Salut, de cateva zile ma tot inebuneste un prieten sa imi fac cont pe un site ceea ce am si facut. In ce consta siteul asta v-a zic acuma. Tot ce trebuie sa faceti este sa v-a faceti un cont si sa dati in fiecare zii click-uri in numar de 14-15. Pe fiecare click dat ve-ti primi 1 cent adica 15 centi in total. Cu 9 dolari pe luna se poate cumpara pachetul "Silver" si ve-ti primi 2 centi pe un click adica ve-ti face 30 de centi. Cu 0.60$ adica 60 de centi puteti cumpara "referal" care este o persoana la fel ca dumneavoastra care isi da clickurile lui si dumneavoastra v-a survine jumatate de cent de la fiecare click dat de fiecare referal, referali se pot cumpara un numar foarte mare dar sunt valabili doar 30 de zile, fiecare din noi care avem cont nu stim daca suntem referalul cuiva adica daca esti referal nu te afecteaza cu nimic (nu iti scade din bani sau stiu eu ce altceva). De investit nu ii nevoie sa investiti nimic doar ca trebuie sa aveti rabdare pana adunati bani sa v-a inchiriati referali si sa v-a cumparati pachetul "Silver". Cunostinta mea "joaca" cam de 2 luni si a investit 30$ si luna aceasta a scos 150$. Banii se pot scoate pe card doar ca trebuie sa aveti cont facut pe paypal si tranzactia dureaza pana la 2 saptamani (asta este nasol). Daca sunt doritori sa se inregistreze si sa vada cum sta treaba se poate face la linkul urmator: http://gagabux.com/register.php/Benonne.html
Sunt multe astfel de site-uri doar ca acesta are cele mai multe reclame caci in general fiecare are 4-5 reclame si acest site are 15 reclame doar ca plata o facem ca cu intarziere.Succes si astept sa facem schimb de pareri, eu zilele astea urmeaza sa imi bag 20$ din care 9$ ii dau pe pachetul "Silver" si de 10$ cumpar 15 "referali" doar ca astept sa imi dea accept cei de la paypal.
Sunt multe astfel de site-uri doar ca acesta are cele mai multe reclame caci in general fiecare are 4-5 reclame si acest site are 15 reclame doar ca plata o facem ca cu intarziere.Succes si astept sa facem schimb de pareri, eu zilele astea urmeaza sa imi bag 20$ din care 9$ ii dau pe pachetul "Silver" si de 10$ cumpar 15 "referali" doar ca astept sa imi dea accept cei de la paypal.
Comment