Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Forum

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Forum

@ carmine ( super moderator )
    Limba romana devine o necunoscuta
    Imi atragi atentia ca folosesc expresii in limba engleza sau ti-am calcat normele?
    Itii dau dreptate ca nu e normal sa fie folosite cuvinte in alta limba tiind cont ca acest forum este in limba romana, dar te intreb: de ce toata masca forumului este scrisa in limba engleza ? , crezi ca e normal , tu ca super moderator daca ai vrea sa faci o treaba buna pentru comunitate ar trebui sa traduci masca sa inteleaga toata lumea sau cel putin sa contactezi pe cel care a infiintat forumul sa o faca.

Si nu puteai sa-i spui toate astea intrun mesaj privat?

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Nu, ti-am atras atentia ca nu prea stii sa scrii, iar aceasta atentionare a venit in urma faptului ca unii colegi au dat "REPORT" la posturile tale (asta se vede clar in zona de report). In caz ca nu ai observat, pe acest site se pune pret pe respectarea gramaticii limbii romane, lucru stipulat foarte clar si in Regulamentul locului. Prezenta pe acest forum si acceptarea ca user reprezinta un PRIVILEGIU si nu un DREPT. In orice moment puteti fi banat daca NU respectati regulamentul.
      Daca ai alte nelamuriri mutam discutia pe privat. Daca si asa esti tot nelamurit iei legatura cu Adminii forumului, care sunt si proprietarii www.clubmercedes.ro .
      Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
      http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
      http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Forum... thread inchis

Nu, ti-am atras atentia ca nu prea stii sa scrii, iar aceasta atentionare a venit in urma faptului ca unii colegi au dat "REPORT" la posturile tale (asta se vede clar in zona de report). In caz ca nu ai observat, pe acest site se pune pret pe respectarea gramaticii limbii romane, lucru stipulat foarte clar si in Regulamentul locului. Prezenta pe acest forum si acceptarea ca user reprezinta un PRIVILEGIU si nu un DREPT. In orice moment puteti fi banat daca NU respectati regulamentul.
        Daca ai alte nelamuriri mutam discutia pe privat. Daca si asa esti tot nelamurit iei legatura cu Adminii forumului, care sunt si proprietarii www.clubmercedes.ro .
        @ Carmine
        Nu mi se pare corect sa raspunzi postarii mele dupa care inchizi treadul ,. vad ca ma amenti cu banarea , sa stii ca nu ma sperii.
        Si ca sa-ti raspund .
        In primul rind nu vad de ce ti-as spune ce am de spus pe privat , nu am nimica de ascuns si ce am de spus spun pe forum de aia se numeste FORUM, libertatea cuvintului nu mi-o ia nimeni o poti numi privilegiu ca imi auzi opinia asta se numeste DEMOCTRATIE daca nu stiai sau mai sint remeniscente din trecut ?
        Daca am probleme de exprimare sau gramaticale ti le pot explica dar crde ca nu e necesar tot nu le vei intelege , daca vroiai sa ai un forum cu exprimari gramaticale si pura limba romana trebuia sa descizi un forum de literatura , acest forum este format de posesori de masini care-si discuta hobyul si nicidecum LITERATURA.
        De unde ai scos-o pe aia cu DREPTUL , poti sa- mi spui frumos ca nu sint bine venite postarile mele analfabete si eu te inteleg nu sint razboinic cit despre PRIVILEGIU you got it wrong , privilegiul este al tau ca mai ai ca membru ... YOU GOT THAT .
        Termin discutia ca ma enervez de pomana , poti sa-mi dai BAN din momentul asta si sa le transmiti colegilor care au dat REPORT ca ti-ai facut datoria de militian.
        Daca esti barbat nu stergi postarea sa vada si ceilati colegi cit de bine paziti sint.
        Have nice one.

Comment

Originally posted by razvy64 View Post
          DEMOCTRATIE
          A?
          De unde ai scos-o pe aia cu DREPTUL
          Din Regulament.

PRIVILEGIU you got it wrong , privilegiul este al tau ca mai ai ca membru ... YOU GOT THAT .
          Uuuuuuu.
          ca ti-ai facut datoria de militian.
          Noi educatorii, pedagogii, suntem ca niste doctori....

Ai doua luni de pauza sa inveti sa scrii in limba romana. Mi-a placut si sfatul dat pe sectiunea w123, l-a ajutat mult pe baiatul ala sa-si puna gloaba pe picioare. Contributia ta p-aici e nula, sa ma tragi de urechi cand o sa fii in stare sa legi doua fraze intr-un mod coerent.

Deocamdata, eu, militianul, consider ca nu meriti PRIVILEGIUL de a mai fi membru aici timp de doua luni. Iar cand te intorci, daca continui in ritmul asta zbori direct si definitiv.
          Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
          http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
          http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF