Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Super Dacie 1300 tuning auto ! Incredibil !

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu am vazut odata o Dacia 1300 bleumarin tunata foarte frumos, se pastrase linia originala a masinii, caroseria si vopseaua erau impecabile, si avea niste roti mai late cu 4 prezoane. Sub capota nu se stie. Deci se poate ...

Comment

Originally posted by shadow View Post
      Eu am vazut odata o Dacia 1300 bleumarin tunata foarte frumos, se pastrase linia originala a masinii, caroseria si vopseaua erau impecabile, si avea niste roti mai late cu 4 prezoane. Sub capota nu se stie. Deci se poate ...
      din fericire mai sunt si unele facute cu stil,care nu ies in evidenta si care nu merg pe premisa : cat mai multe beculete,bari de BMW,MERCEDES,AUDI(straina sa fie),daca se poate si vreo sigla de ferrari,neoane,xenoane,argoane si asa mai departe..simplitatea e cea mai buna solutie..poate ma insel eu...alte exemple de....masini cu stil
      Attached Files
      Last edited by kryssa_rja; 02-15-2008, 18:14 PM.
      “Alaturi de hidrogen, prostia este cea care se gaseste in cantitatea cea mai mare in Univers.” (Thomas Edison)

Comment

Nova bmw e "mortala".
        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Pom de craciun!!!
          W110-2.0 D 1966
          W115-2.0 D 1971
          W123-2.4 D 1982

Comment

Eu as fi si mai categoric decit krissa. O masina trebuie sa ramina intotdeauna asa cum a iesit ea din fabrica fie ea Mercedes, Dacie sau orice altceva. Este un SACRILEGIU sa modifici aspectul original al masinii. Nu vei obtine nimic altceva decit un kitsch grotesc. Ce e drept ca parca dacia aceea Nova facuta BMW nu e chiar atit de groteasca, dar ramin totusi la parerea mea ca nu ai voie sa schimbi aspectul masinii. In schimb breackul acela verde brotacel...e chiar sinistru.

Comment

Hehe, de asta ce mai ziceti ?
              Attached Files

Comment

Cum ar zice britanicul, "Rubbish" .
                http://www.fanmercedesbenz.com/ - totul despre Mercedes-Benz

Nothing will make a driver more faithful to a car, then a car that is faithful to its driver. "Mercedes-Benz"

Comment

Originally posted by Orvo View Post
                  Mi se pare geniala. Mi-as lua una sa o asortez cu a mea =)))))))

Si acu serios: De ce dracu sa bagi atatia bani intr-o rabla cand cu banii aruncati chiar iti luai o masina. Cel putin ala cu breaku e tampit de-a dreptu. Nu cred ca mai avea mult si chiar isi lua BMWu sau ce dracu vroia!!!
                  http://www.clubmercedes.ro/vand-w210...cdi-t2324.html

Comment

Unii mai stau prost cu simtul estetic.Da ati vazut vreodata semnul de M de la BMW pe un mercedes?eu da.

Comment

Iata si o varianta de tuning 100% autohton:

Comment

Ieri am vazut in trafic o skoda octavia si avea scris pe portbagaj VW LUPO,pacat ca nu i-am facut poze)
                        W203 C180K Wetterauer Stage 1|K&N Intake|MAE Rims|H&R Spacers|CL Smoked Taillights|Llumar|Stein Springs
                        E93 335i COBB V3|BBS Rims|H&R Spacers|HiFlo Gas Pump|Catless X Pipes|NGK Iridium|BMS Dual cone intake|V-max On|Performance Grills
                        YFZ 450 5V|DOHC|HMF Stage 4 DynoJet|HMF Race Spec Exhaust|K&N Intake|ProTaper HandleBar|ÀDX Nerfbars|White Brothers Spacers|NGK Iridium IX Spark|Smoked Headlamps|DID Chain|ZipTie Mod
                        GRAND CHEROKEE 4.0 Ironman

Asphalt F*ck*r

Comment

si acum ceva cu adevarat urat:

Comment

bine macar ca nu e facut din vreo "lada".................
                            Exista doua tipuri de masini :
                            1. care au fost lovite
                            2. care vor fi lovite

Comment

Originally posted by RazvanC View Post
                              Se putea si mai bine
                              Ia uite aici...
                              (daca le stiti, imi cer scuze)
                              deci sa inteleg ca TV-ul este noul mercedes motorhome?

Originally posted by Orvo View Post
                              este noul e-kalsse

prototip w214
                              Last edited by florineasca; 04-12-2008, 22:09 PM.
                              Mercedes Benz W210 E 220 CDI `01

Comment

La NOVA si la Lada se vede ca oamenii au lucrat ceva timp, nu-i usor sa pui o fata de BMWsau MB pe asa ceva. Anul trecut am vazut un PEUGEOT 505 care de la jumatate era OPEL OMEGA ! asta se intampla cand te uiti prea mult pe MTV.

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF