Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

A new STAR in IASI-w202

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A new STAR in IASI-w202

Buna seara.In sasit va pot numi colegi de forum....am in sfarsit masina la care visam de ceva vreme.
    Este vorba despre un Mercedes Benz din 1997.
    VIN:WDB2020181A463581.
    Masina a intrat in septembrie in tara-taxa de prima inmatriculare a fost 7000 ron.
    Are unele defecte pe parte estetica pe care le voi rezolva in timp dar, va spun cu mana pe inima ca O IUBESC.
    Azi a venit la posta si certificatul si pot spune ca este A MEA.
    Cateva informatii despre ea:
    VIN WDB2020181A463581
    Model C 180
    Chassis 2020181A463581
    Engine 111921 10 016782
    Transmission 717417 07 156803
    Order 0 6 577 16979
    Delivery date 29.11.96
    Dealer Spain (577)
    Interior cloth black (441)
    Paint
    366 azurite blue metallic (с 01.01.1994)
    Options
    240 outside temperature indicator (с 01.03.1982)

341 additional lamp (с 01.09.1982)

570 folding armrest front w202/210 stowage box front with armrest (с 01.04.1970)
    front folding armrest w202 - housing at front with armrest

580 air conditioner/Tempmatic (с 01.11.1982)

584 electric window lifters (front and rear doors) (с 01.04.1970)
    electric window lifters, fourfold or sixfold

593 heat-insulating glass, all-around, heated rear window pane (single-sheet safety glass), band filter
    green heat-insulating glass all round, heated rear window, single pane safety glass - tinted strip (с 01.01.1972)

673 high-capacity battery (с 01.01.1964)

807 Change of year of model, last figure shows new model year

916 Unknown code
    955 extension tube on the roof, front
    equipment package elegance (с 01.11.1991)

984 elimination of ownership certificate but with coc papers (с 01.06.1993)

440A Unknown code
    Poze:
    IMG_0330.JPG

IMG_0329.JPG

IMG_0328.JPG

IMG_0326.JPG

IMG_0324.JPG

IMG_0318.JPG

IMG_0325.JPG
    Planuri de viitor:
    -in primul rand xeno-nu mai sunt deloc obisnuit cu lumanari
    -jante originale Mercedes
    -schimb ulei (il am deja-CASTROL Magnatec 10W40)+filtre -ce parere aveti de PARKER???
    -de rezolvat problemele de natura estetica
    -volan uzat-poate il imbrac in piele sau il schimb
    Va multumesc pentru rabdare si astept parerile voastre.
    PS:Ma poate ajuta cineva cu manuale pentru C-ul meu?

Foarte frumoasa, sa-ti mearga bine! Mie nu-mi prea placea modelul pana zilele astea cand am mers cu unu' proaspat achizionat de un prieten si mi-am cam schimbat optica, e Mercedes. Bafta !
    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Salut si bine ai venit.Poate ne vedem la o viitoare intalnire.Pentru manuale da-i un pm lui seby77.
      Stefan

Comment

Frumos "agregatul" , sa o stapanesti sanatos,
        -ar da bine niste folii pe geamuri

Cand vrei sa inlocuiesti jantele, sa le pui la bursa,daca vrei sa scapi de ele,
        -eu sunt primul interesat
        -da-ne niste detalii in cea ce le priveste,
        Iti urez multi km, fara probleme

Toate cele bune,
        W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
        http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Frumoasa masina. Cum e interiorul? Poate pui ceva poze. In rest sa o stapanesti sanatos si cred ca poti sa treci pe lista aia si niste cauciucuri.
          Si eu am volanul destul de uzat si ma cam deranjeaza. Culmea e ca schimbatorul e foarte ok. Daca faci ceva cu volanul posteaza aici sa vad si eu.
          Multi km fara probleme!
          E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
          C180 W202, 1994
          W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Jantele le dau doar in Iasi si eventual mai dau diferenta pentru originale pe 15.Astea care le am acum sunt ok...pe 15.Imi plac...dar parca mai faine sunt cele originale.
            O sa pun poze cat de curand si cu interiorul.Vreau sa va inntreb ceva:la VIN scrie ca ...dealer Spain.Sa inteleg ca a fost vanduta in Spania...sau fabricata acolo?
            Rog pe colegii din Iasi sa ma tina si pe mine la curent cu viitoarele intalniri.
            Va multumesc pentru aprecieri.

Comment

Originally posted by seby9966 View Post
              Jantele le dau doar in Iasi si eventual mai dau diferenta pentru originale pe 15.Astea care le am acum sunt ok...pe 15.Imi plac...dar parca mai faine sunt cele originale.
              O sa pun poze cat de curand si cu interiorul.Vreau sa va inntreb ceva:la VIN scrie ca ...dealer Spain.Sa inteleg ca a fost vanduta in Spania...sau fabricata acolo?
              Rog pe colegii din Iasi sa ma tina si pe mine la curent cu viitoarele intalniri.
              Va multumesc pentru aprecieri.
              A fost vanduta in Spania, de catre un dealer spaniol,
              Nu inteleg de ce vrei sa dai jantele doar in Iasi, din moment ce cumparatorul achita taxa de curierat,
              Jante originale de aliaj pentu W202, sunt doar 1 model, cele de pe W202 sport(cel putin asa stiu eu)
              -sunt si modelul de W210 1996-1999 care merg bine pe 202.
              -eventual zii un pret pentru jantele tale, speram sa nu ne certe moderatorii , sau da un PM

Bafta !
              W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
              http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

-schimb ulei (il am deja-CASTROL Magnatec 10W40)+filtre -ce parere aveti de PARKER???
                Filtre cele mai bune sunt Mann, Mahle/Knecht.Nu are rost sa te zgarcesti la bani, ca nu sunt o avere.
                Frumoasa masina, multi km fara probleme!
                1994...Mercedes Benz...w202, c180
                Dragoste la prima vedere...

http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

Comment

Salut

Am pregatite pentru masinuta urmatoarele:
                  -placute frana spate-fata-210 ron
                  -filtru ulei, filtru combustibil, filtru aer, filtru clima cu carbon activ-400 ron
                  -ulei Castrol Mganatec 10W40-175 ron
                  -si, chiar azi al luat din LaRochelle/Franta bujii BERU-18 euro
                  Urmeaza:
                  -antigel
                  -cauciucuri spate (pe fata sunt schimbte deja)
                  -folie
                  -xenon pe faza lunga, faza scurta, proiectoare
                  Ca sa raspund colgilor de mai sus care ma intrebau de ce nu vand jantele in afara Iasuluientru ca nu am altele.
                  PS:
                  Rog pe colegii din Iasi sa imi recomande un mecanic priceput care practica preturi de bun simt.
                  Va multumesc.

Comment

Am pregatite pentru masinuta urmatoarele:
                    -placute frana spate-fata-210 ron
                    -filtru ulei, filtru combustibil, filtru aer, filtru clima cu carbon activ-400 ron
                    -ulei Castrol Mganatec 10W40-175 ron
                    -si, chiar azi al luat din LaRochelle/Franta bujii BERU-18 euro
                    Urmeaza:
                    -antigel
                    -cauciucuri spate (pe fata sunt schimbte deja)
                    -folie
                    -xenon pe faza lunga, faza scurta, proiectoare
                    Ca sa raspund colgilor de mai sus care ma intrebau de ce nu vand jantele in afara Iasuluientru ca nu am altele.
                    PS:
                    Rog pe colegii din Iasi sa imi recomande un mecanic priceput care practica preturi de bun simt.
                    Va multumesc.
                    Colegu ai luat exact modelul care nu tine decat daca il uzi...esti bun de cinste ce mai,sa o porti sanatos iar pentru un mecanic bun da si tu o sarma la 0726265579 iar subsemnatul te indruma la cine trebuie(un baiat finut la care nu trebuie sa te duci cu sacul de bani).Ne auzim.,,Succesuri,,
                    Ai grija cum te comporti cu copii tai fiindca ei iti vor alege azilul.

Comment

Suntem vecini? stai in Nicolina? astazi parca am vazuto la blocul de alaturi.

Comment

Da seby...suntem vecini.Si eu am vzut PAC-ul...omule ai niste faruri...ALIEN rau.
                        Niste poze cu materiale pentru masinuta-tre sa mai gasesc bani si pentru un meserias bun.
                        Attached Files

Comment

Bravo pentru achizitie si la multi km fara probleme .

PS : Frumoase jante , fiind in acelasi gand cu "marele_alb" nu stiu de ce vrei sa le dai .
                          wwww.clubmercedes.ro

Comment

Ieri masinuta a "suferit" urmatoarele:
                            -schimb bujii
                            -schimb ulei
                            -schimb filtru ulei
                            -schimb placute frana spate-fata
                            Am vazut si niste bucse care trebuie schimbate....si urmeaza sa fie schimbate.Cand bugetul imi va permite.
                            Poze:

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF