Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Adevarul despre lumea in care traim...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Mi-as dori enorm sa cred si eu in viata de apoi!
    http://www.caesaralexandru.wordpress.com

    Comment


    • #32
      Originally posted by Demiurgos View Post
      Mi-as dori enorm sa cred si eu in viata de apoi!
      Daaa, interesant.......N-ai nici un motiv sa nu crezi. Speranta si credinta nu ni le poate lua nimeni...

      Comment


      • #33
        Originally posted by vladruse View Post
        Daaa, interesant.......N-ai nici un motiv sa nu crezi. Speranta si credinta nu ni le poate lua nimeni...
        Ai putea crede in ceva fals? In ceva ce nu iti inspira convingere? Ceva ce ti se pare o minciuna menita sa tina sub control si sa creeze clase privilegiate?

        De exemplu ai putea crede ca pamantul e plat?
        http://www.caesaralexandru.wordpress.com

        Comment


        • #34
          Originally posted by Demiurgos View Post
          Ai putea crede in ceva fals? In ceva ce nu iti inspira convingere? Ceva ce ti se pare o minciuna menita sa tina sub control si sa creeze clase privilegiate?

          De exemplu ai putea crede ca pamantul e plat?
          Pai tocmai.......eu despre asta vorbesc. Trebuie deschisi ochii si selectat adevarul. De crezut trebuie sa crezi in Dumnezeu...

          Comment


          • #35
            Originally posted by alc View Post
            "Banca Centrala sau Federala (in cazul Americii), adik banca care emite moneda unei tzari NU are voie prin constitutie sa imprumute statul respectiv in nici o tzara a lumii"

            Cam timpit proful ala al tau.
            FED-ul este o asociere libera a bancilor private din US pentru controlul si corelarea masei monetare cu diversi indicatori economici - marfuri, asigurari, credite, etc. Retine, FED-ul este o banca privata cu rol de banca nationala a US.
            Culmea, anul acesta, unul dintre actionarii si membrii fondatori a dat faliment, Lehman Brothers, moment in care soarele si-a intors fata de la moneda americana. Posibil, doar pentru moment.
            Ca parere personala, incercati si cititi cartea Ciocnirea civilizatiilor de Samuel B. Hutchinson, sper sa fi retinut bine numele. Este interesanta.
            HUNTINGTON, tocmai a murit acum o saptamana. cine a citit ceva geopolitica stie ca S. Huntington este un nume de referinta in tot ce inseamna acest domeniu.
            Politologul Samuel Huntington a murit simbata, la virsta de 81 de ani, anunta Reuters. Huntington s-a remarcat mai ales controversatei carti Ciocnirea Civilizatiilor, in care a anuntat un conflict iminent intre Occident si lumea islamica.* Citeste aici articolul din revista Foreign Affairs (1993) care a stat la baza cartii (eng.)* Vezi in articol un interviu acordat de Huntington jurnalistului american Charlie Rose
            https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

            Comment


            • #36
              Multumesc pentru corectare

              Originally posted by cutaresku View Post
              HUNTINGTON, tocmai a murit acum o saptamana. cine a citit ceva geopolitica stie ca S. Huntington este un nume de referinta in tot ce inseamna acest domeniu.
              http://www.hotnews.ro/stiri-internat...huntington.htm
              De acord cu tine, nu am tinut minte numele exact. A murit si este nasol ca i-a aparut doar o carte in Romania. Amanunte despre el gasesti la fundatia de studii strategice si geopolitice pe care o conducea la Harvard University.
              Vezi ca datele furnizate de hotnews.ro nu prea sint exacte, cred ca este plin de mediocrii pe acolo, specializati in copy-paste.
              Daca te intereseaza subiectul vezi:

              Este bine sa fii informat si din revista:
              Foreign Affairs is the leading magazine for in-depth analysis and debate of foreign policy, geopolitics and international affairs

              Din ea poti afla, printre rinduri, cum este posibil sa evolueze viitorul nostru apropiat.

              Ce imi pare mie ciudat este data mortii si locul mortii - 24 decembrie - marele semn si locul este insula unde au acostat prima oara 'parintii' Americii - cei veniti cu Mayflower - si unde mai-marii lumii au cite o casa.
              Este posibil sa se fi terminat o era.
              Cine stie ?
              Este ciudat in contetul crizei, cind statele/guvernele vor trebui sa aiba un rol determinant in supravegherea pietelor, Romania sa fie intre primele care adopta pasapoartele biometrice.

              Comment


              • #37
                Bine ai venit pe Andreea Antonescu Blog. Aici imi place sa povestesc si sa ma exprim liber.

                Comment


                • #38
                  Pana acum nu am postat aici dar pot sa va aduc o gramada de dovezi(existente) cum mai toti conducatorii nostri,oameni politici si nu numai au fost si sunt masoni,iar dupa Revolutie au devenit nesimtiti pe fata!!!
                  Scopul lor(dictat de cei ce i-au recrutat si care defapt conduc lumea) a fost sa indatoreze tara la maxim,iar dupa cum vedeti incet incet nu prea mai auzi de lucruri ROMANESTI,cadem prada Globalizarii..

                  Daca nu vreti sa deveniti sclavii unei Noi Ordini Mondiale,ar fi cazul sa va treziti!!! incepeti acum :

                  Or fi puternice organizatiile secrete,dar se poate face ceva si nu e prea tarziu! asta e linkul:
                  Un blog cu știri alternative, cu filme documentare subtitrate, online interzise, cenzurate, gratis.
                  Last edited by prudom; 01-30-2009, 16:07 PM.

                  Comment


                  • #39
                    Super tare, pacat ca in Romania inca mai sunt indivizi care BALESC pe ramasitele SF. PARASCHIVA ,care pun botul la alba neagra ,care-i poti manipula ptr. un vot cu o bere ieftina si doi mici sleiti ,si care din dorinta instinctuala de a supravietui in aceasta societate imputita, sunt in stare sa-si vanda si fratele.Cum poate intelege pasaje din documentar un individ care sta la coada la Mitropolie 7-8 ore sa-si "salveze" sufletul lasandu-si scuipatul pe racla (dupa care aprinde o tigare si da cu piciorul in cainele care se gudura la piciorul sau ptr. o bucata de paine )

                    Comment


                    • #40
                      Cu cit stii mai mult cu atit iti dai seama ca stii mai putin...
                      Treburile lumesti devin din ce incet mai cetoase si obscure.Iar cele 2 metode de a ingenuchea o natiune au fost foarte clare: CREDITAREA MASIVA si distrugerea EDUCATIEI.
                      Va fi rau pentru noi....foarte rau...lupte cu scutieri etc.

                      Comment


                      • #41
                        Originally posted by asfalttango View Post
                        Cu cit stii mai mult cu atit iti dai seama ca stii mai putin...
                        Treburile lumesti devin din ce incet mai cetoase si obscure.Iar cele 2 metode de a ingenuchea o natiune au fost foarte clare: CREDITAREA MASIVA si distrugerea EDUCATIEI.
                        Va fi rau pentru noi....foarte rau...lupte cu scutieri etc.
                        Creditarea masiva este o metoda de ingenunchere doar pentru needucati. Un individ educat stie foarte exact cit sa se indatoreze si are un simt al echilibrului bine dezvoltat.
                        Creditarea masiva este o modalitate de curatare a pietelor si reasezarea preturilor la valori reale.
                        Exemplu:
                        x cumpara apartament cu 140.000, piata scade, ramine fara serviciu, nu mai poate achita, creditorul vinde apartamentul la noul pret al pietei, 60.000.
                        Cine pierde ?
                        Prostovanul de x.
                        Cine cistiga ?
                        Cine cumpara apartamentul la noul pret al pietei.
                        Intrebare ?
                        Crezi ca tu - sau eu sau oricare altul - putem sa dam inainte daca lumea ar fi plina de indivizi mai destepti ca noi ?

                        Comment


                        • #42
                          Daca ati urmarit filmele "Ingerul digital" si "Zeitgeist Addendum" e clar si limpede ca apa de izvor ce se intampla cu lumea.Totusi colegul Vladruse a mentionat undeva foarte sugestiv ca credinta nu ne-o ia nimeni.
                          Totusi D-zeu iti da dar nu-ti si baga in traista asa ca un pic de atitudine ar diminua dimensiunea "monstrilor" nascuti de somnul ratiunii si de indiferenta noastra.
                          V-as intreba pe cei care a-ti urmarit filmul "Zeitgeist Addendum" ce parere aveti despre asa zisul "Proiect Venus" ?
                          Mercedes-ul e o stare de spirit!

                          Comment


                          • #43
                            Alte discutii ff.interesante(preluate de pe alte forumuri)

                            cine a crezut ca masonii sunt niste fiinte impecabile, cu tinuta morala si cu intentii bune, s-a inselat amarnic. peste tot in lume, sunt doar o secta satanica jalnica, cu intentii criminale. si baga in fata asa-zisa "masonerie albastra" in care atrag prin diverse avantaje persoane publice cu priza la mase, gen artisti, oameni de stiinta, etc.
                            merita sa aruncati un ochi pe Protocoalele inteleptilor Sionului, document "controversat", si "nerecunoscut" de masoni, insa orice om cu bun simt poate sa observe ca evolutia lucrurilor, in economie, politica, societate, a urmat cu strictete "indicatiile" din aceste protocoale, iar situatia actuala din intreaga lume este incununarea cu succes a eforturilor lor de secole.
                            din fericire, fiind atat de hrapareti si dementi, acestia se mai mananca si intre ei.
                            din pacate, ei speculeaza dorintele inferioare ale unora, care nu stiu in ce se baga. abia la gradele superioare afla "de partea cui sunt", dar e prea tarziu pt ei. am vazut niste documentare tari de tot, cu imagini luate cu camera ascunsa, de la ritualuri de-ale lor, marturii socante ale unor membrii...
                            poate va amintiti afirmatia lui Iorgovan: promovarea in PSD a avut la baza apartenenta la masonerie, homosexualitatea si criminalitatea. care dupa vreun an a murit de cancer la colon, dupa afirmatiile lui, fiind iradiat de masoni.

                            YouTube - Antonie Iorgovan despre masonerie: http://www.youtube.com/watch?v=Nk5PuxuJpRw

                            continuare:
                            marcus a punctat f bine bine situatia actuala. faza cu "teoria conspiratiei" a fost inventata tot de masoni pt a induce in eroare opinia publica. au creat o eticheta, extrem de usor pt ei, deoarece controleaza aproape total media, si de fiecare data cand ceva ii deranjeaza, pun aceasta eticheta si au rezolvat totul.

                            adaug la lista:
                            - Crucea Rosie ucide oameni nevinovati in complicitate cu guvernele aservite (vedeti scandalul din Canada unde a fost interzisa prin lege, cazul Romania, Libia, infestarile cu HIV a comunitatilor gay din SUA, etc.)
                            - experimente pe copiii din Romania, Italia si Albania, pt niste vaccinuri neaprobate inca de OMS!!! informatie de la medici de familie ingroziti de ceea ce se petrece!
                            - comunicatiile sunt de mult interceptate, filtrate, stocate, etc. prin proiectul Big Brother - dupa deconspirarea lui, s-a lansat showul de televiziune cu acelasi nume, pt a crea aceeasi "ceata" specifica...
                            - Prin haos la noua ordine - dicton masonic... vi se pare cunoscut cumva? se petrece chiar acum...
                            - Romania avea dupa revolutie datorie externa ZERO si rezerva valutara de 2 miliarde USD, cea mai avantajoasa pozitie economica din Europa. prima misiune a guvernului masonic condus de sinistrul Petre Roman a fost de a indatora tara: cheltuieli aberante, primele imprumuturi de la organismele financiare controlate de masoni. cand economisti seriosi i-au atras atentia ca nu e buna strategia lui, a tipat ca disperatul si i-a amenintat ca-i da pe toti afara din sala, ca el face ce vrea ca el e prim-ministru - informatie de la un prof de-al meu, care a fost de fata...
                            - Romania e exportat un produs extraordinar: forta de munca! "deontologii", vorba cuiva, ne-au "ajutat" sa credem ca banii adusi in tara de capsunari nu inseamna "crestere economica". de fiecare data, alt mason sinistru Mugur Isarescu, a jonglat cum a vrut el si i-au dictat "fratii" cu moneda nationala...
                            - sinistrul si cretinoidul Razgandeanu, in plina "criza mondiala" se lanseaza in afirmatii tampite si promisiuni periculoase (salariile) si creeaza astfel artificial o criza adevarata, de natura sociala si economica (Prin haos la noua ordine). io va jur ca nu cred ca un om poate fi atat de prost, dar cred ca este fiul adoptiv (si deci educat de) al altui sinistru: Dan Amedeo Lazarescu, Suveran Mare Comandor al Supremului Consiliu de Rit Scotian Antic si Acceptat al Romaniei.
                            - ... si deja m-am saturat...

                            cine vrea sa creada ca aceasta situatie actuala este pur intamplatoare, si ca la nivel de guvernare se pot petrece lucruri atat de ciudate, asa, pur si simplu, si ca e vorba doar de "scapari" ale unora... se inseala amarnic. este totusi adevarat, ca sunt promovati unii tampiti gen ministrul de externe Cioroianu, care te face sa crezi ca "omul e de vina", insa daca analizati criteriile pe care sunt numiti astfel de oameni, veti intelege mai mult. ei promoveaza non-valori pt ca acestia sunt supusi si docili, executa fara sa gandeasca, mai ales ca de multe ori nici nu pot gandi, si se debaraseaza la fel de usor de ei, cand nu le mai servesc interesele.

                            un proverb spune ca: cea mai mare pacaleala a lui Satana, este sa-l faca pe om sa creada ca nu exista. tocmai acest mod de operare demasca natura satanica a masoneriei. oricum, deja sunt deconspirate legaturile marilor loji masonice cu religia satanica, s-au tot pozat unii cu altii, adica deja e ceva "normal" de acum... Anton Sandor Le Vey "creatorul" bibliei satanice apare in diverse poze cu saluturi masonice alaturi de cunoscuti politicieni americani si masoni. de fapt, toate ritualuri masonice, juramintele care se fac la "initiere", au tenta satanica sau sunt chiar pe fata. am avut ocazia sa vad si niste filmari cu camera ascunsa, plus niste declaratii ale unora care dupa ce au vazut cu ce se mananca masoneria, s-au retras.

                            celor care li se pare ca am divagat de la subiect, le spun ca doar am urmarit sa ofer o imagine de ansamblu fara de care nu se poate intelege corect actuala situatie mondiala...
                            din pacate, situatia e de cacao, si e doar inceputul...
                            doar trezirea constiintelor oamenilor si adoptarea unei atitudini corecte, ne poate salva.

                            ... inca ceva: acum se fac presiuni asupra Irlandei, pt ratificarea "Tratatului de la Lisabona"... de ce? ar trebui sa invatam de la irlandezi, chiar asa cum sunt ei... chiar daca au fost practic "cumparati" de UE prin tot felul de "finantari" si alte avantaje (evident platite si de noi romanii si alti "contribuabili"), ei nu renunta la libertatea lor, si chiar aceste presiuni care se fac asupra lor, ii determina sa tina si mai mult la aceasta.

                            problema romanilor nu este ca nu ar fi inteligenti, ci este ca nu stiu ce sa faca cu aceasta inteligenta nativa. si atunci lor li se pare cool ca nu se prezinta la referendumuri, la alegeri, etc... pt ca au fost puturosi si nu s-au dus la referendumul pt modificarea constitutiei, acum suportam consecintele unei constitutii subrede, pervertite, care impiedica pe orice sa poata face ceva pt tara asta... ca devine "neconstitutional"... este doar un exemplu...

                            pt cine are... ochi de citit...mai am muuuulte...daca mai vreti...
                            Last edited by prudom; 01-30-2009, 23:42 PM.

                            Comment


                            • #44
                              Prudom, uiti ceva esential

                              In general, oamenii trebuie sa invete din greseli. Dar sa nu le mai repete.
                              De ce nu amintesti totusi despre prezent ?
                              Minciuna si obedienta sint ridicate la nivel de politica de stat de noul guvern.
                              Fa o paralela la inteligenta nativa, in interesul buzunarului propriu, al actualului conducator multilateral dezvoltat - genialul marinel.
                              Cu totii vom fi mai cistigati daca recunoastem ca ne-a omorit speranta. Pentru unii, din 2005.

                              Comment


                              • #45
                                Corect colegu' alc,trebuie sa invatam din greseli!
                                Treaba cu "sa ne intereseze numai de banu' nostru si de treaba noastra" este cireasa de pe "tortul" servit cu viclenie de masonerie. din pacate, la baza crizei sociale (care este una reala, in comparatie cu smecheria de "criza financiara") sta tocmai alienarea individului, care a ajuns acum chiar in forma ei cea mai "evoluata", adica o alienare chiar fata de el insusi. la treaba asta s-a "muncit" f mult, si pana la urma le-a cam reusit.

                                eu nu zic ca trebuie sa ne bagam in sufletul celui de langa noi, dar aceasta atitudine nepasatoare fata de ce se petrece la nivel local, macar, este cea care ne inlantuie si ne face slabi. si veti observa ca intotdeauna, acolo unde s-au format anumite grupuri bazate pe respect, intrajutorare, si chiar o anumita fraternitate umana, au fost puternic lovite de "sistem", in speta guverne. tocmai din acest motiv. toata legislatia este bazata pe acest principiu, de a face individul cat mai slab prin alienare.
                                caz concret: vine un tembel si iti sparge masina. tu il vezi, poate il si prinzi, dar nu-i poti face nimic. militianul face ceva pe declaratia ta, ca oricum are rafturile pline de cazuri de spargeri, mult mai complicate si "scumpe" decat al tau. frustrarea e f mare, ca tu platetsi taxe si impozite, ca sa ia ala salariu, dar el iti da multa (m)UE, ca asa-s "legile".
                                tie nu-ti mai ramane decat sa te resemnezi, sa fii tot timpul stresat si speriat ca nu cumva sa mai patesti ceva, sa dai o tona de bani la asigurari sa-i imbogatesti pe marii finantisti, apoi sa plangi pe la usile lor sa te despagubeasca, etc, etc... cam asa functioneaza sistemul. ingenios, nu?!

                                dar e mai bine sa nu ne intereseze, ce daca vor creste si la noi cuantumul impozitelor in curand, ca sa ne aliniem la (m)UE, impozite din care evident ca nu se va face nimic bun pt tara, ci vor ingrosa bugeul (m)UE, etc, etc...
                                Last edited by prudom; 02-01-2009, 11:50 AM.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF