Stimate mircea600sel, tin sa te anunt ca mie nu-mi baga nimeni pumnu' in gura in cel mai josnic mod. Nu stiu ce te face sa crezi ca asta e tarlaua ta si face ce vor "muschii tai" pe aici. Nu stimabile, nu esti sef, nu faci ce vrei tu si nu poti sa ma iei de prost. Sa-ti aduc aminte de conversatiile pe privat unde nu puteai sa raspunzi la niste intrebari si simple si erai lovit rau de paranoia ? Frustrarile de genul asta nu le rezolvi pe forum, sau cel putin nu in felul asta.
Nu-mi editezi tu mie postarile ca asa ti-a traznit tie mintea. Clar ? Atata timp cat m-am exprimat civilizat si n-am facut circ n-ai dreptul asta. Sau nu mai am voie sa postez pe forumul asta si eu nu stiu ? Daca vorbeam prostii, imi stergeai postul si imi dadeai sanctiunea pe care o considerai potrivita. Dar nu faci magarii de cea mai joasa speta.
Cred ca am dreptul sa citesc si sa postez ca un membru normal.
Sper ca nu voi fi inteles gresit. Scopul nu e sa fac valuri, ci sa atrag atentia asupra unor actiuni care nu sunt normale. Dar se pare ca unora le lipseste orice urma de moralitate...
Nu vreau circ, vreau doar sa vad cum reactionati la o incalcare flagranta a regulamentului, la un abuz de putere.
Cu respect, Dan
Nu-mi editezi tu mie postarile ca asa ti-a traznit tie mintea. Clar ? Atata timp cat m-am exprimat civilizat si n-am facut circ n-ai dreptul asta. Sau nu mai am voie sa postez pe forumul asta si eu nu stiu ? Daca vorbeam prostii, imi stergeai postul si imi dadeai sanctiunea pe care o considerai potrivita. Dar nu faci magarii de cea mai joasa speta.
Cred ca am dreptul sa citesc si sa postez ca un membru normal.
Sper ca nu voi fi inteles gresit. Scopul nu e sa fac valuri, ci sa atrag atentia asupra unor actiuni care nu sunt normale. Dar se pare ca unora le lipseste orice urma de moralitate...
Nu vreau circ, vreau doar sa vad cum reactionati la o incalcare flagranta a regulamentului, la un abuz de putere.
Cu respect, Dan
Comment