Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce meserii avem?... Cum ne castigam painea?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Greceanu-Eduard View Post
    Sa avetzi servicii cat mai ushoare shi cat mai bine platite.
    Avand in vedere criza lu' peste prajit (da ma uit la Badea...) asta este o utopie dar tre' sa recunoastem ca toti tanjim spre asta. Inainte sa ma apuc de sport mai exact inainte de liceu mi-am dorit sa fac liceul militar, dar maicamea nu ca plec de-acasa. Dupa exact 6 luni am plecat de acasa ca junior mic la lotul de canotaj. Mie personal mi-ar fi placut mult armata chiar daca la noi e cam jegoasa. Ulterior n-am mai prins ca s-a scos.
    Am mult respect pentru cei care urmaresc o cariera de la inceput si se tin de ea. Ma intreb cati Km ai condus.
    Mie mi se pare o mai mare responsabilitate sa conduci autocar.
    E220 cdi W210, 2001

    E320 W210, 1997
    C180 W202, 1994
    W123 200D, 1978 cu inima de W124


    Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

    Comment


    • Prezent electronist la semafoare in Iasi - programez timpii ce ruleaza in intersectii si sunt cel mai injurat om din Iasi. Viitor inginer AR (autovehicule rutiere). O sa vina un master tot in domeniu. Viitor chiorditor de pe carduri
      `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

      now - bicicleta !

      0744 239 949

      WEB
      http://garajautodiag.blogspot.com

      Comment


      • Am mult respect pentru cei care urmaresc o cariera de la inceput si se tin de ea. Ma intreb cati Km ai condus.
        Mie mi se pare o mai mare responsabilitate sa conduci autocar.[/QUOTE]

        Nu neg ca este o mai mare responsabilitate, dar cred ca fatza de unul care a avut catziva ani permis categoria A, da azi examen si obtzine categoriile C shi D, shi maine se urca pe un microbus, sau mai grav pe un autocar, la milionul de km trecut de mult, eu cred ca am mai multa experientza si responsabilitate. Innainte vreme, nu puteai sa lucrezi de ex. pe un TIR, daca nu faceai dovada ca ai lucrat pe un camion de transport marfa cel putzin 5 ani pentru cei cu shcoala profesionala si minim 2 ani pentru cei cu liceul auto, cat despre categoria D, nici nu o puteai obtzine daca (la fel) nu aveai categ. C si nu faceai dovada ca ai shi lucrat ca profesionist. Ce pretentzie mai avem daca legislatzia actuala s-a schimbat shi permite oricarui pusht proaspat posesor de categ. D sa transporte persoane. Rezultatul ? Lipsa de experientza isi spune cuvantul, si atzi observat cu totzii cate accidente grave au fost din aceste cauze. Drumuri bune sa avetzi cu totzii shi profesionishti shi amatori, shi Domnul fie cu voi.

        Comment


        • Amin dragule! Asa sa fie (chiar daca e pleonastica exprimarea).
          E220 cdi W210, 2001

          E320 W210, 1997
          C180 W202, 1994
          W123 200D, 1978 cu inima de W124


          Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

          Comment


          • Liceul de informatică, facultatea de arhitectura 2001 - prezent (cu vagi speranțe de finalizare undeva la anu'), firmă de proiectare ce mi'a mâncat nervii și sănătatea, zilele și nopțile în ultimii 5 ani.

            Am observat cu întârziere și treaba din titlu "cum ne câștigăm pâinea" și adaug cu un zâmbet mare pe față că în liceu reparam Dacii pe la unu' și altu' (evident, în fața blocului, ca un fin intelectual ce sunt), iar în anul I de facultate modificam borduri (culori și lumini) și vindeam monitoare "cu tub Sony Trinitron"
            Apoi m'am apucat de proiectare și tot universul meu auto s'a redus drastic la reviste și internet.
            Last edited by doktor4carz; 04-23-2009, 23:24 PM.
            driving sideways is better

            Comment


            • Viitor chirurg plastician(ca mai am putzin)!Dar pana atunci,doar doktor4manz!
              W124 E220 din 95

              Comment


              • Instalatii termice conventionale si neconventionale; proiectare si executie si in timpul liber stric Mercedesuri.Pentru asta exista prieteni!
                Doua masini:
                W 124 230E 1986 full
                W 124 250D 1987
                Si o:
                Alfa Romeo 155 TS 1998

                Comment


                • Slutare la toata lumea,care are ceva sange in vine si vorbeste liber despre el,asa cum si trebuie si e normal!Am terminat liceul mecanic-auto industrial 20,in Militari,scrie si hartaia de bac,proiectul a fost compresor de aer de pe Saviem.Pe 1 septembrie 1986,ma luau astia pe sus in armata,dupa ce cu o seara inainte,un vecin de-al meu,jucam lapte gros pe centrala electrica de langa bloc,era sa-mi rupa spinarea,si apoi a venit cutremurul,iesise toata lumea afara,pe la 2-3 noaptea am intrat cu totii in casa,iar eu pe 1.09 trebuia sa fiu la poarta unitatii militare de la Rasnov,langa Brasov.Trebuia sa ne libereze,in noiembrie '87,dar a inceput razmerita in Brasov si ne-au tinut pana in 1988,ianuarie sau februarie drak mai stie!A venit rascoala,primele zile se tineau toti de mana prin Drumul Taberei,dupa ce fusesem pe la posta Moghioros,unde trageau unii dintr-o dacie alba in oameni,pornea in tromba,din dreptul parcului si intorceau in dreptul Orizontului(pentru cunoscatori),casa radio,victoriei,pe Magheru,la televiziune,unde aparuse si generalul Ceausescu pisat pe el,il urcase pe un tv-u,sa-l arate la multime!

                  Sunt multe de povestit,dar sa povestim mai bine ce facem azi,situatia e de tot rahatul,asa ca hai sa dam din mana si sa o punem pe meserie!Am un teren prin Cornetu,la asfalt asa ca cine are bani,intru in joc si sa facem,o hala de mesterit la babe,ca vad ca sunt multi pe forumul asta,care si-ar lasa naravurile si sa se apuce de lucruri serioase! 0723460276 Nelu P.S. Si daca tot insistati cu ce scot painea,tot asa taca paca,cat mai am o oleaca de tarata in tartacuta!
                  Last edited by doktor4carz; 06-09-2009, 04:05 AM.

                  Comment


                  • Originally posted by zarra68 View Post
                    Slutare la toata lumea,care are ceva sange in vine si vorbeste liber despre el,asa cum si trebuie si e normal!Am terminat liceul mecanic-auto industrial 20,in Militari,scrie si hartaia de bac,proiectul a fost compresor de aer de pe Saviem.Pe 1 septembrie 1986,ma luau astia pe sus in armata,dupa ce cu o seara inainte,un vecin de-al meu,jucam lapte gros pe centrala electrica de langa bloc,era sa-mi rupa spinarea,si apoi a venit cutremurul,iesise toata lumea afara,pe la 2-3 noaptea am intrat cu totii in casa,iar eu pe 1.09 trebuia sa fiu la poarta unitatii militare de la Rasnov,langa Brasov.Trebuia sa ne libereze,in noiembrie '87,dar a inceput razmerita in Brasov si ne-au tinut pana in 1988,ianuarie sau februarie drak mai stie!A venit rascoala,primele zile se tineau toti de mana prin Drumul Taberei,dupa ce fusesem pe la posta Moghioros,unde trageau unii dintr-o dacie alba in oameni,pornea in tromba,din dreptul parcului si intorceau in dreptul Orizontului(pentru cunoscatori),casa radio,victoriei,pe Magheru,la televiziune,unde aparuse si generalul Ceausescu pisat pe el,il urcase pe un tv-u,sa-l arate la multime!
                    Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

                    Comment


                    • Pana atunci poti sa inveti pe Larry ca oricum mai rau de atat nu pot sa cred ca se poate.
                      i used to be with IT, but then they changed what IT was. Now what i'm with isn't IT, and what's IT seems weird and stupid to me.

                      Comment


                      • No, mai draga, io am terminat liceul la sectia de limbi straine, am facut Stiinte Economice cu specializare Turism Servicii (am si brevet de manager in turism, da' nu am facut nimic cu el..., inca...).
                        Am inceput ca economist in sector bugetar si mi-a trecut repede, am fost agent si apoi, inspector de asigurari si de vreo 6 ani sunt tot in banci. Acum is la a patra si e bine momentan. D-aia mi-am luat si un Mercedes.....
                        Numai bine!
                        MERCEDES 190E benzina 1.8 (1992) / SB08DTD

                        Comment


                        • Daca nu eshti bucureshtean... nu bangheshti dialectul... Oricum, o editare a postarii amicului nostru este imperios necesara. Eu am priceput tot, dar trebuie sa priceapa si restul lumii... asha e frumos
                          Da asa este frumos,insa de,m-a luat valul,aduceri aminte!Si eu sunt licentiat in agroturism,insa nu-mi foloseste(momentan)!Va salut pe toti!

                          Comment


                          • Ba frate mie ( Larry ) poti sa-mi faci ce vrei u ca nu cred ca mai poti sa scoti ceva din mine ca daca asa m-a lasat mama...Asa ca nu stiu daca are rost sa te chinui sa incepi ceva si sa te chinui degeaba ca la cat de naspa sunt nu cred ca ma mai vrea nici macar un soarec obosit.Oricum le multumesc fratilor mei dar raman asa ca pana la urma nu cred ca mai are vreo importanta cum arat ( prietenii stiu de ce ).

                            Comment


                            • Tu oricum esti un simpatic nu am ce zice, dar poate vrea si omu sa se afirme.
                              i used to be with IT, but then they changed what IT was. Now what i'm with isn't IT, and what's IT seems weird and stupid to me.

                              Comment


                              • Mai baieti,nu o sa ma apuc eu de voi pana nu sunt sigur ca iese treaba mai buna decat e acum..Ca imi faceti reclama proasta pe aici si atunci nu mai au rost atatia ani chinuti prin facultate.Pacat ca nu pot face practica pe mine ca si la mine as avea de lucrat destul!Dar ce sa fac,o sa ma sacrific pentru altii si pentru bani!Un an nou mai bun va doresc!
                                W124 E220 din 95

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF