Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Audi A6 3.0 B-444-VVV huligan in trafic.Il cunoaste cineva?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Audi A6 3.0 B-444-VVV huligan in trafic.Il cunoaste cineva?

Am gasit acest topic pe bmwclub.M-am gandit ca ar fi o idee buna sa stie cat mai multa lume si astfel sa ne ferim de asemenea specimene in trafic.
    In Romania instinctul de turma naste monstri,frustrati acasa la ei,batuti de parinti,sau umiliti de sefi la serviciu,anumiti tineri isi incordeaza muschii cand se simt in turma (vezi si cazul galeriilor de fotbal).

Cunoaste cineva proprietarul sau a vazut masina?daca da as vrea sa stam de vorba (nimic mai mult). Nu am resentimente fata de el...

.
    MÃREAȚA COBRA

Cred ca cum scria si nenea ala acolo daca scoteai pistolu' la ei,se cufureau un pic pe ei toti ).Cum sa patesti asa ceva...Numai in filme mai vezi de astea.
    God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber

Comment

E bine ca ai deschis topic-ul asta. Am citit si eu azi patania omului pe forum-ul celalalt si am ramas perplex.
      sigpice60 525d

Comment

Abereaza saracu', sigur i-a injurat in trafic si s-a dat smardoi, nu se ia nimeni de tine in halul asta pe degeaba. Ori esti smecher si le rupi capu' ori te faci ca nu ai vazut si-ti vezi de drumul tau. Eu am vazut niste amarati care s-au jos din masina cu leviere, bate etc ...big mistake, ala din masina ailalta avea o mana cat o sticla de vin babanu.
        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Am ramas fara cuvinte. Ce oameni frate...
          Oo\=|=/oO

Comment

Imi dau si eu, nevinovat, cu parerea:
            1. Greseala maaaare fuga (desi mi s-a spus, la un moment dat, ca fuga e solutia adoptata de clever guys). KO aplicat primului iesit (metode-s destule, indiferent de gabaritul aplicantului si celui care i se aplica: cu rata mare de succes - fatza spashita, urmata subit de sut in coaie si directa-n barbie/oki/gat/ureche - functie de acuitatea vizuala si stapanirea de sine), muie debila afisata celorlalti (la nevoie, o prelungire de medii gen Marshall McLuhan, indicat cutzit) si voce baritonala, cel putin radiofonica.
            Pe de alta parte, daca cel/cei cu care se prezumeaza un dialog nedorit sunt supradimensionati fizic si prezinta indici clari de "mama, imi rupe asta muianu'", ciocu mic, notat numarul masinii si, daca nu se calmeaza orgoliu-n fro 2-3 ore, lucrat miseleste ("dupe posibilitatile organelor").
            Revenons a notre moutons: decizia de a "stand and fight" sau de a pleca trebuie luata, de fiecare din noi, pe baza feelingului din momentul respectiv. Celor cu soatze, copii in masina (cazul majoritatii dintre noi) le trebuie minte, nu coaie.
            Last edited by cutaresku; 03-19-2010, 00:01 AM.
            https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by sebastian04 View Post
              Cred ca cum scria si nenea ala acolo daca scoteai pistolu' la ei,se cufureau un pic pe ei toti ).Cum sa patesti asa ceva...Numai in filme mai vezi de astea.
              ...Atunci sa vezi ce ti-o iei de la nenea organu'...aia o sa declare ca niste misei ca sunt nevinovati si ca i-ai amenintat cu pistolul in mod nejustificat si ti-o iei original de tot...amenda...iti suspenda dreptul de detinere a armei si te duci acasa cu codita intre picioare.Si sa stiti ca in fata organului numarul de declaratii are relevanta,daca tu esti cu prietena si aia sunt vreo patru,ai pierdut...doua declaratii contra patru inseamana game over pt. tine.Eu cat eram cadru activ si veneam pe acasa n-aveam stress fiindca in principiu aveam voie sa folosesc orice arma in situatii de legitima aparare plus ca statutul ma absolvea de orice vina in cazul in care comiteam o infractiune de ordin civil.
              Sfatul meu pt. cei care aveti pistoale e sa nu va dati jos din masina cu el in mana fiindca legea nu este de partea oamenilor cinstiti ci de partea infractorilor, asa ca mai bine bagati-l la curea in partea din fata in dreptul cataramei si pt. a-l face cat mai vizibil sa va descheiati la geaca .De obicei simpla lui vedere ii mai domoleste,insa nu duceti mana la el decat daca va simtiti intr-adevar amenintati si doar daca agresorii chiar au intentia sa va loveasca.Asta referitor la "artileria grea",insa va recomand cu toata increderea spray-urile cu piper.Cumparati-va cate un spray cu piper de 150ml(cele mici de 50ml s-ar putea sa va lase cand va e lumea mai draga) si tineti-l in portiera ,iar in caz de necesitate faceti primul pas fara probleme fiindca nu veti fi considerati agresori,e foarte greu de dovedit.Chiar de-ar fi gorila de munte tot nu scapa de spray(doar daca e unul de prin U.S.Marine Corps si nu faci decat sa-i desfunzi sinusurile ) dar de regula manelomanii astia autohtoni nu mai misca vreo juma' de ora dupa un tratament cu spray.Sper sa nu aveti nevoie de toate aceste sfaturi insa m-am simtit dator sa va pun in tema.Toate cele bune si cat mai putine evenimente neplacute.
              CINE TRAIESTE CU FRICA NU TRAIESTE DELOC

Comment

Originally posted by cugino View Post
                ...insa va recomand cu toata increderea spray-urile cu piper.Cumparati-va cate un spray cu piper de 150ml(cele mici de 50ml s-ar putea sa va lase cand va e lumea mai draga) si tineti-l in portiera ,iar in caz de necesitate faceti primul pas fara probleme fiindca nu veti fi considerati agresori,e foarte greu de dovedit.Chiar de-ar fi gorila de munte tot nu scapa de spray(doar daca e unul de prin U.S.Marine Corps si nu faci decat sa-i desfunzi sinusurile ) dar de regula manelomanii astia autohtoni nu mai misca vreo juma' de ora dupa un tratament cu spray
                Pentru cine e din Bucuresti, spray-uri cu piper la Gipo Gara De Nord, cela clasice de la 5 lei, cele cu piper de la 9 lei in sus, au o gama variata.

Comment

Originally posted by carmine View Post
                  Pentru cine e din Bucuresti, spray-uri cu piper la Gipo Gara De Nord, cela clasice de la 5 lei, cele cu piper de la 9 lei in sus, au o gama variata.
                  Nu va contrazic dar, detinerea spray-ului in masina va poate crea probleme in cazul in care este vizibil pentru aceeasi politisti indiferenti. Am facut 4 ani de taximetrie si acolo nu se discuta, daca il aveai "puteai sa il legi si la oglinda". In cazul nostru insa politia nu haleste treaba asta.

In plus cunosc persoana care s-a ales cu dosar penal pentru bata si cutit de vanatoare puse tzaraneste la portiera. Organul le-a vazut si a facut hartiile constatatoare.
                  W203 - 2001

Comment

Intradevar,politia nu are prea multa obiectivitate si de cele mai multe ori dreptatea este de partea celui care striga mai tare,ajunge mai repede la politie si da primul declaratia sau a celor care sunt mai multi si mai convingatori.
                    La violenta nu e bine sa raspunzi cu violenta pentru ca in anumite conditii mai lipsite de noroc se poate termina tragic.
                    MÃREAȚA COBRA

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
                      urmata subit de sut in coaie

.... "mama, imi rupe asta muianu'"

....le trebuie minte, nu coaie.
                      N-am mai vazut atatea oo de pe vremea cand dmihnea era membru activ pe forumul asta, numa' ala umbla cu ele agatate la semnatura.

Comment

Originally posted by carmine View Post
                        Abereaza saracu', sigur i-a injurat in trafic si s-a dat smardoi, nu se ia nimeni de tine in halul asta pe degeaba. Ori esti smecher si le rupi capu' ori te faci ca nu ai vazut si-ti vezi de drumul tau. Eu am vazut niste amarati care s-au jos din masina cu leviere, bate etc ...big mistake, ala din masina ailalta avea o mana cat o sticla de vin babanu.
                        Nu cred ca ia injurat.Am cont si pe bmwclub si baiatul respectiv este de nota 10.Nu cred ca un om in toata firea nu ar avea ce face si ar inventa.

Comment

Originally posted by cugino View Post
                          ...Atunci sa vezi ce ti-o iei de la nenea organu'...aia o sa declare ca niste misei ca sunt nevinovati si ca i-ai amenintat cu pistolul in mod nejustificat si ti-o iei original de tot...amenda...iti suspenda dreptul de detinere a armei si te duci acasa cu codita intre picioare.Si sa stiti ca in fata organului numarul de declaratii are relevanta,daca tu esti cu prietena si aia sunt vreo patru,ai pierdut...doua declaratii contra patru inseamana game over pt. tine.Eu cat eram cadru activ si veneam pe acasa n-aveam stress fiindca in principiu aveam voie sa folosesc orice arma in situatii de legitima aparare plus ca statutul ma absolvea de orice vina in cazul in care comiteam o infractiune de ordin civil.
                          Sfatul meu pt. cei care aveti pistoale e sa nu va dati jos din masina cu el in mana fiindca legea nu este de partea oamenilor cinstiti ci de partea infractorilor, asa ca mai bine bagati-l la curea in partea din fata in dreptul cataramei si pt. a-l face cat mai vizibil sa va descheiati la geaca .De obicei simpla lui vedere ii mai domoleste,insa nu duceti mana la el decat daca va simtiti intr-adevar amenintati si doar daca agresorii chiar au intentia sa va loveasca.Asta referitor la "artileria grea",insa va recomand cu toata increderea spray-urile cu piper.Cumparati-va cate un spray cu piper de 150ml(cele mici de 50ml s-ar putea sa va lase cand va e lumea mai draga) si tineti-l in portiera ,iar in caz de necesitate faceti primul pas fara probleme fiindca nu veti fi considerati agresori,e foarte greu de dovedit.Chiar de-ar fi gorila de munte tot nu scapa de spray(doar daca e unul de prin U.S.Marine Corps si nu faci decat sa-i desfunzi sinusurile ) dar de regula manelomanii astia autohtoni nu mai misca vreo juma' de ora dupa un tratament cu spray.Sper sa nu aveti nevoie de toate aceste sfaturi insa m-am simtit dator sa va pun in tema.Toate cele bune si cat mai putine evenimente neplacute.

Sfatul tau prinde bine ...
                          God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber

Comment

E jale mare cu soferi din astia pe drumurile publice. Stiu si eu multe patzanii de genul asta si e trist ca unii chiar o patzesc nevinovati.
                            Omul a procedat corect. Eu zic asa "fuga-i rusinoasa dar e sanatoasa".
                            Stand and fight...ok. Si prietena/sotia ce face?

Am circulat mult si e adevarat ca mai ales in Germania politia patruleaza mult in masini civile si chiar poti sa ai incredere in ei. La noi...tot ce stiu sa faca e sa mearga cu 20 la ora.

Sa ne pazeasca Dumnezeu de orice "atac" de genul acesta. Eu in trafic de multe ori merg dupa cate unul care ruleaza constant si eventual daca omul intelege ideea schimbam si ducem "trena" pe rand.

Aveti grija in trafic.
                            E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                            C180 W202, 1994
                            W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Originally posted by adidc View Post
                              eu in trafic de multe ori merg dupa cate unul care ruleaza constant si eventual daca omul intelege ideea schimbam si ducem "trena" pe rand.
                              Si eu la fel fac.
                              Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF