Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Reclamatii sau laude ale membrilor fata de moderare a forumului

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Reclamatii sau laude ale membrilor fata de moderare a forumului

Acest thread l-am deschis special pentru membrii care nu au nici o functie de moderare, organizare sau administrare a forumului.
    Aici puteti sa reclamati sau sa laudati pe acei membrii care modereaza, organizeaza sau administreaza acest forum (in limita bunului simt) si conform cu regulamentul.
    Aici vom putea urmarii impreuna greselile sau legalitatile de care dau dovada cei care sunt in conducere. Asteptam reclamatiile, laudele si precizarile dumneavoastra in legatura cu unele decizii care se iau.
    Pentru o mai buna moderare si administrare al acestui forum, asteptam reclamatiile sau laudele dumneavoastra.
    Va multumesc.
    Last edited by no problem; 03-17-2010, 03:41 AM.
    E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Domnul Carmine, este un bun moderator pentru Bursa, acorda destul de mult timp acestui lucru,si se ocupa cu adevarat.
    DAR face discriminari, cea ce nu este moral si de bun simt.

Toate cele bune !
    W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
    http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Atata timp cat dai 3 up-uri la un singur anunt intr-o singura zi, te atentionez fara sa-ti sterg nimic, pui un 'binevoitor' sa dea up , dupa care redeschizi un nou topic cu acelasi subiect, sau dai up-uri repetate la topicuri de vanzare moarte de saptamani intregi....sa te astepti in continuare la discriminari. Acest topic este inutil si va crea numai flameuri.
      Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
      http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
      http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Eu zic ca ar fi bine sa faceti si un topic "Semnalari incalcare Regulament" unde noi sa punem lunk-uri cu topicuri unde se incalca Regulamentul, iar moderatorii sa intre direct si sa sanctioneze/avertizeze.
        In acest fel se mai economiseste timpul moderatorilor si forumul va merge bine.

Comment

Originally posted by carmine View Post
          Atata timp cat dai 3 up-uri la un singur anunt intr-o singura zi, te atentionez fara sa-ti sterg nimic, pui un 'binevoitor' sa dea up , dupa care redeschizi un nou topic cu acelasi subiect, sau dai up-uri repetate la topicuri de vanzare moarte de saptamani intregi....sa te astepti in continuare la discriminari. Acest topic este inutil si va crea numai flameuri.
          Au fost reduceri de pret si imbunatatiri aduse produsului, ce-a ce nu se pot numi UP uri
          Nu am incalcat cu nimic regulamentul.
          Nu inteleg ce treaba ai tu,atata timp cat imi vad de treaba, nu jignesc pe nimeni, ...... , respect regulamentul, si atata timp cat nici un alt moderator, supermoderator sau administrator nu are nimic de comentat,sau obiectat
          -te afli matale,

Stim amandoi care este povestea, insa alea se rezolva intr-un alt mod, si intr-un alt loc.
          Te rog frumos sa iti face meseria, care ai primit-o si atat, nimic mai mult.

Dar nu pentru asta este acest topic...

Toate cele bune !
          W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
          http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Multi nu o sa semnaleze nici o problema,am vazut destui moderatori sau fosti moderatori(nu stiu sigur)cu replici de "GEN"..tai in carne vie,dau ban-uri pe viata,daca mai ma contrazici iei bann,daca nu iti plac cazanele iei bann;si cate si mai cate.Din moment ce e un forum nu cred ca trebuie sa se vorbeasca asa de un moderator(sau fost moderator),UNII moderatori cred ca daca au functia asta,o considera proprietate personala.In mare parte,am numai cuvinte de lauda,faceti o treaba buna!

Comment

Originally posted by tu_marus View Post
              am vazut destui moderatori sau fosti moderatori(nu stiu sigur)cu replici de "GEN"..tai in carne vie,dau ban-uri pe viata,daca mai ma contrazici iei bann,daca nu iti plac cazanele iei bann;si cate si mai cate.
              Bine ai spus ca ai vazut. Vremea moderatorilor cu astfel de comportamente a trecut. Ce rost are sa aduci in discutie practici de mult uitate ? Daca nu te-ai prins, topic-ul asta are ca obiect de activitate prezentul si viitorul, nicidecum trecutul. Tot ce ai scris tu mai sus poate sa produca, cel mult, flame.
              sigpice60 525d

Comment

Originally posted by ionut_90 View Post
                Eu zic ca ar fi bine sa faceti si un topic "Semnalari incalcare Regulament" unde noi sa punem lunk-uri cu topicuri unde se incalca Regulamentul, iar moderatorii sa intre direct si sa sanctioneze/avertizeze.
                In acest fel se mai economiseste timpul moderatorilor si forumul va merge bine.
                Aici asteptam si acele reclamatii cu topicuri unde s-a gresit, pentru o mai buna desfasurare si cooperare cu voi. Aici puteti pune si acele link-uri unde s-a facut abuz sau s-a rezolvat o problema.
                Dupa cum vedeti l-am pus sticky pentru a fi vazut mult mai repede de catre voi.
                Cu ajutorul vostru, noi cei de la moderare dorim sa fim cat mai impartiali si reclamatiile sau laudele voastre sa fie vazute cat mai repede de catre noi.
                Doresc pe acesta cale sa stiti ca din partea mea nu vor fi facute diferente intre membri sau avantaje oferite pentru altii, voi fi impartial si doresc sa cred ca la fel vor fi si colegii mei care ajuta la o buna functionare a acestui forum.
                Multumesc.
                E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

Buna treaba baieti! Tineti-o tot asa!

Comment

Exprim stima pentru T_o_r_q_u_e (m-am cam chinuit sa tastez numele), care da dovada de impartialitate si obiectivitate in ceea ce scrie/modereaza.
                    Remarc priceperea si disponibilitatea lui popeye in tot ce tine de probleme tehnice.
                    Sunt de evidentiat si baietii organizatori de intalniri.
                    Incerc sa ignor apetenta unora investiti cu nume kaki pentru "eliminarea spamului".
                    Doresc forumului sa ajute cat mai multi posesori de MB in rezolvarea problemelor tehnice (ratiunea de a fi a unei astfel de comunitati, dupa mintea mea).
                    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Topic care nu ne trebuie...

Comment

Originally posted by telcean1 View Post
                        Topic care nu ne trebuie...

Total de acord, niciodata nu a fost pe acest site o moderare atat de relaxata ca acum. Si ca tot vad unii tin sa aduca acuzatii nefondata am sa le raspund, nu accept sa-si bata nimeni joc de munca mea, atata timp cat petrec 2 ore minim pe zi ca sa dau drumul la anunturi pe bursa, sa lipesc, editez si corectez niste chestii care uneori frizeaza limita analfabetismului (cei care vad panoul de moderare pot sa confirme). Nu am stresat pe nimeni, nu am sters decat balariile crase, doar am avertizat colegii ca sa fie mai atenti pe viitor cu linkuri catre regulamentul prescurtat pe care l-am compus impreuna cu Andrei si l-am discutat cu ceilalti moderatori. Atata timp cat eu moderez bursa nu am sa accept up-uri abuzive si balarii din gros. Am facut acel thread cu "gagica zilei" doar , doar si-o arunca careva ochii pe el. Surpriza, de la 15 vizionari cate avea cand se numea "regulamentul bursei" a ajuns la peste 200 de vizionari.

@cutaresku

Iti garantez ca daca scriai ce ai scris in ultimul timp pe forumul asta (in special bursa unde tot timpul ai ceva de comentat) acum cateva luni erai de mult pe alte forumuri mercedes.

Originally posted by cutaresku
                        Prietene, daca te stresez, hai sa ne vedem fiecare de-ale lui.
                        Alea o suta de PM-uri sunt 2 (DOUA) din 24.01.2010 in care iti ceream poze cu interiorul.
                        Cum am zis, ne vedem de treaba. Succes si multumesc de dialog.

Fratemeleu, eu cred ca ai probleme de exprimare. Am mai citit un topic de-al tau cu "bate tacheti" si, desi am vrut sa-mi dau o parere, mi-a fost greu sa inteleg cam ce vrei sa zici.
                        Incearca sa recitesti ce scrii, sa mai pui puncte dupa propozitii si de-abia apoi posteaza.
                        Revenind, atat Jacob cat si Nickbal au fost, zic eu, foarte expliciti. Ia-o incet si incearca sa intelegi ce spun baietii astia doi.

Trecand peste lipsa evidenta de bun simt, logica celor afirmate schioapata evident! Personal, cred ca nu se rabateaza (sistem identic la unele w210) si nu pot sa nu rad de afirmatia celui ce a postat mai sus. Poate-si reciteste postul si-si da seama de categoria "Emil Bobu". ha ha ha!

Si mai consulta si DEX-ul inainte de a posta si de a "inpartasi' ceva... Ca altfel de, te faci de ras...

Site-ul tau e praf... Nu poti cauta nici anvelope si nici jante dupa tipodimensiuni.

Scaunul are si gaura de defecat sau e de Mercedes? Daca da, ce model de MB? Eu as pune si pozne, sa vada omu' ce cumpara... Si as incadra si anuntul la locul lui... Supcces.
                        Doar cateva exemple, sa mai caut ?
                        Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs. Daca nu iti
                        convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi. Nerespectarea
                        acestui paragraf aduce dupa sine sanctionarea cu warning/ban.

In al doilea rand dl. Marele Alb ai dat trei up-uri intr-o singura zi la un anunt, sa nu imi spui ca ai adus imbunatari produsului in decurs de 5 minute, ca n-am sa te cred pe cuvant. Le-am reunit (nu sters) si te-am atentionat atat pe privat cat si pe thread sa nu mai dai up-uri consecutive dupa care te-ai mutat pe alt topic cu acelasi subiect, aprobat de altcineva.

Up/Bump-urile mascate (gen: mai am x bucati, "marfa produsul" - up de
                        la mine, reducerile de pret nesemnificative, etc.) indiferent ca ele
                        vin de la initiatorul topicului sau de la un alt user “binevoitor” vor
                        fi sanctionate cu warning. In cazul in care acesta se repeta, topicul va
                        fi inchis si nu i se va permite initiatorului deschiderea unui topic
                        nou pe aceeasi tema.

In acelasi timp ai reactivat zeci de anunturi care erau inchise verbal de catre tine (de genu' "s-a vandut"), fara sa mai fie nevoie sa le reactivezi ca sa le aduci in susul paginii si sa poluezi bursa. A trebuit sa sterg toate aceste up-uri inutile si sa inchid threadurile.

Daca esti nemultumit de activitatea mea si ti se pare ca esti nedreptatit te poti adresa Administratorilor acestui forum, Andrei_Preoteasa si Cristi.
                        Last edited by Carmine; 03-17-2010, 19:36 PM.
                        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

T_o_r_q_u_e-Daca nu ai observat bine am scris in paranteza''NU STIU SIGUR''...

Comment

Subscriu la cele spuse mai sus.Un raspuns foarte bine argumentat.Vorba lui Carmine...tare as fi vrut sa aud comentariile astea ale voastre acum vreo cateva luni.Ce va incordau fostii moderatori.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
                              Exprim stima pentru T_o_r_q_u_e (m-am cam chinuit sa tastez numele), care da dovada de impartialitate si obiectivitate in ceea ce scrie/modereaza.
                              Remarc priceperea si disponibilitatea lui popeye in tot ce tine de probleme tehnice.
                              Sunt de evidentiat si baietii organizatori de intalniri.
                              Incerc sa ignor apetenta unora investiti cu nume kaki pentru "eliminarea spamului".
                              Doresc forumului sa ajute cat mai multi posesori de MB in rezolvarea problemelor tehnice (ratiunea de a fi a unei astfel de comunitati, dupa mintea mea).
                              Domnule carmine,
                              Vad ca te-a afectat mult postul meu si remarc faptul ca ai spirit de observatie. Imi mentin afirmatiile si, probabil spre surprinderea ta, il cunosc personal pe Fane / Doc (jos palaria!), si-l stimez. Deci, da-mi voie sa refuz garantiile tale privind prezumata mea expulzare in vremuri trecute.
                              Multumesc pentru reclama: poate am sau n-am haz, insa n-am nevoie sa mi-l evaluezi tu.
                              Iti repet, imi asum warn-ul pe care mi l-ai administrat, nu insa si comentariile tale.
                              De data asta chiar pun punct dialogului mejdu nami.
                              Daca nu convine replica, desi cred ca am dreptul la replica (da, public, pentru ca mi-au fost citate posturi) asta e.
                              https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF