scoryllo, ca tot dracu ala mi-e...)

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF