Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Metode de promovare a forumului

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mircea, tu ne onorezi comenzile?

Comment

• Daca mai este cineva interesat , pot face si eu sticker-ul in cauza cu 5 lei bucata , iar pe viitor poate si restul produselor !
      Toate ni se întâmplă tuturor , mai devreme sau mai târziu , dacă există timp suficient

Comment

• Salut! Vreau si eu un tricou:40 lei marime - M

Comment

• Salut!

Vreau și eu un tricou XXL!

Mulțumesc & La mulți ani!
          2004 W211 E 220 CDI Avantgarde

Comment

• Tare bine ne-ar prinde tricourile la intalnirea nationala...
            Nemultumitului i se ia darul!

Comment

• Vreau si eu un sticker cum e acel mare doar la dimensiuni mai mici, cine poate sa imi trimita macar poza ca imi fac eu stickerul, multumesc.
              Last edited by Zeus; 09-05-2013, 12:01 PM.

Comment

• Nu prea e rentabil sa faci numai unul. Si eu vreau unul asa ca hai sa mai strange sa comandam cel putin 50 de bucati. Erau niste baieti cu niste poze pe aici poate ne ajuta Mircea.
                Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

• Si eu vreau sticker.
                  Mercedes-Benz C180 Elegance

Just like he said..."Now go home and get your f****n' shinebox !

Comment

• Stickere pot sa fac si eu , dar tre sa ne strangem mai multi !
                    Toate ni se întâmplă tuturor , mai devreme sau mai târziu , dacă există timp suficient

Comment

• Pai hai sa ne strangem. Cate doua bucati de fiecare va spun din experienta ca primul nu iese cum trebuie. Deci Cati sa fie pana acum?
                      Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

• Si pe mine m-ar interesa, dar cum am mai spus, as vrea ceva de dimensiuni reduse (in genul semnului "Bebe a bord". Daca s-ar face si la dimensiunea aceea, m-as baga...
                        proud owner of "Jeanette" - A160 W168, Elegance, 102 hp, anul 2000

Comment

• Dimensiunea e relativa , o facem cum vrem )

Comment

• Astept pe mircea600sel@yahoo.com poze de mari dimensiuni de la colegii:

Gogul-124 coupe
                            Levi- 126/123 coupe
                            Zeus-210
                            zsolti1981-202
                            danger0su-211
                            steradulescu-203
                            saby-sebastian-124
                            cHELU-123 coupe
                            Sashatm-169
                            +3 poze de la intalnirile CM Constanta,Tg-Mures,Bistrita.

Dupa ce primesc pozele dureaza cam 2-3 zile pana cand calendarul va fi gata

Va multumesc frumos.

P.S. O sa incerc si eu sa copiez niste poze cu masinile din dotare de la rubrica My car.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

• Salutare si La Multi Ani !! Ce se mai aude cu calendarul ? Il mai facem nu-l mai facem ?

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF