Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes din Anglia

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mercedes din Anglia

Salutare!
    Detin un Mercedes C220 S202 din 98, inmatriculat in Romania.
    Vreau sa imi mai cumpar un Mercedes dar cu volan pe dreapta si inscris in Anglia.
    Am intelesc ca daca e inscris in Anglia nu platesc nimica in Romania, adica impozit asigurari etc. E adevarat?
    Am in Anglia un prietene care a zis ca imi poate face rost de 3 ori pentru verificare si asigurare inainte cu 100 de lire toate.
    M-am gandit ca pana sa le palatesc la hotii din Romania taxe si chestii mai bine imi iau un Mercedes de dincolo si il tin inscris pe Anglia.
    Voi ce parere aveti?
    C220 S202
    Mercedes 4 EveR!

Dificil de condus cu volan pe dreapta in Romania. Asigurare platesti oricum, depinde unde vrei sa o faci aici sau in UK. Nu merita sa iei masina cu volan pe dreapta

Comment

Nu cred ca ar putea costa doar 100lire verificarea+ asigurarea.In plus,pt verificarea tehnica(daca de asta vorbim)trebuie prezentata masina.
      1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
      2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
      Si o panarama de scuter

Comment

@mezzo
        Pentru verificare tehnica si de asigurare era vorba. Deci se rezolva cu 30 de lire pe 2 ani.
        Am eu acolo pe cineva si el asa face de vreo 4 ani.
        Dificil de condus nu e pentru ca am mai condus si e foarte ok.
        Asigurare + verificare 30 lire pe luna.
        De ce sa nu se merite?
        C220 S202
        Mercedes 4 EveR!

Comment

30 lire pe an* MA scuzati!
          C220 S202
          Mercedes 4 EveR!

Comment

La treaba asta sa imi aduc masina din Irlanda m am gandit si eu doar ca aici sunt mai scumpe taxele,asigurarea si verificarea. Problema zic eu este doar asigurarea care iti trebuie 100%....ca restul se mai poate fara

d3op: poate poti da mai multe detalii despre cum sta treaba cu Anglia!!!
            ms

Comment

@e220coupe

Deci cu Anglia treaba e foarte super din punctul meu de vedere. Iti cauti o masina recent adusa din Anglia, o cumperi ai actele valabile 1-2 ani cat are atunci masina, si poti sa iti faci din timp inca pentru 2 ani sau pentru 4 sau 6 sau cati vrei tu. Acolo nu e ca in Romania sa te duci cu masina la RAR sa iti ceara aia spaga si chestii. Sunt doar niste formulare care trebuie completate. Eu am pe cineva acolo, imi scaneaza forumlaru, eu il completez il scanez si il trimit back!
              El merge face treaba ii da verificare si asigurare (30 lire pe an) si ii mai dau lui 50 de lire pentru munca depusa.
              Le trimite in Romania si hei hop ) iata cum am asigurare si tot inca 2 ani.
              Deci se merita din punctu` vostru de vedere?:>
              C220 S202
              Mercedes 4 EveR!

Comment

La cum spui tu se merita....dar sa fie asa !!!
                Pare mult prea simplu iar eu ce stiu e ca tre sa faci la masina testarea (MOT) o data la 2 ani iar asigurarea nu stiu exact cat e .....dar pare fff putin 30lire/an :P

Comment

Am impresia ca esti inocent rau...
                  30de lire/an asigurare?Nici la scuter nu cred ca platesc atat...
                  Din cate stiu eu,aia au tarife variabile.Ai sub 20 de ani te indoaie.Are masina peste 10 ani,iar te indoaie.Vazusem si o emisiune unde un tanar(18-19 ani)avea un corsa(1.2benzina) si il costa asigurarea cea mai ieftina undeva la 700lire/an..
                  Parca era Fifth gear...
                  Am mers(a se citi am avut) si eu cu masini pe "cuba" si stiu prea bine ce inseamna verificare+asigurare de 50euro/lire/moneda nationala a Botswanei..
                  Si o panarama de scuter

Comment

Originally posted by d3op View Post
                    @mezzo
                    Pentru verificare tehnica si de asigurare era vorba. Deci se rezolva cu 30 de lire pe 2 ani.
                    Am eu acolo pe cineva si el asa face de vreo 4 ani.
                    Dificil de condus nu e pentru ca am mai condus si e foarte ok.
                    Asigurare + verificare 30 lire pe luna.
                    De ce sa nu se merite?
                    Consider ca este un risc pentru ceilalti participanti la trafic un vehicul cu volan pe dreapta. Ca ti se pare tie ok e alta treaba, dar nu e sigur. Mai intereseaza-te cu asigurarea.

Comment

Originally posted by yelp View Post
                      Consider ca este un risc pentru ceilalti participanti la trafic un vehicul cu volan pe dreapta. Ca ti se pare tie ok e alta treaba, dar nu e sigur. Mai intereseaza-te cu asigurarea.
                      Cred ca nu ati inteles care este treaba cu asigurarea, este pe "naspa"!
                      Metoda se practica si pentru masinile din Franta, cred ca si din alte tari.
                      Chestia dura este ca am vazut in Franta masina de Romania cu asigurare romaneasca falsa, calitatea hirtiei era singura care o dadea de gol, in rest perfecta ca cea autentica!

Comment

Iarasi, periculos. Ce te faci daca te loveste cineva in Romania cu o asigurare pe "naspa" si nu ai asigurare CASCO ? Cine te mai despagubeste ?

Comment

Originally posted by mezzo View Post
                          Am impresia ca esti inocent rau...
                          30de lire/an asigurare?Nici la scuter nu cred ca platesc atat...
                          Din cate stiu eu,aia au tarife variabile.Ai sub 20 de ani te indoaie.Are masina peste 10 ani,iar te indoaie.Vazusem si o emisiune unde un tanar(18-19 ani)avea un corsa(1.2benzina) si il costa asigurarea cea mai ieftina undeva la 700lire/an..
                          Parca era Fifth gear...
                          Am mers(a se citi am avut) si eu cu masini pe "cuba" si stiu prea bine ce inseamna verificare+asigurare de 50euro/lire/moneda nationala a Botswanei..
                          Exact, asta am vrut sa scriu si eu, am vazut emisiunea, e ceva vreme de atunci. Asigurarea in Anglia iti rupe fashu'. Aia la 30 de lire e un photoshop reusit. Oricum eu nu m-as baga. In plus te imprietenesti cu toata gaborimea.
                          Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                          http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                          http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Gaborii de la noi sunt mai prosti decat o hartie!
                            Ma oprit acuma 2 luni, am prezentat actele si asigurarea (eram cu un A4 de Anglia) pe asigurare scria clar ca e expirata de 1 luna dar habar nu avea se uita ca la felu 5 la hartie.
                            Si acuma umbla omu` cu asigurare expirata..
                            Pe 30 de lire imi dau si eu seama ca nu e chiar in regula...dar prefer sa dau 30 de lire decat 3000 pe inscriere.

Fiecare are dreptu` la propria sa opinie , eu asa cred ca e bine
                            C220 S202
                            Mercedes 4 EveR!

Comment

1: Poate la Sibiu sunt prosti...desi ma indoiesc.Nu mai e militia ca in vacanta mare...`Na seara!!!Au venit astia tineri,mai stie omu engleza..mai stie si el cum arata o hartie scoasa la imprimanta Lexmark de 109lei..
                              2: Ai avut noroc ca nu si`a dat seama..e un caz izolat.
                              3: Daca tu crezi ca asa e bine,de ce ne-ai mai intrebat?De ce nu ai mers inchis?

Ma repet:Am avut masini pe numere(germania,franta,spania..etc)toate petarde in ceea ce priveste hartogaraia...M`am saturat.Vedeam politia,opream dinainte sa imi faca semn.Se stia:minim 50 lei in masina..fondul de urgenta..

Sa`l fereasca D-zeu pe vr`un baiat d`asta simpatic ca tine(cu asigurarea facuta in paint)sa ma atinga,ca isi ia capace(si nu numai) de si`ar fi dorit sa dea 5000 pe inmatriculare...
                              Si o panarama de scuter

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF