Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Adevarul despre lumea in care traim...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Criza este numai pentru unii

    Asta este parerea mea.
    La fel cum bunastarea afisata anii trecuti era indusa, la fel este si cu criza actuala.
    Orice om tot atit manica si consuma.
    Exista o proportie, statistic greu de depasit in mod normal, referitoare la durata de viata a unui individ si cantitatea de bunuri pe care o poate acumula pe parcusul vietii. De aici cred eu ca a plecat criza. De la lacomia de a acumula mai mult intr-un timp mai scurt. Aceasta lacomie s-a manifestat la un numar enorm de indivizi, in general foarte slab educati, care au facut excese in acumularea de bunuri materiale si de capital. Si de datorii, normal.
    Datorita faptului ca bunurile materiale sint relativ limitate, singurul pe care s-a putut pedala a fost capitalul.
    Capitalul este si el limitat, avind acoperire doar in acele bunuri materiale limitate si eventual in servicii, mai greu de cuantificat.
    Ce s-a evaporat prin aceasta criza, eu cred ca este capitalul speculativ, virtual, nu stiu cum sa-l numesc, care nu a existat niciodata. Sau a existat scriptic, fara a avea acoperire reala.
    Din acest motiv spun ca nu este criza.
    Chestia cu masonii si marea finanta este un gen de bau-bau.
    Nu zic ca nu exista si cu siguranta ca ei sint promotorii actualei situatii. Dar se ne inchipuim ca dirijeaza cu exactitate aceasta criza, este deja prea mult.
    Eu sint sigur ca au scapat-o din mina si nu stiu ce sa mai faca, ii afecteaza major si pe ei.
    In schimb au in mina pirgiile puterii prin care pot sa diminueza sau sa accentueze aceasta situatie.
    Dar deja observ cum capacitatea lor intelectuala da rateuri in gasirea solutiilor pentru iesirea la liman. Si cind ma gindesc cite minti pot sa adune sa gaseasca o solutie si nu o gasesc, deja ma ingrijoreaza.
    Inseamna ca sintem condusi de o mina de ratati si incompetenti.
    La o alta dimensiune, ceea ce am scris mai sus se aplica si tarii noastre. Niste conducatori incompetenti, cu grija doar pentru buzunarul propriu. Si cu o capacitate de gindire si de analiza sub medie. Dar cu instincte de haita extraordinar de dezvoltate. De pe vremea comunistilor, la peste 95% dintre ei.

    Comment


    • #47
      "Chestia cu masonii si marea finanta este un gen de bau-bau.
      Nu zic ca nu exista si cu siguranta ca ei sint promotorii actualei situatii. Dar se ne inchipuim ca dirijeaza cu exactitate aceasta criza, este deja prea mult."


      Nu stiu daca ai urmarit filmul Zeitgeist Addendum colegu.
      Cei care conduc lumea din spatele corporatiilor, a diferitelor organizatii care mai de care mai "binefacatoare" aparent, nu au nevoie de bani.Practic ei au creat si creeaza banii (vezi dinastiile Rotchild, Rockeffeler).

      Adevaratii conducatori ai lumii nu sunt alesi nu au mandat si nu dau socoteala nimanui.Ei manevreaza prin diferite parghii inteligente din umbra, guvernele tuturor tarilor.Ei pun in fruntea tarilor pe cine vor atata timp cat le servesc interesele.Cand acestia inceteaza sa o mai faca sunt schimbati prin 3 metode (vezi filmul Zeitgeist Addendum).
      Mercedes-ul e o stare de spirit!

      Comment


      • #48
        Originally posted by MARIUS B View Post
        "Chestia cu masonii si marea finanta este un gen de bau-bau.
        Nu zic ca nu exista si cu siguranta ca ei sint promotorii actualei situatii. Dar se ne inchipuim ca dirijeaza cu exactitate aceasta criza, este deja prea mult."


        Nu stiu daca ai urmarit filmul Zeitgeist Addendum colegu.
        Cei care conduc lumea din spatele corporatiilor, a diferitelor organizatii care mai de care mai "binefacatoare" aparent, nu au nevoie de bani.Practic ei au creat si creeaza banii (vezi dinastiile Rotchild, Rockeffeler).

        Adevaratii conducatori ai lumii nu sunt alesi nu au mandat si nu dau socoteala nimanui.Ei manevreaza prin diferite parghii inteligente din umbra, guvernele tuturor tarilor.Ei pun in fruntea tarilor pe cine vor atata timp cat le servesc interesele.Cand acestia inceteaza sa o mai faca sunt schimbati prin 3 metode (vezi filmul Zeitgeist Addendum).
        Pt care nu l-a vazut,asta e linkul:

        Comment


        • #49
          Intrebare de baraj

          Pe mine ma depaseste logica voastra. Pur si simplu nu o inteleg.
          Care este scopul actiunilor acestor indivizi ? sau altfel formulat:
          Scopul declansarii unor astfel de crize ?
          Este o intrebare care merita un raspuns logic. Sau nu merita.
          Filmul are multe lacune, nu spune decit partea de adevar care convine unor anumite entitati. Este genul de propaganda care se facea in timpul national-socialistilor, al comunistilor si in capitalismului primitiv de dupa WWII. Si in Romania actuala condusa de Basescu.
          Seamana cu scopul unei reclame - aceea de a crea noi dorinte, pentru produse si servicii de care indivizii nici nu stiu ca exista si care nu le imbunatatesc nivelul de trai. Mai pe scurt indoctrinare acerba cu un scop anume.
          V-am urmarit postarile si nu gasesc nici o concluzie strict personala, care sa va caracterizeze. Formulati-o. Exprimati-va punctul de vedere. Altfel, filme de genul acesta, isi ating scopul. Va creeaza frica. Frica de ce ? Eu nu inteleg. Se ajunge la isterie gen siguranta nationala cu fuga lui Haysam, cei 322, salariile profesorilor sint mici, salariile din administratie sint mari, etc. - asta facind o paranteza cu rahatul de la noi. Asta in timp ce unii, putini la numar isi pregatesc buzunarele.
          Eu zic sa priviti filmul cu atentie. Asta daca v-a impresionat asa de mult.

          Comment


          • #50
            Colegu' alc,tu ori esti 'mai putin pregatit..'ca sa nu zic altfel,ori cu ochii larg inchisi,ori esti rau intentionat!
            Daca tu n-ai inteles care e scopul acelor oameni sau declansarii unei crize,atunci da-l in mortzii masii de film - era doar un documentar in care s-au pus cap la cap niste fapte reale(poate...poate cineva face legatura intre ele)

            Comment


            • #51
              Lacuna nr. 1.
              FED apare dupa sentinta definitiva Standard Oil din 1911, data in baza Sherman Antitrust Act din 1890.
              Lacuna nr. 2.
              Nu se vorbeste in aceste filme despre impozitul pe venitul global si ce progres a reprezentat el.
              Lacuna nr. 3.
              Existenta unor cicluri economice - crestere accelerata, criza, razboi, alt sistem de a crea plusvaloare. Dupa WWII, la Bretton Woods, a fost conceput un nou sistem, mort in 1971, cind s-a renuntat la convertibilitatea in aur, dolarul devenind moneda de rezerva.
              In cazul acestui film, un alt sistem de a crea plusvaloare se cheama noua ordine mondiala
              Lacuna nr. 4.
              Chit ca nu-mi prea plac americanii, progresul tehnologic, indiferent de domeniu, acolo se naste, in U.S..
              Lacuna nr. 5.
              Subtire, subtire de tot acea explicatie cu bonurile de tezaur emise de trezorerie. Ele au niste maturitati si conditii de plata - de ex. daca un exercitiu financiar al emitentului are indicatori neperformanti, clar mentionati in prospectul de emisiune, se poate solicita plata inaintea termenului de maturitate. Sint n cazuri pe tot globul, inclusiv la americani, de solicitari de plata in avans.
              Lacuna nr. 6.
              Intotdeauna, majoritatea cumparatorilor de bonuri de tezaur americane sint alte state si companii din afara U.S. Prin intermediul acestor bonuri, ele pot dicta / santaja politica externa sau politica comerciala americana. Ce zici, este plauzibil acest lucru ? Vom vedea in curind cum China va santaja U.S.
              Lacuna nr. 7.
              Sint citeva administratii, mai putin de jumatate, care au incheiat mandatul cu excedent financiar. Cum a fost posibil acest lucru, daca ar fi sa ma iau dupa propaganda din aceste filme ?
              Lacuna nr. 8.
              Filmul nu pomeneste nimic despre aparitia celei de-a doua monede de rezerva, euro si iarasi nimic despre Drepturi Speciale de Tragere sau XDR, care au rontait constant din influenta dolarului. Si crede-ma, au rontait de citeva zeci de ori mai mult decit inflatia.
              Lacuna nr. 9.
              Nimeni nu pomeneste, in aceste filme, despre MUIA care si-au luat-o americanii care voiau sa plateasca datoriile facute de actuala administratie intr-un dolar superdevalorizat. De curiozitate, vezi cit era in 2001 paritatea USD/euro, USD/yen japonez, USD/yuan chinez. Apoi compara rezultatele cu paritatea USD/marca germana inainte de inceperea razboiului din Vietnam si dupa terminarea lui, sa vezi cite similaritati gasesti.
              Lacuna nr. 10.
              Lipsa obiectivitatii acestor documentare.
              Nu vreau sa iau la disecat filmele, cred ca au mult mai multe lacune.
              Si crede-ma, colegu Prudom, nu am inteles scopul filmului. Am observat ca cei care au frica de ceva imposibil de explicat, dar usor de inoculat, sint extrem de usor de manipulat.

              Comment


              • #52
                Ia uite ce zice Bunicutza :

                Comment


                • #53
                  Zice exact ce se spune si-n filmele despre care vorbim. Doar el e unu dintre "tartori".
                  Colegu ALC , detaliile sint mai putin importante. Ideea de baza a acestor documentare e importanta. Evidenta nu poate fi negata.Cine are ochi de vazut si urechi de auzit vede si aude. Din pacate sintem prea putini.....iar parghiile puterii nu sint la noi

                  Comment


                  • #54
                    Eu vad doua gasti, care se bat pentru suprematie. O gasca care vrea continuarea vechilor privilegii si cealalta gasca care doreste noile privilegii instalate cit mai repede.
                    Apropo, 46% din populatia americana nu este afectata de criza - imi pare rau ca nu pot sa dau un link, am vazut la CNN, statisticile preliminare pentru trimestrul IV 2008. Nu este afectata pentru ca nu are decit foarte putin tangenta cu statul si cu sistemul bancar - fara credite, fara ajutor social, sistem de asigurari minimal, viata bazata pe mic consum si pe autoconsum.
                    La fel este dintotdeauna, actorii sint aceiasi, pulimea / prostimea - ca noi - contempla si comenteaza. Eventual este contra sistemului, ca forma de protest isi cumpara un Mercedes vechi si ultrafiabil si refuza un auto nou, prost si fara rost, luat cu credit bancar si cu o intretinere scumpa si indoielnica.
                    Similar, in Romania, sint doua gasti, una formata din baieti care au lucrat la stat dupa 1990, sint multimilionari, dar nu pot sa afiseze bogatia, dupa 1 ianuarie 2007 si sint sprijiniti de alti baieti care primesc comenzi de stat. Cealalta gasca, a lucrat numai in privat dupa invalmaseala din 1989, a facut banii pe acte si a platit o groaza de impozite si isi afiseaza ostentativ opulenta, cu credinta ca nimic nu o mai poate atinge.
                    Isi scot ochii pina la adinci batrineti, 70 % din mostenitorii lor vor risipi in cele patru vinturi averea strinsa, dar 30 % o vor inmulti si ne vor domina, mult mai rau decit au facut-o comunistii.
                    Istoria se repeta, numai ca noi acum aflam.
                    Asta este.

                    Comment


                    • #55
                      Pe Bunicuta eu as arde-o pe rug.
                      Datorita acestui specimen, toti o ducem dificil, indiferent de nivel. Am vaga senzatie ca daca nu era Bunicuta, era pregatit un alt emanat, cu acelasi rol ingrat.
                      Insa Bunicuta avea toate atuurile - fara copii, deci nesantajabil. Tocmai bun de pus in capul mesei.

                      Comment


                      • #56
                        Originally posted by alc View Post
                        Pe Bunicuta eu as arde-o pe rug.
                        Aduc eu lemnele si benzina....

                        Comment


                        • #57
                          De benzina nu mai este nevoie, are deja carnea uscata.

                          Comment


                          • #58
                            Un interviu interesant:

                            Comment


                            • #59
                              Originally posted by prudom View Post
                              Vad ca esti pasionat de acest subiect.
                              Referitor la lacunele semnalate de mine despre un reportaj la moda iti dau niste amanunte, ceva de citit de pe net.
                              Vei vedea in ce an a previzionat acest tip, Kondratiev, aceasta criza economica si cum le-a previzionat pe cele anterioare. Este interesant.

                              Tot in postarile despre lacune faceam mentiunea unor ulterioare conflicte intre China si USA. Vezi ce s-a intimplat zilele trecute in Marea Chinei intre citeva nave militare chineze si un vas american. Nu vreau sa fiu profet, dar am impresia ca este doar inceputul. Eu astept iarna 2009 cind barilul de petrol va ajunge la peste 70 USD si o sa-i vad atunci cum se iau de git cu sirg si pofta.
                              Si ceva de la noi de acasa - daca luam imprumutul de la FMI sa vezi cum creste cursul catre 5 lei/euro, pentru ca BNR nu mai are voie sa intervina. Baietii si-au facut un plan simplu, dau cu o mina si iau cu doua.
                              Sa vezi atunci pe cei plini de credite in banci ce urit o sa faca.
                              Daca tot iti plac teorii ale conspiratiei, compara colapsul turnurilor gemene cu incendiul de la hotelul Mandarin Oriental din Beijing.

                              Comment


                              • #60
                                Multumim.
                                Din pacate se intampla tot acest scenariu...

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF