Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Samsar = Bijnitar = Businessman

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

daca eu as gasi un 124 bun la 2000 de euro si as avea banii atunci, l-as cumpara sa-l vand si eu cu 4000-4500 mai departe si nu cu 2300. Voi nu a-ti face la fel? sunt sigur ca DA. Tot bisnita, so what?
    Agentiile imobiliare fac afaceri, AAA auto face afaceri, la astia nu va uitati? Si vreti sa va spun cum sunt eu daca pot sa fac o combinatie (bisnita) sa-mi iasa si mie ceva de acolo o fac, desi nu ma ocup si nu m-am ocupat niciodata cu asa ceva, dar uite un ex: am gasit la un mosh o dacie din '95 pe care vroia 1300 ron, iar eu am gasit client in 2 ore doar ce am intrebat in stanga si dreapta (nu m-am zbatut) si cateva telefoane cu 1800 ron. Pai voi ce-ati fi facut? sa fim realisti

Comment

asa e si cu testele auto noi,muulte reviste papa banutzi sa promoveze niste marci si modele auto.Singurul de care poti fi sigur e creierashul tau....si asta pina la o virsta

Comment

Originally posted by carmine View Post
        E o mare diferenta intre un bijnitar si (atentie) un om de afaceri cinstit. Si datorita acelui bijnitar treburile merg prost in aceasta tara de rahat.
        Eu am o afacere privata si ma chinui destul de mult ca sa fiu cat se poate de corect in relatia cu statul si personal ceea ce ma oftica la ora actuala sunt cei care incearca sa faca combinatii pe naspa, cioce, smekerii, "nu-mi pica si mie ceva?, nu manca si gura mea ? si alte cacanareli d-astea de doi lei. q.e.d.
        Originally posted by carmine View Post
        ... Eu personal nu stiu cat costa motorina la pompa pt. ca de 4 luni de cand am masina nu am bagat niciodata de la peco si nici inainte nu bagam. La pompa mea costa 2 lei maxim 2,5 lei.
        Daca tot faci pe "Lupul Moralist" ce este mai...
        Da-o si tu la pace, recunoaste ca-ti place orice fel de castig in raport cu statul.
        Last edited by orca; 01-15-2008, 01:26 AM.
        .. ________ ..
        o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
        (Oo\==/oO)
        ..U...............U.
        Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
        http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

sa fim noi sanatosi citzi hoti nu se ascund sub o activitate comerciala...ar fi de scris mii de pagini....scenariu-traiesti cu alte 9 persoane izolat pe o insula,din care 8 sunt hoti....deci raminetzi 2 ce nu sunteti hotzi....cum e mai practic si mai realizabil,sa incerci sa convertesti cei 8 hotzi sa devina cinstiti sau sa te adaptezi majoritatzii?

Comment

samsarii

am citit tot ce s-a scris aici si pt cei care nu suporta samsarii vreau sa le dau un sfat luati-va masina noua. Daca toata lumea ar cumpara masini noi nu ar mai fi samsarii.
            Mai grav este cand te duci la o reprezentanta si auzi ca masina are ca optiuni stopuri de ceata, roata de rezerva, avertizor sonor pentru faruri uitate aprinse, pregatire de radio-casetofon, parasolar. Asta cum se mai cheama?
            Si in opinia mea cele mai mari tepe si furturi se intampla la Service nu la cumparare.
            La Service in opinia mea se intampla furtul perfect.
            Vii lasi masina si cand o iei dupa cateva zile pana la o luna ai timp sa vezi daca ti-au schimbat altceva.
            Eu unul recunosc sunt paranoic, si sa nu schimbe nimic tot mi se pare ca au facut ceva, de atata ori am fost ars, am ajuns sa fac poze la km si la seriile pieselor (compresor aer, SBC).
            Am urmatorul scenariu in minte : Vine un client cu masina la Service sa zicem de ex cu o problema la toba. Lasa masina mecanicul suna un prieten si zice: Salut mi-a venit o masina ca a ta iti mai face figuri alternatorul (injectoarele) etc hai vino in seara asta sa le schimbam ca maine tb sa o dau inapoi.

Comment

Nu e un scenariu, este realitate pura "viata bate filmul". Chelnerul ce-ti scuipa-n farfurie e un inger pe langa mecanicul din service.

Am vazut si la posturi Germane TV, filmat cu camera ascunsa, ce se-n tampla si in Germania in service-uri, te doare capul cum este furat si inselat clientul.
              .. ________ ..
              o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
              (Oo\==/oO)
              ..U...............U.
              Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
              http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Originally posted by orca View Post
                Daca tot faci pe "Lupul Moralist" ce este mai...
                Da-o si tu la pace, recunoaste ca-ti place orice fel de castig in raport cu statul.
                As face rau unor oameni daca as povesti cum iau asta. Oricum cred ca sunt niste diferente.
                Si faza cu serviceul e adevarata, parca deschisesem si un topic nou pe tema asta.
                Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

La service, eu unu intreb inainte de a baga masina cat ma costa MANOPERA, ETC si bineinteles stau langa masina pe perioada manoperei ... nu ma misc de acolo never, masina nu se lasa peste noapte decat daca i faci tablaria sau mai stiu eu ce motor ... e de preferat sa te stii cu mecanicu ... sa ti fie prieten bun ce mai ...
                  W110-2.0 D 1966
                  W115-2.0 D 1971
                  W123-2.4 D 1982

Comment

re

Si eu care credeam ca sunt paranoia , ma asteptam sa raspundeti "hai mai ca nu e chiar asa exagerezi". Samsarii sunt copii pe langa mecanicii.
                    Am fost odata la Casa Auto aveam o problema la cutie la un W210 si mi-a zis un mecanic "aici e 100 ron ora noi muncim si acasa la noi cu 50 ron ora" ce sa ii explici omului ca in 100 ron intra tva , recuperarea investitiei, regii, el a simplificat totul "la juma de pret", corect juma de pret din munca depusa de el ar fi salariul pe o zi impartit la doi, dar toti mecanici de la reprezntante numai sunt mecanici sunt si samsari si smecheri, sper sa nu jignesc pe nimeni asta e parerea mea

Comment

Originally posted by orca View Post
                      Nu e un scenariu, este realitate pura "viata bate filmul". Chelnerul ce-ti scuipa-n farfurie e un inger pe langa mecanicul din service.

Am vazut si la posturi Germane TV, filmat cu camera ascunsa, ce se-n tampla si in Germania in service-uri, te doare capul cum este furat si inselat clientul.
                      Caz concret.. reprezentanta Land-rover din germania.. cu masina la o revizie.. schimb ulei, filtre.. rezultatul: filtrul de motorina si cel de aer n-au fost schimbate cu toate ca erau trecute pe factura.

Comment

topicul acesta nu trebuia deschis ,pt ca nu se ajunge la nici o concluzie,lumea nu isi schimba gandirea doar cu atat.recunosc orca,si eu te-am judecat gresit,si imi pare rau.parerea mea este ca "samsarii" se impart in doua tabere:cei care nu insala si astfel castiga doar o mica parte din bunul respectiv,si cei care manaresc tot ce prind si inghiti galusca la un pret dublu sau triplu.primul caz e normal ,al doilea daca stau sa ma gandesc mai bine e si mai normal!!de ce eu sa nu insel si sa castig un banut in plus pt familia mea si altul sa ia de zeci de ori mai mult?hai fratilor,parlamentarii sunt oameni cinstiti???acum sa fim sinceri,fiecare dintre noi isi doreste sa castige cat mai mult intr-o afacere..in concluzie,daca ma apuc de asa ceva,feriti-va de mine!!(excludeti subwooferul care l-am scos la vanzare-e nou,pe verificate )
                        “Alaturi de hidrogen, prostia este cea care se gaseste in cantitatea cea mai mare in Univers.” (Thomas Edison)

Comment

nu exista din prima categorie samsari.
                          Poate sa nu se priceapa sa ia masinii lovite sa le repare si cump daor cu km multi.
                          Preturile in Germania la masinii cu nr de km mic sunt mai mari ca in Romania

Comment

Apropo de samsari...vad aci pe forum masini de vanzare care s-au cumparat cu pretzuri mici...si se vand cu o mie de euro in plus asa, la liber...
                            W110-2.0 D 1966
                            W115-2.0 D 1971
                            W123-2.4 D 1982

Comment

dom'le....tre sa manince si ei!!...problema este ca este unii smekeri....care le ia din stinga si le vamuiesc cu 2-3000 pina-n dreapta , fara sa le atinga....ceea ce e FOARTE URIT !!....vrei un ban...nici o problema...ia cadavrul, resusciteaza-l...fa-i toaleta, toate cele si pune-l la raft ....pe investitia si munca omului, n-ai ce sa comentezi....dar asa....!!

Comment

Il mai si uzeaza intre timp si pe urma il da, dupa ce constata poate ca e prea mult de investit in cadavru!
                                W110-2.0 D 1966
                                W115-2.0 D 1971
                                W123-2.4 D 1982

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF