Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W212 FL E250 4Matic HYACINTH RED

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • W212 FL E250 4Matic HYACINTH RED

  Salut!

  Desi sunt membru de ceva timp pe acest forum timp in care am mai citit si invatat lucruri din cand in cand, doar in ultimile 4 luni de zile pot sa spun ca fac parte putin mai mult din 'ClubMercedes'.

  Mi-am facut curaj si mai jos va prezint masina in cauza. Este un E250-W212 din 2013, facelift, 4matic si cat de cat dotat. Culoarea ce mi s-a parut wow si a cantarit destul de mult(poate prea mult) in decizia de cumparare fiind HYACINTH RED, o culoare mai rara pe acest model cred, din simplul motiv ca nu am mai vazut alta in aceeasi culoare, in schimb am inceput sa le remarc pe toate celelalte W212 NFL/FL in trafic de cand o am.

  Am facut cam 4k km in cele 4 luni de la achizitie, masina avand in acest moment aproximativ 124.XXX km la bord, reali.

  A fost facut la achizitie schimbul de ulei+filtre la motor si cutie, inlocuit pernele pe spate + diverse maruntisuri.

  A primit:
  1.Am 'reparat' singur frana de mana, pentru ca observasem ca se elibereaza tot mai greu odata cu temperaturile scazute. De la 'reparatie' functioneaza ireprosabil eliberarea ei, insa o folosesc mai rar intrucat am inteles ca este suficient sa o las in park.
  2.Am avut o mica problema cu o boxa de pe dreapta spate si incalzirea banchetei, ce s-a dovedit a fi manunchiul de cabluri de la portiera cu un contact imperfect datorita clipsului rupt.
  3.Problema la perna spate, stanga, inlocuita de aproape 2 luni se lasa constant, aleatoriu. Din ce am remarcat, doar peste noapte si doar cand era o noapte mai rece.
  4.Am achizitionat jante si anvelope de iarna, R17. Jantele SH, anvelopele noi. Dupa indelungi cautari am comandat Kleber krisalp HP3 pe la inceputul lunii noiembrie, in teste fiind destul de bune spre foarte bune. Soarta a facut ca in ziua programata sa le montez, pe final de noiembrie, acestea sa nu fie disponibile si sa primesc o oferta in schimb pentru Vredestein Wintrac Pro.

  Planuri de viitor:
  1.Upgrade lumini ambientale, cele 3 standard sunt fooarte slabe dpdv al luminii. Sper sa le montez pana la finalul anului, kit-ul deja il am, sta prin casa de ceva timp.
  2.Service trapa, am impresia ca gliseaza cam greu, am patit de 2 ori sa nu se mai inchida dupa deschiderea completa.
  3.Polish faruri + folie de protectie.
  4 Poate un detailing exterior, dar nu cred ca merita. (Bucuresti, o gasesc zgariata in parcare )
  5.Ma tenteaza un ecran aftermarket cu android, dar am citit ca multe ajung sa se strice datorita frigului sau dupa o perioada de timp. In plus am ajuns sa ma uit si dupa un retrofit doar cu acel modul ce inlocuieste BeckerMap, dar ecranul actual fiind mic si cu ceva probleme pe display nu stiu ce hotarare sa iau.
  6.Motorina ieftina si km multi fara probleme.
  You do not have permission to view this gallery.
  This gallery has 6 photos.

 • #2
  Salut si bine ai venit printre noi.

  Interesant exemplar, multi km fara avenimente, foarte misto culoarea!

  Mai e una de vanzare la bacau dar nu stiu daca are acelasi cod.. tot hybrid.
  Să știi să lupți când vrei să ai.
  Să nu regreți când pierzi sau dai

  Comment

  Working...
  X
  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF