Nana Mouskouri - Casta Diva:
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Ce muzica va place?
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Există patru lucruri care nu se mai întorc niciodată: cuvântul spus, săgeata trasă, trecutul şi o şansă ratată.
Mercedes W116 200D (Amalia)
Mercedes W123 280E (Tigresse)-făcut istorie, vândută unor ţepari, prin alţi ţepari, rust in peace
BMW 850 4990cmc (Black Beauty)
Ford Explorer XLT 4000cmc (Haiduc)
http://www.youtube.com/watch?v=SKd0VII-l3A
-
The Tremeloes - Suddenly you love me:
Există patru lucruri care nu se mai întorc niciodată: cuvântul spus, săgeata trasă, trecutul şi o şansă ratată.
Mercedes W123 280E (Tigresse)-făcut istorie, vândută unor ţepari, prin alţi ţepari, rust in peace
Comment
-
Originally posted by catsomania View PostThe Tremeloes - Suddenly you love me:
http://www.youtube.com/watch?v=iSPePzhFk88
Comment
-
Oscar Benton - Different dreams (sharing the same bed):
Comment
-
Inca un mare solist, un mare favorit al mamii, pe care il urmaresc de ani de zile, care a si imbatrinit de ani de zile... si care apare mai nou pe net, batrin, dar fulminant pentru etatea lui... Giorgio Zancanaro, un mare bariton al secolului trecut, din pacate de recunoscut la valoare reala cind nu va mai fi... ca multzi altzii.
Ca tot veni vorba de baritoni, memoria parca ma ajuta sa ma rushinez ca, in toata cultura mea, uitai de al nostru... Mare jeg de om, dar marele Herlea... Fara altceva, ca shtiu rasa, am cunoscut persoana, din partea mea ramine arta, nu omul... Bag una mai complexa, deshi l-a caracterizat cavatina lui Figaro din Barbierul lu' Rossini... Insa asta e rol de barbat adevarat, care shtie ce ishi doreshte de la viatza, si il exprima exquisit. Omul care vrea femeia, si cu asta am zis tot.
Si o alta mare necunoscuta preferata mamei mele, care printre altele m-a invatzat ce e aia muzica si care m-a nascut cu ea, si pe care nu o voi uita cite zile imi mai ramin. Fraza ambigua, cum imi place mie... Mara Zampieri, pe care mama o auzea in anii '80 intr-o Tosca cu Giacomo Aragall intr-un avion, si care i-a ramas intiparita ca soprana care sare peste Callas... Pentru mine, nu e... dar pentru mama este. Dar e mama mea, si are gusturile ei... Iata-le.
Last edited by doktor4carz; 04-05-2009, 02:26 AM.
Comment
-
Mari artisti! Din pacate multi dintre acesti titani ai muzicii sunt printre stele.A ramas glasul lor,au ramas inregistrarilor lor,au ramas notele pierdute in neant.E rusinos ca in zilele de azi cultura e aruncata undeva departe de noi si suntem intoxicati cu pseudovedete,cu cantareti ce nu cunosc o nota muzicala,o gama.E de apreciat ca mai exista si oameni care cunosc muzica adevarata!
Comment
-
Cum Lumina nu vine fara muzica... doua coruri, cel al calugarilor din Verdi, cu doi mari artishti, Christoff si Renata Tebaldi...
...si celalalt, pe care l-am mai postat, rugaciunea sarbatorilor pascale din "Cavalleria" lui Pietro Mascagni, de data asta cu Aprile Millo, doua superbitatzi ale geniului muzical. Un Pashte mai bun cu ceva frumos...
Comment
-
Waw ! FELICITARI !!! Ma bucur nespus sa constat ca mai sint si oameni care asculta MUZICA. Si nu de oricare, ci muzica buna. Nu stiu daca au fost si dintre cei care asculta manele (nu am citit chiar toate posturile), sau lalaiala tiganeasca buna pt diverse cumetrii de ale lor (cele gen "si de la nasu' mare, sa traiasca..."), dar nu inteleg cum de le poate place unora asa ceva. Nu o sa comentez pe marginea capacitatilor intelectuale ale celor care se simt atinsi la cerebel cind asculta muzica clasica, un vals sau un rock de calitate versus cei care asculta manele. Nu o sa cad si eu in pacatul de a imparti lumea in doua tabere in functie de gusturile muzicale. As putea sa spun ca "de gustibus non disputandis". Totusi, e un lucru pe care nu il inteleg si aici o sa fiu explicit: de ce cred manelistii ca la toti ne place voma pe care o asculta ei si simt nevoia sa dea volumul la maxim si sa deschida si geamurile, sa se bucure tot poporu'? Daca eu ascult un vals vienez, sa zicem, o s-o fac intr-o maniera suficient de discreta incat sa ma bucur numai eu de el, constient fiind ca sint unii care nu ar putea intelege preferinta mea.
Ca sa parafrazez vorba unui coleg de-al nostru, o sa zic si eu "kitchurile rullz"...
Comment
-
Originally posted by iulian r View PostTotusi, e un lucru pe care nu il inteleg si aici o sa fiu explicit: de ce cred manelistii ca la toti ne place voma pe care o asculta ei si simt nevoia sa dea volumul la maxim si sa deschida si geamurile, sa se bucure tot poporu'? Daca eu ascult un vals vienez, sa zicem, o s-o fac intr-o maniera suficient de discreta incat sa ma bucur numai eu de el, constient fiind ca sint unii care nu ar putea intelege preferinta mea.
Si, la subiect, o mare artista, intr-un rol de compozitzie executat magistral. E ceva ce m-a impresionat, si nu prea ma mai impresioneaza pe mine nimic de la o vreme... da' femeia asta m-a impresionat grav, mi-a adus aminte de "datorii"...
Last edited by doktor4carz; 04-20-2009, 10:26 AM.
Comment
-
DOK, IMI PLACE CUM GANDESTI. NU CUMVA SA TE INTOXICE CAREVA CU VREUN SUNET NEONORABIL DAI TU MUZICA LA "BLANA" POATE POATE MAI FACI PUTINA EDUCATIE. PROBLEMA E CA DE PUTINI SE PRINDE, DAR E PROBLEMA LOR. SI DACA TOT SUNTEM LA CAMILLE SAIN SAENS CEA MAI FRUMOASA MI SE PARE Simfonia a-IIIa pe care am descoperit-o intr-un documentar despre Silver Arrows. Se auzea in fundal in timp ce derapa marele Carraciola: geniala combinatia. http://www.youtube.com/watch?v=TS9Bu...eature=related
Pentru ca eu caut performanta si calitatea in orice. Am gasit la Benz si la Clasici si Rock, pe alese.BENZ G, altceva ce ?
Comment
-
Educatzie muzicala n-am cum face eu, care nu a primit-o la timpul potrivit nu mai are shanse de a o obtzine. Ma rog... cine are notziune de ce e aia muzica... afonii ies din discutzie.
Mai na de aici ceva frumos...
Last edited by doktor4carz; 04-22-2009, 23:42 PM.
Comment
-
Arssura,Teasta,Nimeni Altu,Puya,3 Doors Down,Linkin Park(mai rar),Camuflaj,Veritasaga,Enrique Iglesias,Katana,Mecena,Cumicu,BoneyM,C.I.A,Vescan, Ad Litteram,Adda,Andore,Bullet,Cabron,Cartier,Codu Penal,Cosy,Guess Who,Spike,Kitzi,La Familia,Negrutzu,Simona Nae,One Step,Pacha Man,Bitza,Ombladon,Papa Roach,Ally,Dinamita,LayLow....si multe altele care numi mai trec prin minte acum.
Comment
-
Folclor - Pusca si cureaua lata`87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL- sold
now - bicicleta !
0744 239 949
WEB
http://garajautodiag.blogspot.com
Comment
Comment