Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Star Princess, in plimbare prin lume la munca

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Star Princess, in plimbare prin lume la munca

Stimati colegi, avand in vedere conditiile de viata pe care scumpa noastra patrie si mult iubita noatra tara ROMANIA a inceput sa le ofere, cu preturile, impozitele, taxele si tot cea ce mult stimatul nostru conducator, tatal nostru al tatilor nostrii, mamelor, bunicilor si fratilor nostrii, impreuna cu mult iubitul nostru guvern ne "faciliteaza" viata pe acest pamant romanesc, am luat decizia de a pleca iar la munca pe vasele de croaziera.
    Plecarea va avea loc in jurul zilei de 10 August 2010, voi calatori in acest contract aproximativ 6 luni cea ce inseamna ca voi reveni in tara la anu prin Februarie - Martie. Calatoria va incepe in Europa Danemarca ( Copenhaga ) si se va termina in Brazilia ( Rio de Janeiro ). Am sa va postez aici si link-ul care va trimite direct la pagina unde puteti sa vedeti intinerariul vaporului pe care plec: http://www.princess.com/find/searchR...y=&pageOffset=
    Am sa va povestesc si am sa va postez poze pe unde am trecut si ce am vizitat, sunt tari unde am mai fost in contractele trecute in special in Europa de Nord cum ar fi: Suedia, Danemarca, Anglia, Franta, Finlanda, Gemania, Norvegia, Olanda si c-am atat din ce imi amintesc.
    Aici in tara am incercat sa tin doua firme si un magazin in picioare, dar sincer in vremurile astea si cu tot cea ce se intampla in mult iubita noastra patrie, am fost obligat sa renunt la magazin, sa inchid o firma si pe cea de a doua sa o tin pe malul de plutire, dar bataia de cap era foarte mare si in ultimul timp nu mai m-am ales cu nimic chiar am inceput sa fac datorii sau la un moment dat am vrut sa imi vand si masina pentru a iesi un pic la suprafata.
    Sincer chiar imi era dor de o plecare prin lumea asta, sa vizitez tot ce se poate vizita si sa merg unde nici stramosi mei de la maimuta incoace nu au umblat, asa ca ne auzim aici pe forum si tinem legatura.
    Last edited by no problem; 07-01-2010, 22:36 PM.
    E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Iti urez mult succes si impliniri din toate punctele de vedere, consider ca decizia de a pleca e mai mult decat inteleapta.
    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Sincer, nu-mi pot imagina unde va ajunge Romania noastra... Ai facut o alegere inteleapta de a pleca

Aaa...si daca nu ai unde lasa masina, poti conta pe mine O sa am eu grija de ea (glumesc)
      Oo\=|=/oO

Comment

Multumesc de urari, pai ce sa fac aici? Oricum de data asta am sa bag ceva contracte sa termin casa si datoriile, la final cu banii dupa ultimul contract sa imi pun iar firma pe picioare, pana atunci sa seperam ca se vor linisti lucrurile in aceasta tara. Cred ca de data asta am sa incerc sa vad tot ce se poate vedea pe aceasta planeta, macar sa stiu ca am vazut toata lumea asta sau cat de mult din ea.
        Masina intra la hibernare, in garaj si ma asteapta cand vin sa ma duca sa ma distrez si sa ma plimb.

Comment

Originally posted by no problem View Post
          Multumesc de urari, pai ce sa fac aici? Oricum de data asta am sa bag ceva contracte sa termin casa si datoriile, la final cu banii dupa ultimul contract sa imi pun iar firma pe picioare, pana atunci sa seperam ca se vor linisti lucrurile in aceasta tara. Cred ca de data asta am sa incerc sa vad tot ce se poate vedea pe aceasta planeta, macar sa stiu ca am vazut toata lumea asta sau cat de mult din ea.
          Masina intra la hibernare, in garaj si ma asteapta cand vin sa ma duca sa ma distrez si sa ma plimb.
          Sa speram,dar nu vad nicio linistire in tara asta de cacat.Sa dea Dumnezeu!!!

Comment

Multa bafta, @no_problem !

Sa te gandesti si la noi cand stai pe vreo plaja, cu un pahar cu umbrelute in fata !
            sigpice60 525d

Comment

Imi pare rau ca trebue sa abandonezi totul dar,ma bucur ca ai unde sa mergi , iti urez noroc si sa ai parte de ape linistite. Daca treci prin Grand Cayman da un semn <1345-3210281 Florin>mi-ar face placere sa iti fac o tura a insulei. Numai bine !

Comment

Originally posted by florin man View Post
                Imi pare rau ca trebue sa abandonezi totul dar,ma bucur ca ai unde sa mergi , iti urez noroc si sa ai parte de ape linistite. Daca treci prin Grand Cayman da un semn <1345-3210281 Florin>mi-ar face placere sa iti fac o tura a insulei. Numai bine !
                Esti in Grand Cayman? Ultimele 2 contracte am facut Caraibele, frumos Grand Cayman, acolo vasul nu putea sa il traga la mal il tinea in larg si veneam cu barcile de salvare la mal, am fost acolo cu Coral Princess si Caribbean Princess, Caribbean Princess era cea mai mare barca de la ei din companie 3200 pasageri si 1400 crew. Contractul asta o sa fac Europa, Rusia, Antartica si America de Sud. poate contractul viitor ajung pe acolo si sigur o sa te sun sa mergem la o terasa, am fost la cateva terase dar nu imi mai amintesc cum se numeau.

Comment

Da ,cred ca o sa mai fiu pe aici si anul viitor ,desi cautam ceva mai aproape de casa ,am stat o vreme in Malta si mi-a placut,mai vedem. Ar fi supr sa ne vedem as putea sa iti arat si The Ritz Carlton Hotel e unicul de 5 diamante de aici si un SPA cum nu ai mai vazut<poate>La Prairie a fost catalogat SPA nr.1 in Caraibe etc. Antartica suna tentant de vazut ,pana mai avem ghetari. Iti doresc numai bine. E bine sa fii plecat dar,tot timpul te gandesti ca intr-o zi o sa te intorci, imi zic asta de vreo 9 ani,niciodata nu e momentul ,din pacate Romania nu imi mai ofera ceea ce am nevoe <nu e vorba numai de bani> Respect.

Comment

Salutari din Marea Baltica, asa cum am zis revin sa va spun pe unde am umblat aceste ultime 10 zile. Sa incep cu Finlanda, Estonia, Germania, Rusia, Polonia, Danemarca, Suedia unde sunt acum si ma indrept iar spre Finlanda, ce sa va spun ca aici pe vapor este munca multa dar si oportunitatea de a vizita cea ce unii platesc bani multi sa viziteze. Poze nu am facut ca nu am avut timp de ele dar poate am sa reusesc sa fac. In rest urez viata lunga si fara griji membrilor acestui forum.
                    La bani, pentru ca unii sunt curiosi va spun ca se fac in jur de 3000$ pe luna, adica atat fac eu. In rest multa sanatate, bafta si tot ce imi doresc eu mie sa se realizeze si voua. Ne mai auzim cand mai intru pe internet ca acum se misca barca c-am tare si se pierde satelitul.
                    Last edited by no problem; 08-22-2010, 23:31 PM.

Comment

Multa sanatate si bine ai facut ca ai plecat din "HELL".
                      Salutare!
                      C220 S202
                      Mercedes 4 EveR!

Comment

Originally posted by no problem View Post
                        Salutari din Marea Baltica, asa cum am zis revin sa va spun pe unde am umblat aceste ultime 10 zile. Sa incep cu Finlanda, Estonia, Germania, Rusia, Polonia, Danemarca, Suedia unde sunt acum si ma indrept iar spre Finlanda, ce sa va spun ca aici pe vapor este munca multa dar si oportunitatea de a vizita cea ce unii platesc bani multi sa viziteze. Poze nu am facut ca nu am avut timp de ele dar poate am sa reusesc sa fac. In rest urez viata lunga si fara griji membrilor acestui forum.
                        La bani, pentru ca unii sunt curiosi va spun ca se fac in jur de 3000$ pe luna, adica atat fac eu. In rest multa sanatate, bafta si tot ce imi doresc eu mie sa se realizeze si voua. Ne mai auzim cand mai intru pe internet ca acum se misca barca c-am tare si se pierde satelitul.
                        Mult mult respect si sanatate maxima!!!Asteptam poze...

P.S. Daca mai ajungi prin Rusia,adu-mi vreo 2 Svetlane{peste 1,80 si blonde...bineinteles}

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Succes Maestre, bine ca ai plecat ! Sa auzim de bine !
                          Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                          http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                          http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Succes si multa bafta si din partea mea, si eu peste vreo luna plec in Italia, aici n-am ce face.
                            A160 elegance

Comment

O decizie foarte buna, aceea de a pleca de aici. Asteptam poze cu locurile pe unde "colinzi". Sa dea Domnu' sa ne auzim cu bine.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF