Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce ati conduce?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by pneu View Post
    La zecemii coleg, as conduce o coada dizel impecabila....la 15 mii o coada 220 S, si la 20 de mii un mercedes interbelic si el glantz!!!!
    Tot la fel si eu,exact la fel,cu mentiunea ca daca as avea si mai mult,as lua una de dinainte de primu razboi mondial,iar cu un buget deja gigantic as lua una cu motorul cu aburi a lu James Watt,sau macar o bicicleta de aia cu roata mare in fata de are pedalele direct prinse pe roata
    MÃREAȚA COBRA

Comment

Originally posted by Traveler View Post
      De 10 000 - o balenoasa de prin 97 , neaparat neagra.
      De 15 000 - un S de prin 2000
      De 20 000 - un S de prin 2002

Toate benzinare , extra full si minim 3000 cmc

Mie S-urile mi se par "the ultimate machine"
      Din cate stiu eu nici nu sint S-uri cu motoare sub 3000 nu?

Comment

Originally posted by vladruse View Post
        Din cate stiu eu nici nu sint S-uri cu motoare sub 3000 nu?
        Este S280 W140
        W203 C180K Wetterauer Stage 1|K&N Intake|MAE Rims|H&R Spacers|CL Smoked Taillights|Llumar|Stein Springs
        E93 335i COBB V3|BBS Rims|H&R Spacers|HiFlo Gas Pump|Catless X Pipes|NGK Iridium|BMS Dual cone intake|V-max On|Performance Grills
        YFZ 450 5V|DOHC|HMF Stage 4 DynoJet|HMF Race Spec Exhaust|K&N Intake|ProTaper HandleBar|ÀDX Nerfbars|White Brothers Spacers|NGK Iridium IX Spark|Smoked Headlamps|DID Chain|ZipTie Mod
        GRAND CHEROKEE 4.0 Ironman

Asphalt F*ck*r

Comment

10.000 - w123 300td = 1000E; 7000E = 12 ani impozit si asigurare. 2000 pt piese si ce mai trebe.

15.000: - poate as aranja putin cobra....

20.000 - w140 (asta am vazut ca se "da" pe la 10 000... ce ramane pt impozit)

De departea cea mai dorita (de mine) masina ar fi un w116. Din punctul meu de vedere mercedesu care arata cel mai bine si ofera in acealasi timp functionalitatea necesara. Dar nush cat costa unu si nici ce presupune aducerea lui la un stadiu demn de el...

Comment

Eu cu 20 000 euro as avea 2 variante:
            1.un passat 2,0 fsi 200 caluti,cutie automata,an 2006.
            2.un w211 2,0 kompressor sau 240 benzina,ambele cutie automata,an 2003-2004.
            Cred ca e cam greu de gasit aceste 2 masini cu doar 20 000,probabil doar neinmatriculate,cu totul s-ar putea sa bata inspre 24k.
            La 15000 tot 2 variante:
            -un w210 din 2001-2002,full option cutie automata motor pe benzina 200k sau diesel mare cum ar fi 320 cdi
            -un w211 200 sau 220 cdi,ex-taxi,dar cred ca mai degraba as prefera okiosul cu motor bestial decat un w211 cu diesel in 4 tractorel.
            La 10 000:
            -un w210 240 benzina din 2000,cutie automata.
            MÃREAȚA COBRA

Comment

5000E - W123 280 sau W126 280 cu cutie automata, AC si GPL
              10000E - Audi A4 2.0 TDI Quattro
              15.000E - Audi A6 2.5 TDI Quattro
              20.000E - Toyota Avensis 2.0 D4D noua
              30.000E - Toyota RAV4 2.0 D4D noua
              40.000E - Toyota Land Cruiser 3.0 D4D noua

Daca banii nu sunt o problema: Jaguar E-Type, Lamborghini Countach, Aston Martin Vantage, Plymouth Hemi Cuda, Cadillac Eldorado, Porsche 911, o Alfa Romeo dinainte de '70, Mercedes W108 coupe si o gramada de alte masini care arata si suna bine.

Dupa cum evolueaza lucrurile, cel mai probabil urmatoarea masina va fi un A4, pana atunci conduc un W115 2.0 din '68.
              Last edited by shadow; 03-12-2008, 15:57 PM.

Comment

10.000 Euro......C-Clase (ceea ce am si facut)
                15.000 Euro......E-Clase (ceea ce s-ar putea sa fac peste cativa ani)
                20.000 Euro......S-Clase (ceea ce odata si-odata tot fac)
                Last edited by doktor4carz; 03-13-2008, 19:31 PM.

Comment

Hai sa ma arunc si io la niste aberatii:

de 10 000 mi-as lua un 124 (dupa 93) bine echipat (AC , cutie automata si alte balarii d'astea).. ca motorizare.. ori un 250 TD ori un 300 benzina

de 15000. pana la 20 000.. clar.. w140 .. in cea mai buna stare.. s320 sau s400 (420).. si asta tot automata

si cand am terminat de postat.. era dimineata

Comment

la 10.000 E - as aduce un w124 2.5d turbo ,piele,an 95 ,cu putini km
                    la 15.000 E - un MERCEDES W210 E50 AMG
                    la 20.000 E -as aduce un VW CARAVELLE 2.5 TDI DE 174 CAI
                    Mercedes w211 E220CDI
                    Bmw e46 320 d 150 cp, 330Nm
                    Mercedes w124 2.5 d 90 cp

Comment

La noi alegerile sunt mult mai simple:

5.000 Euro - Pontiac Trans Sport SE, cam ce avem acum
                      10.000 Euro - W126 dar V8 benzina 5000 cmc, automat, si de restul banilor as vedea toata Europa cu masina asta
                      20.000 Euro - un... custom built Dodge Charger cu motor HEMI de 6000 sau 7000 cmc benzina - numai sunetul feroce pe care il scoate o astfel de bestie e destul
                      Aerodynamics are for people who can't build engines.
                      Enzo Ferrari

Comment

Curat, frezat, nou... care mai posteaza in porumb, zboara direct. Si ia zicetzi, mai baietzi si fetitze, ce atzi conduce voi ?...
                        Last edited by doktor4carz; 03-13-2008, 19:50 PM.

Comment

Originally posted by doktor4carz View Post
                          ce atzi conduce voi ?...
                          Ultimile tendinte de pe club mercedes (MERCEDES) se indreapta vartos spre DACIA. Scartaie, a fost masina la viata ei, intra repede in viteze si e mai ieftina ca un mobil sh. Bafta, noi sa fim sanatosi !
                          Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                          http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                          http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Se pare ca da, exact fenomenul asta ash dori sa il combat. Zi ce ai conduce.

Comment

Originally posted by doktor4carz View Post
                              . Zi ce ai conduce.

Una d-asta mare, n-are fiabilitatea daciei, da ce sa fac, asa sunt eu, oldd fashion.
                              Aia a lu' godini imi place da n-am 11.000.
                              Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                              http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                              http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Are un amic d-al meu una, pentru cine vrea W126 (fac si eu reclama, ce mama dracului...). E la bursa bagata, de mine. Godini e nebun, are cacat la creier...

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF