Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes s320-w140,sa va prezint iubita mea noua...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mercedes s320-w140,sa va prezint iubita mea noua...

Va salut,ma bucur ca am intrat pe acest forum,am aflat multe lucruri interesante.V-am spus ca am achzitionat aceasta masina in urma cu citeva luni,mi-o doream dintotdeauna,o visam.Dupa ce i-am schimbat consumabilele,pentru ca asa e normal dupa ce cumperi o masina second,m-am gandit sai pun jante pe 18,pe ea fiind pe 16.Din aceasta cauza am avut surpriza sa constat ca masina a devenit mai rigida.Nu am stiut,dar am aflat ca la jante pe 18 cauciucurile sant mai inguste si nu mai amortizeaza normal.Am mai redus din presiune si totul este acceptabil.Oricum ma bucur pentru jante,acestea au schimbat radical aspectul masinii.Aceasta a fost achzitionata pentru protocol in Austria,inainte sa ajunga in Romania, functioneaza fara cea mai mica problema si este foarte intretinuta.Am cumparato cu 193000 km pe bord din anul 1993,culoare neagra si an partea dreapta fata are un rotund nichelat pentru stegulet.Sper sa nu ne despartim niciodata,imi provoaca o mare bucurie.O sa pun citeva poze,toate cele bune domnilor! 4 foto si inca 4
    Attached Files

In primul rand, ai ales gresit sectiunea pentru prezentarea masinii...exista o sectiune pentru prezentarea masinilor proprii: My Car.

Cauciucurile de 18" sunt impropriu spus mai inguste, de fapt ele sunt late doar ca talonul cauciucului e mai mic.

Cat ai platit pt un 320S din 1993?

Poate ca un moderator binevoieste sa mute topicul in sectiunea potrivita.

Comment

La primavara o sa-i aduc unele imbunatatiri,navigatie,car-kit etc
      Attached Files

Comment

Daca te uiti un pic mai jos,tot la aceasta ,,sectiune,, la -Mercedes s320 lwb w140- acolo ai sa vezi prezentare.Acel domn cere poze si discutii.

Comment

Am gasit locul....treaba e ca nu ma prea pricep... cum as putea sa mut totul acolo?? multam frumos

Comment

Eu sant in Ukraina,lucrez aici.Mi-a placut w140 de cum l-am vazut si m-am hotarat sa iau unul,aveam un bmw 730 din 95.Am gasit pe internet mai multe variante si cand am ajuns acasa le-am vazut pe toate.Stiti cum este...in poze... cam toate sant frumoase dar la fata locului e cu totul altceva.An primul rand multe optiuni nu functioneaza,la aceste ,,second,, trebuie sa fi atent.Cind l-am vazut pe acesta am stiut ca o sa-l iau.An primul rand era foarte angrijit.Omul se vedea ca nu se ocupa cu vinzari de masini,iar cu banii ne-am oprit la 8000 euro.Cu un an an urma fara 11000 nu ma apropiam.Urmaream de ceva vreme pe net acest model si am avut noroc cu criza..Am trecut de varsta tinerilor,care cam omoara masinile si am foarte mare grija de ea. Ami este foarte draga.Am muncit mult pentru ea,zile si nopti.

Comment

In Romania, 8000€ pt un W140 benzinar din 1993 e considerat un pret exagerat. Tot in criza.
              Dar pana la urma e important e sa fie buna masina si sa te multumeasca.

Comment

Bună domnule Stancu,

maşina este foarte frumoasă, iar dacă dumneavostră sunteţi mulţumit cu raportul preţ/calitate, fiţi binevenit în rândul celor "bolnavi şi posedaţi" de Mercedes. Să o stăpâniţi sănătos, şi cât mai mulţi km fără probleme.

Comment

Multumesc. Stiam ca este cam mult,pentru acel an,dar nu am reusit s-o scot mai ieftin.Si dupa ce am facut comparatiile dintre cele vazute o voiam pe asta.Nu-mi pare rau ca am luat-o,si baiatul meu care era cu mine mi-a zis:vezi cum o scoti dar no lasa!Si asta a fost,m-a facut fericit...va salut

Comment

Originally posted by stancu gheorghe View Post
                    Multumesc. Stiam ca este cam mult,pentru acel an,dar nu am reusit s-o scot mai ieftin.Si dupa ce am facut comparatiile dintre cele vazute o voiam pe asta.Nu-mi pare rau ca am luat-o,si baiatul meu care era cu mine mi-a zis:vezi cum o scoti dar no lasa!Si asta a fost,m-a facut fericit...va salut
                    Masina e frumoasa, se vede ca e ingrijita. Nu-mi plac ledurile alea de pe bara fata si chestia aia lipita pe ascoperis in spate, a la tuning mioritic, pe care le gasesc tiganii. In orice s-o stapanesti sanatos si fara incidente. Sunt de parere ca ai dat mult pe ea. Bafta !
                    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Gica,tapiteria ta e o raritate si foarte placuta la atingere.In rest bucura-te de comfortul masinii cu jente de 16,lasa aspectul in favoarea comoditatii.........si bani de benzina sa fie ca restu........

Comment

Da este foarte placuta la atingere in interior iar ledurile si ,,coada de rechin,, au fost puse de fimiu,care lucreaza cu mine aici.Imediat se vede cit de mica schimbarea la ce au facut Nemtii, parca ai ia din personalitate.Dar la jante parca nu as renunta...

Comment

Felicitari pt achizitie. Masina se vede ca a fost bine intretinuta.Ma uitam la plasticele din compartimentul motor care sunt la locul lor si fara lipsuri.Iar daca o masina a fost intretinuta, pretul platit pt ea nu e mare niciodata, pt ca se amortizeaza in timp.

Am avut si eu un set de jenti cum ai pe aceasta masina pe un w124 , si intradevar, scade mult confortul, simti orice pietricica ce trece pe sub tine, dar creste stabilitatea in curbe, directia e mai precisa si aderanta la plecarea de pe loc. Oricum, la w140 nu reduce din fiabilitatea suspensiei, pt ca se stie cat de supradimensionate au fost bucsile ca sa fie cat mai rezistente.

Succes si cat mai multi km fara probleme.

Comment

:Multumesc.Stiu ca nu are asa de multe optiuni ca cele mai recente dar ma bucur ca cele pe care le are functioneaza chiar si cel mai mic led interior se aprinde,iar cu timpul o sa-i aduc mai multe imbunatatiri.Motorul nu se aude,mai ales cu usile inchise ai impresia ca e oprit.Si e nervoasa tare,cum atingi acceleratia sare de fund si scrasnesc rotile iar pe pozitia sport nu va mai spun,sare pur si simplu in 120,nu crezi,cind o vezi asa de mare.Si cel mai mult imi place la drum,nu te mai saturi s-o conduci,te leagana.Multi spun ca nu este pentru alergatura de zi cu zi dar,la urma urmei de ca sa nu ne bucuram de viata asta si sa refuzam micile placeri mai ales dupa ani de munca,cind ai cam terminat cu ce era de facut.Si la barbati le cam sar ochii dupa...masini,nu?(zic si eu): de ce numai anumiti oameni sa beneficieze de aceste minunatii? si benzinica...cat o merge! va salut domnilor.

Comment

Acum o saptamana si ceva a cumparat un prieten una aproape identica cu cea achizitionata de dumneavoastra si a dat "doar" 4700 de euroi... si este cel putin tot atat de bine intretinuta. A luat-o din Germania de la o familie de batranei. Cred ca a papat oarece materie organica cenusie cand a fost mic... Bafta curata!
                              Oricum, sa va bucurati de ea cat mai mult cu putinta fara incidente si necazuri tehnice !

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF