Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

De ce mi-ati sters topicul fara explicatii??

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• De ce mi-ati sters topicul fara explicatii??

Salut!
    Astept explicatii in legatura cu stergerea topicului Mercedes-Benz Disassembly Assistant creat ieri in sectiunea "Mercedes Benz totul despre ... - Discutii generale" a forumului.
    Nu l-am gasit postat in alt topic. Nu se poate pune problema de copyright ptr ca a fost distribuit gratuit service-urilor auto din SUA ptr training. Nu era crackuit. Nu am cerut bani pe el.
    Era chiar foarte practic si folositor.
    Moderatorii puteau sa-l stearga pentru un motiv intemeiat si sa ma anunte macar pe privat cu ce am gresit, dar asta nu s-a intamplat.

Originally posted by aditzah View Post
    Salut!
    Astept explicatii in legatura cu stergerea topicului Mercedes-Benz Disassembly Assistant creat ieri in sectiunea "Mercedes Benz totul despre ... - Discutii generale" a forumului.
    Nu l-am gasit postat in alt topic. Nu se poate pune problema de copyright ptr ca a fost distribuit gratuit service-urilor auto din SUA ptr training. Nu era crackuit. Nu am cerut bani pe el.
    Era chiar foarte practic si folositor.
    Moderatorii puteau sa-l stearga pentru un motiv intemeiat si sa ma anunte macar pe privat cu ce am gresit, dar asta nu s-a intamplat.
    Eu l-am sters, pe motiv de copyright.
    Distribuire gratuita nu inseamna ca respectivul program este public.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Adica? Poate dai si explicatii (fara sa invoci numele verde) cel putin pentru initiator (care n-a facut altceva decat sa posteze un link) si pentru mine (care-am apucat sa-l descarc). Eu il consider extrem de util.
      Multumesc.
      @aditzah - foarte utila chestia. Multumesc si tie.
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Deja exista oameni care au avut de suferit datorira "okiul din cer" care sforaie si vegheaza. Nu intru in detalii, hai s-o lasam asa mai bine. Exista si in regulament ceva de genu' (se refera la sectiunea bursa). Bafta !
        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Copyright

Originally posted by cutaresku View Post
          Adica? Poate dai si explicatii (fara sa invoci numele verde) cel putin pentru initiator (care n-a facut altceva decat sa posteze un link) si pentru mine (care-am apucat sa-l descarc). Eu il consider extrem de util.
          Multumesc.
          @aditzah - foarte utila chestia. Multumesc si tie.
          Explicatia am dat-o in primul post si se refera strict la randul din partea de jos a programului unde este specificat in clar proprietarul acelui program (registered at MB USA).
          Si 'oferirea' cade sub incidenta copyright-ului.
          Last edited by cl600; 03-12-2010, 23:19 PM.
          http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Cu tot respectu meritam sa fiu anuntat, dar, se pare ca aici e dictatura. Unii "sefi" fac ce vor, cand vor si asta nu face cinste unui forum.
            Programul era o simpla aplicatie in flash, care inglobeaza o sumedenie de filmulete despre cum sa-ti demontezi cateva elemente de caroserie si interior care oricum se gasesc pe youtube.
            Daca invoci copyright-ul pentru un program distribuit gratuit, atunci te rog sa stergi toate topicurile unde sunt postate manualele si programele despre Mercedes de pe acest forum. Manualele de reparatii pe care le-am vazut aici pe forum nu numai ca nu au fost distribuite publicului larg, chiar costa bani.
            Deci nu pot sa iau actiunea ta decat ca pe un exces de zel, discriminare a userilor sau necunostiinta de cauza.
            @carmine: n-am inteles absolut nimic din ce-ai vrut sa zici.

Comment

Originally posted by cl600 View Post
              Eu l-am sters, pe motiv de copyright.
              Distribuire gratuita nu inseamna ca respectivul program este public.
              Ce nu ai inteles din explicatia de mai sus ? E un forum privat, pana la urma, de ce ai impresia ca un moderator trebuie sa se justifice in fata ta vis-a-vis de o decizie luata? Nu te-a luat nimeni la misto, nu te-a discriminat, nu te-a neindreptatit, nu ti-a ingradit dreptul de exprimare. Ai fost doar atentionat ca nu ai dreptul sa faci public programul respectiv, chiar daca a fost distribuit gratis in service-uri. Si a fost sters ! Daca tu tot nu vrei sa intelegi ca nu a fost o actiune impotriva ta, ci a fost sters pentru a se evita incalcarea legilor copyright-ului, e problema ta. Daca tot o sa continui sa pui la indoiala decizia colegului @cl600 o sa sfarsesti prin a fi sanctionat.

Te rog sa ai in vedere faptul ca postarea pe un forum privat e un privilegiu, nicidecum un drept ! De aceea, nu trebuie sa fi tu atentionat inainte de a se lua o decizie de oricare dintre moderatori !

Totusi, daca tot te incapatanezi sa crezi ca ti s-a facut o nedreptate, poti sa te adresezi adminilor forum-ului pe privat ! Topic-ul asta se inchide.
              Last edited by T_o_r_q_u_e; 03-13-2010, 19:26 PM.
              sigpice60 525d

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF