Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Adevarul despre lumea in care traim...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Teoria relativitatii (E=mc^2)a lui Einstein si-a cam gasti nasul, in sensul ca teoria stringurilor (numita si teoria totului) explica evolutia si miscarea materiei atat la nivel macro (planete, sori, gauri negre) cat si micro (atomi, neutroni, electroni, quarks-elemente inca nedescoperite practic ci doar in teorie). Daca or da drumul al experimente din nou la CERN vom afla mult mai multe, si paote ca peste 10 ani copii nu vor mai invata la fizica aceleasi formule pe care le-am invatat noi.

    Comment


    • #77
      Originally posted by Emilliano View Post
      Teoria relativitatii (E=mc^2)a lui Einstein si-a cam gasti nasul, in sensul ca teoria stringurilor (numita si teoria totului) explica evolutia si miscarea materiei atat la nivel macro (planete, sori, gauri negre) cat si micro (atomi, neutroni, electroni, quarks-elemente inca nedescoperite practic ci doar in teorie). Daca or da drumul al experimente din nou la CERN vom afla mult mai multe, si paote ca peste 10 ani copii nu vor mai invata la fizica aceleasi formule pe care le-am invatat noi.
      Ai putea sa ne dai niste detalii ?
      Sa-ntelegem si noi "muritorii de rand" despre ce e vorba ?

      Comment


      • #78
        Teoria lui Einstein spune ca timpul si spatiu (luate impreuna si nu separat) se modifica in functie de gravitatia unui corp. Intradevar teoria isi gaseste aplicatie in cazul obiectelor MACRO-planete, sori. Astfel, un foton....mai bine ganditi-va la o raza de lumina care traverseaza o panza sub forma unui plan (considera spatiul), curbata de greutatea unei bile (o planeta) aflata in mijloc. Modificarea timplui si a spatiului a putut fi observata cu ajutorul luminii - modul in care circula lumina si isi schimba traiectoria in momentul in care intra in campul gravitational al unui corp imens.

        Din pacate la nivel micro aceasta teorie nu este aplicabila intrucat gravitatia este extrem de mica, poate chiar 0. Responsabil pentru atractiile dintre molecule ori parti din molecul si atomi fiind electromagnetismul (fizica cuantica, insa aceasta nu se aplica in cazul obiectelor mari). Teoria Totului le "imapaca" pe amandoua cu demonstratii teoretice si formule matematice exacte. Daca nu prea aveti notiuni de fizica va recomand cateva filmulete care explica pe intelesul tuturor aceste lucruri:




        Daca tot sunteti nedumeriti sper sa pot sa va mai ajut, dar ma cam depaseste si pe mine.
        As mai vrea sa adaug ca teoria lui Einstein a putut fi verificata in cel mai mic detaliu, din punct de vedere experimental abia prin zilele noastre, adica la vreo 80 de ani de cand a aparut. Probabil ca teoria stringurilor va putea fi verificata peste vreo 20 de ani (e aparuta pe la inceputul anilor '80).
        Last edited by Emilliano; 06-27-2009, 10:55 AM.

        Comment


        • #79
          Nu va suparati v-as sugera ceva.Cititi si ma refer aici la Crestinii Ortodocsi, profetiile sfintilor parinti ai bisericii Ortodoxe legate de aceste vremuri.
          Marius, Biserica Ortodoxa Romana a fost de multe ori impotriva poporului roman de-a lungul istoriei. M-as gandi de doua ori inainte sa o aduc in discutie ca exemplu pozitiv.

          Sau va recomand profetiile parintelui Arsenie Boca de la Prislop.
          Acelasi Arsenie care, dintr-o data, e si endocrinolog, genetician, psiholog si oncolog? A facut ceva studii, sau s-au revelat chestiile astea scrise mai jos?

          Când soţul nu dă pace sarcinii (zice el că se poate, sau nu vrea altfel, sau se declară stăpân pe legile naturii) atunci copiii vin pe lume cu predispoziţia precoce spre sexualitate. Aceasta îi face îndărătnici şi foarte greu educabili (sunt certaţi cu disciplina, unii genetic prezintă cromozomul criminalităţii şi chipurile, circumstanţe atenuante în justiţie). Fug de la şcoală şi încep aventurile. Deci tot în răspunderea soţului se soldează şi aceste necazuri. Explicaţia biologică: au crescut în mediul uterin hrăniţi cu sânge prea îmbibat cu testosteron, hormon sexual masculin.

          Mai mult chiar, o altă constrângere de care trebuie ţinut seama e foliculina, hormon toxic şi cancerigen.

          Toxic la nivelul creierului, dând continue dureri de cap şi foarte intense; cancerigen la nivelul sânului sau uterului (fibroane uterine). De cleştele acestui hormon nu este scăpare decât de la 3 – 4 copii în sus, cu sarcinile în mod natural, cum apar ele normal. Această ordine naturală a sarcinii e singura cale care asigură sănătatea copiilor. Salturile peste sarcini, lepădările de copii, indiferent cu ce metode şi din ce motive, ating sănătatea copiilor ulteriori, dacă mai vin. Dar chiar dacă nu mai vin alţii, Legea divină pedepseşte şi retrospectiv, pe cei făcuţi cronologic (n. ed.: pe cei născuţi în ordine naturală). Aşadar, în însăşi constituţia endocrină a femeii e pusă obligativitatea naşterii de mai mulţi copii. E chiar condiţia de mântuire a femeii după cum i-a descoperit Dumnezeu Sfântului Apostol Pavel.

          De asemenea, nu pomenesc aici decât în treacăt reflectarea purtării în genere în codul genetic, deci în fondul ereditar al urmaşilor.
          O chestie scrisa fara a prezenta surse stiintifice, bazata doar pe credibilitatea lui de calugar/preot. Mie mi se pare cel putin periculos ca un om fara studii in domeniu sa faca asemenea enunturi, avand in vedere de autoritatea de care se bucura in lumea ortodoxa din Romania. Ca sa nu zic iresponsabil.

          Comment


          • #80


            Trebuie citite comentariile.
            Sint absolut reale, in acest mod se explica diverse stiri fara cap din mass media.

            Comment


            • #81
              DOCUMENTARUL PREZINTA NISTE LUCRURI DESPRE ISUS INTENTIONAT ASCUNSE DE BISERICA. Ar trebui vazut de toata lumea, e atata informatie care singur nu prea ai sanse s-o gasesti.

              http://seductiatrupului.ro/documenta...-christ-1.html http://seductiatrupului.ro/documenta...-christ-2.html
              BENZ G, altceva ce ?

              Comment


              • #82
                Pentru un crestin ortodox traitor si nu doar declarativ acest film este o blasfemie.
                In rest NO COMMENT !
                Mercedes-ul e o stare de spirit!

                Comment


                • #83
                  Originally posted by konijiro View Post
                  Marius, Biserica Ortodoxa Romana a fost de multe ori impotriva poporului roman de-a lungul istoriei. M-as gandi de doua ori inainte sa o aduc in discutie ca exemplu pozitiv.



                  Acelasi Arsenie care, dintr-o data, e si endocrinolog, genetician, psiholog si oncolog? A facut ceva studii, sau s-au revelat chestiile astea scrise mai jos?



                  O chestie scrisa fara a prezenta surse stiintifice, bazata doar pe credibilitatea lui de calugar/preot. Mie mi se pare cel putin periculos ca un om fara studii in domeniu sa faca asemenea enunturi, avand in vedere de autoritatea de care se bucura in lumea ortodoxa din Romania. Ca sa nu zic iresponsabil.
                  Te inseli colegu' ...

                  Parintele Arsenie a facut facultatea de Teologie in Sibiu sau Institutul Teologic asa cum se numea pe vremea aia.

                  Este trimis la Bucureşti de către Mitropolitul Nicolae Balan pentru a urma Institutul de Belle-Arte. Cu această ocazie participă şi la cursurile de anatomie ale profesorului Francisc Rainer.

                  Ca sa te edifici poti arunca un ochi si pe link-ul acesta:http://www.arsenieboca.ro/

                  Ce sa-i faci, uneori ne place sa credem doar ce ne convine, nu si ce este adevarat, nu degeaba spunea Parintele Arsenie, ca cel mai lung drum este de la ureche la inima omunui.
                  Inca ceva. Oamenilor cu viata sfanta si cu traire ortodoxa adevarata si bineplacuti lui D-zeu, li se descopera si prin revelatie unele lucruri asa ca nu gresesti cand spui ca "s-au revelat chestiile astea".
                  Numai bine si documentare temeinica iti doresc.
                  Last edited by MARIUS B; 10-03-2009, 01:53 AM.
                  Mercedes-ul e o stare de spirit!

                  Comment


                  • #84
                    Nu ca vreau sa starnesc polemici (hihihi am mai facut-o cu maical geacson si m-am distrat copios), dar cand citesti asa ceva...

                    saru'mana parinte, Aş vrea să ştiu şi eu, de la un călugăr dreptcredincios, care sunt urmarile săvârşirii păcatului malahiei şi ce îi aşte...

                    Cuvioase Ilarie, Acum doi ani m-am căsătorit cu minunata mea nevastă. În vară ne-am hotărât să facem un copil, să ne lumineze zilele. Zis ...


                    comedia intreaga: http://credinciosii-intreaba.blogspot.com/
                    Socialistii sunt socialisti doar cand e vorba de banii mei. Cand e vorba de banii lor sunt cat se poate de capitalisti

                    Comment


                    • #85
                      adic95 Nu vreau sa intelegi gresit, dar mie mi se pare total off-topic.
                      Trebuia postat la Fun , aici discutiile sint despre altceva, n-are nici o legatura cu titlul topicului.

                      Comment


                      • #86
                        @vlad: intradevar, ai dreptate, dar nu m-am putut abtine sa nu dau un raspuns la subiectul cu "religia"

                        mea culpa...
                        Socialistii sunt socialisti doar cand e vorba de banii mei. Cand e vorba de banii lor sunt cat se poate de capitalisti

                        Comment


                        • #87
                          Uitati acilea un site interesant despre toate facaturile din religie si biblie:
                          The Gebeleizis.org website is part of the Horus Network, a high quality SEO agency. Would you like to improve your website and optimise your SERPs? Join us now!

                          Comment


                          • #88
                            A aparut si partea a doua a filmului documentar "Ingerul digital" realizat de niste teologi ortodocsi sarbi.

                            Mercedes-ul e o stare de spirit!

                            Comment


                            • #89
                              Te inseli colegu' ...
                              Ma insel? Hai sa vedem ce zice persoana in cauza. Iata cateva citate mai jos:

                              Când soţul nu dă pace sarcinii (zice el că se poate, sau nu vrea altfel, sau se declară stăpân pe legile naturii) atunci copiii vin pe lume cu predispoziţia precoce spre sexualitate. Aceasta îi face îndărătnici şi foarte greu educabili (sunt certaţi cu disciplina, unii genetic prezintă cromozomul criminalităţii şi chipurile, circumstanţe atenuante în justiţie). Fug de la şcoală şi încep aventurile. Deci tot în răspunderea soţului se soldează şi aceste necazuri. Explicaţia biologică: au crescut în mediul uterin hrăniţi cu sânge prea îmbibat cu testosteron, hormon sexual masculin.

                              Mai mult chiar, o altă constrângere de care trebuie ţinut seama e foliculina, hormon toxic şi cancerigen.

                              Toxic la nivelul creierului, dând continue dureri de cap şi foarte intense; cancerigen la nivelul sânului sau uterului (fibroane uterine). De cleştele acestui hormon nu este scăpare decât de la 3 – 4 copii în sus, cu sarcinile în mod natural, cum apar ele normal. Această ordine naturală a sarcinii e singura cale care asigură sănătatea copiilor. Salturile peste sarcini, lepădările de copii, indiferent cu ce metode şi din ce motive, ating sănătatea copiilor ulteriori, dacă mai vin. Dar chiar dacă nu mai vin alţii, Legea divină pedepseşte şi retrospectiv, pe cei făcuţi cronologic (n. ed.: pe cei născuţi în ordine naturală). Aşadar, în însăşi constituţia endocrină a femeii e pusă obligativitatea naşterii de mai mulţi copii. E chiar condiţia de mântuire a femeii după cum i-a descoperit Dumnezeu Sfântului Apostol Pavel.

                              De asemenea, nu pomenesc aici decât în treacăt reflectarea purtării în genere în codul genetic, deci în fondul ereditar al urmaşilor.


                              Te rog sa ma scuzi, dar mai tot ce e scris mai sus e aberant. Daca domnul in cauza a facut ceva studii de anatomie, le-a uitat repede. Nu citeaza nici o lucrare stiintifica, face doar filozofie pentru popor.

                              Nu contest valoarea lui ca duhovnic sau preot, dar mi se pare total aiurea sa isi dea cu parerea despre lucruri de care chiar nu are habar.

                              Parintele Arsenie a facut facultatea de Teologie in Sibiu sau Institutul Teologic asa cum se numea pe vremea aia.
                              Si de cand teologia e stiinta?

                              Oamenilor cu viata sfanta si cu traire ortodoxa adevarata si bineplacuti lui D-zeu, li se descopera si prin revelatie unele lucruri asa ca nu gresesti cand spui ca "s-au revelat chestiile astea".
                              Problema cu revelatiile e ca nu pot fi verificate. Iar daca ce am scris mai sus, citat din Arsenie Boca, e revelat, inseamna ca a fost insemnat de propria revelatie.

                              Pentru un crestin ortodox traitor si nu doar declarativ acest film este o blasfemie.
                              Imi vine greu sa cred ca, in anul 2010, mai putem eticheta anumite lucruri ca blasfemie. Eticheta asta a fost folosita cu succes in trecut, pentru lucruri de care credinciosii trebuiau sa pastreze distanta, ca nu cumva sa inceapa sa isi puna intrebari. Nu de alta, dar daca iei biblia si crestinismul la purecat, apar contradictii si intrebari cu duiumul.

                              Pana la urma, un pic de scepticism nu strica nimanui.

                              Comment


                              • #90
                                Nu vreau sa intru in polemici de acest gen.
                                Un crestin ortodox traitor intelege ce am avut de spus.
                                Credinta este o taina pentru ca trebuie sa crezi ceea ce nu vezi de aia se numeste credinta.
                                Daca s-ar vedea si lumea nevazuta ce rost ar mai avea credinta ?

                                Si daca ar invia din morti parintele Arsenie unii tot nu ar crede ca a fost un om cu viata sfanta care a facut minuni cu ajutorul lui D-zeu si care inca mai face.

                                Probabil ca multi dintre mercedisti au ca D-zeu mercedesul si nu pe cel adevarat.
                                Eu cred ca exista si oameni care apreciaza aceasta marca pentru multele ei calitati, dar dau cezarului ce-i al cezarului si ce-i al lui D-zeu lui D-zeu.

                                Cine are ochi si nu vede, urechi si nu aude, e liber s-o faca dar intr-o zi nu-si va mai putea acoperi ochii si urechile si toate cele pe care acum nu vrea sa le vada si sa le auda ii vor sta in fata clare.
                                Mercedes-ul e o stare de spirit!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF