Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Chatroom.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by mircea600sel View Post
    Daca iesi tu la Buc in strada iti promit ca si eu ies la Tm.Dar suntem numai 2.
    Doi aici. Doi acolo. Se aduna. Ma rog. Oricum. Cred in minuni vorba celuialt. M-am lasat. Toate bune. Sarbatori fericite tutulor.
    Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

Srecan Bozic!!!

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Деда Мраз долази
        Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

C новым годом!
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

الطريقة الجديدة ـ قصص قصيرة للأطفال ـ الجزأ الثان ـ مطبعة العرفان ـ صيداـ الجزأ الأول غـير متوفـر يحتوي الكتاب على مجموعة من القصص القـصيــرة للأطفال باسلوب سـهل و بسيــط صورة من الكتاب...
            Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
            http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
            http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Daca ne uitam cati membri are forumu` acesta si iesim toti in strada + inca vreao 2 persoane din familie + 3 prieteni si acei prieteni sa mai vina cu inca 1 prieten si tot asa eu zic ca iesim destul de multi incat sa chemam o televiziune sa vada si restu` sa iasa si ei.
              Cand ajunge motorina 6 lei imi cumpar un Pegas cu turbosuflanta ).

Facem si noi ceva sau asteptam sa ne rupa astia chiar de tot ?!

Circula un MASS pe yahoo: "In curand benzina va ajunge la 6 lei/si chiar 7 lei din aprillie litrul.Dragi Romani haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de benzinarii MILIARDARI si sa-i facem sa vada ce inseamna sa piarda bani. Dupa asta pretul benzinei/ motorinei va SCADE. SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE - pe 17-18-19. ianuarie. sa mergem cu RATB, cu bicicletele sau pe jos , sau alimentati inainte . Amintiti-va de 21-22 DECEMBRIE 1989 SI INCERCATI SA FACETI LA FEL. DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOATA TARA. Veniti romani sa cerem dreptul!!!! DATI MASSU MAI DEPARTE!!!!"

Eu zic ca reusim! :X
              Last edited by d3op; 01-08-2011, 17:00 PM.
              C220 S202
              Mercedes 4 EveR!

Comment

Originally posted by d3op View Post
                Daca ne uitam cati membri are forumu` acesta si iesim toti in strada + inca vreao 2 persoane din familie + 3 prieteni si acei prieteni sa mai vina cu inca 1 prieten si tot asa eu zic ca iesim destul de multi incat sa chemam o televiziune sa vada si restu` sa iasa si ei.
                Cand ajunge motorina 6 lei imi cumpar un Pegas cu turbosuflanta ).

Facem si noi ceva sau asteptam sa ne rupa astia chiar de tot ?!

Circula un MASS pe yahoo: "In curand benzina va ajunge la 6 lei/si chiar 7 lei din aprillie litrul.Dragi Romani haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de benzinarii MILIARDARI si sa-i facem sa vada ce inseamna sa piarda bani. Dupa asta pretul benzinei/ motorinei va SCADE. SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE - pe 17-18-19. ianuarie. sa mergem cu RATB, cu bicicletele sau pe jos , sau alimentati inainte . Amintiti-va de 21-22 DECEMBRIE 1989 SI INCERCATI SA FACETI LA FEL. DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOATA TARA. Veniti romani sa cerem dreptul!!!! DATI MASSU MAI DEPARTE!!!!"

Eu zic ca reusim! :X
                De ce nu intelegeti ca pretul nu il facem noi,cei cu benzinarii!Mergeti si dati foc la rafinarii sau impuscati-l pe bASESCU.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Astept prima ocazie ...si o sa ma vezi la stirile de la ora5 )
                  C220 S202
                  Mercedes 4 EveR!

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
                    De ce nu intelegeti ca pretul nu il facem noi,cei cu benzinarii!Mergeti si dati foc la rafinarii sau impuscati-l pe bASESCU.
                    Cerere si oferta dragilor. Seful Lukoil, Tampiza parca il cheama, a zis clar. Romanul mai bine nu mananca decat sa renunte la a umbla cu masina.

Comment

Ca sa va distrati si voi .

Si in plus sa vedeti ce cretinei intra pe net ...

Acesta este individul pe forumul nostru drag :

Probabil nebagat in seama suficient aici , s-a mutat pe BMW Club.

Si iata ce prostii debiteaza pe BMW Club )))))))))))))))))))))))))))))))))))))

1.

Mi-a mers muuuuuult mai bine decat ma asteptam saptamana trecuta si prin urmare vreau BMW nou si am cateva intrebari pentru voi.- ce inseamna exact ''individual'' la BMW- vreau sa stiu daca BMW are ceva gen ''designo'' la mercedes...adica niste culori mai speciale la interior si alte chestii dast...

2.

Ma invarteam astazi pe la AutoAlcarria dadeam ture langa un M5 si am vazut niste baieti care plecau sa puna reclame despre un anumit program ''Nostalgia'' si am intrebat un domn de acolo si mi-a spus ca BMW se pregateste sa fabrice 100 bucati M3 E30 si 100 bucati M5 E28 (deci noi, acu ies pe poar...

3.

Buna ziua ma numesc Alex, am 24 de ani si as dori sa achizitionez un BMW seria 5 sau seria 7 SH. As dori chiar si un motor mai mare deoarece taxele si impozitele nu sunt o problema pentru ca sunt stabilit in spania Madrid mai exact iar aici nu este o problema foarte grava impozitarea si alte ches...

muahahahahahaha

Vorba lui Robytza : " initiatorul topicului are probleme psihice grave. se inchide topicul si i se recomanda o vizita la medic. "

)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                      Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Hahahaha! )) Deci pustiu e sarit rau de pe fix. Eu nu stiu cum sa mai tin de C220 sa nu`l dau ca ma rup astia la taxe si el viseaza S600 ).
                        Tati vreau si eu un S600...MARSH LA MUNCA!
                        C220 S202
                        Mercedes 4 EveR!

Comment

Eu nu inteleg o chestie: cu ce se aleg baietii astia mitomani care se dau tari pe forumuri? Ca, la cata exprimare au, in 3-4 posturi ii prinde cineva ca-s shoparle. Bun, si-atunci, de ce? Ca la paishpe - optshpe ani ai alte preocupari, nu aberatii pe forumuri...
                          LE asta-i cea mai tare:
                          "Mercedes iti ofera mai mult lux, mai multa eleganta, mai mult confort, mai multa invidie de la vecini. Eu stau in centru Madrid-ului si tot mi se fura emblema de pe capota (si S-klasse-ul vecinului meu scapa neatins da cat de curand ii rup eu emblema daca il prind ca el mi-o rupe pe a mea) si in momentu de fata am 2 embleme originale in casa de rezerva."
                          Atat de prost incat nici n-a prins-o p-aia cu IP-ul de Hunedoara.
                          Last edited by cutaresku; 01-31-2011, 23:50 PM.
                          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by w124researcher View Post
                            Ca sa va distrati si voi .

Si in plus sa vedeti ce cretinei intra pe net ...

Acesta este individul pe forumul nostru drag :

Probabil nebagat in seama suficient aici , s-a mutat pe BMW Club.

Si iata ce prostii debiteaza pe BMW Club )))))))))))))))))))))))))))))))))))))

1.

Mi-a mers muuuuuult mai bine decat ma asteptam saptamana trecuta si prin urmare vreau BMW nou si am cateva intrebari pentru voi.- ce inseamna exact ''individual'' la BMW- vreau sa stiu daca BMW are ceva gen ''designo'' la mercedes...adica niste culori mai speciale la interior si alte chestii dast...

2.

Ma invarteam astazi pe la AutoAlcarria dadeam ture langa un M5 si am vazut niste baieti care plecau sa puna reclame despre un anumit program ''Nostalgia'' si am intrebat un domn de acolo si mi-a spus ca BMW se pregateste sa fabrice 100 bucati M3 E30 si 100 bucati M5 E28 (deci noi, acu ies pe poar...

3.

Buna ziua ma numesc Alex, am 24 de ani si as dori sa achizitionez un BMW seria 5 sau seria 7 SH. As dori chiar si un motor mai mare deoarece taxele si impozitele nu sunt o problema pentru ca sunt stabilit in spania Madrid mai exact iar aici nu este o problema foarte grava impozitarea si alte ches...

muahahahahahaha

Vorba lui Robytza : " initiatorul topicului are probleme psihice grave. se inchide topicul si i se recomanda o vizita la medic. "

)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                            Mie mi s-a parut dubios de la inceput tipul, si nu numai mie, daca imi aduc aminte bine si colegului @300zxtt.
                            Pe Robytza il stiu de pe clubopel.com, unde m-am impacat foarte bine cu el.

Comment

Da si eu oscilez intre S600 sau CL 65 AMG, ambele noi... ma gandeam ca mai bine astept sa iasa un CL 180 AMG ))))... imi puteti da niste detalii si consumuri ca am ban pe google...

Astia-s niste oameni de-a dreptul nebuni. Se simt beton cand scriu chestile astea. Frustrarea si neincrederea in sine, ii fac sa le alerge aiurea degetele pe tastatura...
                              * 2011 RENAULT FLUENCE PASSION 1.5dCI 110 CP
                              * 2007 YAMAHA FZ1-N 998 cmc 150 CP

In trecut:
                              2001 Mercedes-Benz w203 C180 ELEGANCE
                              2002 Jaguar X-TYPE 2.5i 4x4
                              1999 Peugeot 106 1.4i

Comment

Originally posted by brunorej View Post
                                Da si eu oscilez intre S600 sau CL 65 AMG, ambele noi... ma gandeam ca mai bine astept sa iasa un CL 180 AMG ))))... imi puteti da niste detalii si consumuri ca am ban pe google...
                                Cam mare motorul, eu in locul tau as astepta sa apara ceva cu motor 1.2, sau eventual cu motor de drujba, ca acum cu impozitele astea... te cam rupe la buzunar si plus de asta, mai este si carburantul foarte scump.

Originally posted by brunorej View Post
                                Astia-s niste oameni de-a dreptul nebuni. Se simt beton cand scriu chestile astea. Frustrarea si neincrederea in sine, ii fac sa le alerge aiurea degetele pe tastatura...
                                Din punctul meu de vedere cine are bani sa-si cumpere un S nou, nu intra pe un forum sa intrebe ce motorizare sa aleaga ))).

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF