Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Mercedes Benz C 200 D - W202

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Arata bine masina interior exterior sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
    Dar dupa parerea mea fara suparare e un motor mult prea slab pr masina asta are cam 1350 kg + soferu + motorina si ce mai ai prin masina lejer 1500kg doar 75 de cai mi se pare super putin.
    La un drum lung cu 3 persoane in masina si bagaje nu vreau sa imi imaginez ce fel trage.
    O puere minima la un w202 cred ca ar fi 136 cai parea mea.
    Adevarat consuma putin dar nu iti ofera nici o placere cand o conduci.

Comment

Si inca ceva fa-mi si mie o poza la cotiera aia frigorifaca daca se pote la W202 fara ac sau clima sa nu mor prost ca eu nu a mai auzit.

Comment

Salut!

Buna seara!
        Inainte sa gasesc cotiera ce o am acum pe masina - cum vin modelele de Elegance dotate - am avut asta argintie de care te foloseai bine vara cand mai puneai o bere la racit, dar culoarea era prea tzipatoare si mi-am luat asta toamna de la dezmembrari cotiera originala de pe W202 asa cum trebuie. Masina cand am cumparat-o nu avea cotiera.
        Eu m-am obisnuit cu caii ce-i are, am acus 140.000 km facuti de mine cu ea, trage bine tractorasul, desi la un deal i-ar mai trebui 20-30 Cp cand esti cu masina plina... ca sa nu-i dau a 4-a... dar dupa atata timp stii cum sa abordezi acceleratzia fara sa ajungi prea des la peco... Sper sa nu ajung prin copaci in caz ca ma hotarasc sa o schimb cu un 250TD, ca m-am gandit si la aspectul asta.
        Bafta si drumuri bune colegi!
        Attached Files

Comment

Eu sunt al doilea pe lista cei mai fericiti oameni, ca ti-ai schimbat cotiera aia. Cred ca primul esti tu .
          E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
          C180 W202, 1994
          W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Multumesc pt raspunsu cu cotiera eram sigur ca nu era o cotiera originala de w202
            Foarte fiabil motoru ai facut 140.000 km fara probleme majore la motor?
            Trebuie sa fie si un compromis slab dar durabil.
            Iti urez sa mai faci inca pe atati km fara nici o problrma .

Comment

Salut!

Salut, iarna asta am schimbat o bujie pe Beru ca a cedat ( a 2-a dinspre radiator - ce se schimba cel mai greu, la celelate ai acces mai usor si se vedea ca au fost schimbate in trecut ) si am aflat ca are si un prefiltru -mic mic- inaintea filtrului de motorina si l-am curatat ca era pe jumate cu gunoaie, cureaua la alternator acum vreo 2 ani am schimbat-o ca cea veche era coapta de la trecerea timpului, in rest uleiul Castrol si filtrele pe Mann la 8.000 - 10.000 km, alte interventii nu are motorul.
              Multumesc colegu, multi km si tie fara evenimente!

Comment

Referitor la performantele motorului om601 de 75 de cai.Am acceasi masina doar ca e ELEGANCE si nu are piele si alte cateva chestii.Vad ca majoritatea zic ca e foarte slab motorul ca performante,dar eu zic sa aratati alta masina de peste 1300kg care sa aiba maxim 75 de cai, indiferent ca e diesel sau pe benzina si care sa arate top speed + 180km/h si atunci sa vorbim de cat de eficient e motorul om601.

Comment

Allexyall cat ia C-ul tau cu a 3 a la maxim,la mine nu reuseste sa treaca de 115km/h oricat as incerca?

Comment

Masina asta prinde maxim 160 km/h,ca ia ea mai mult la vale e altceva,motorul asta il am si eu pe w202 si consumul e undeva la 6-7% mediu...nu mai vorbiti ca trage si fuge masina de rupe asfaltul...mergeti cu un s 600 si mai vorbiti dupa aia!!! sau MACAR cu un 220 CDI

Comment

Sare sigur de 160km/h pe drum drept si nu downhill.W124 200d sare de 160 km/h care e mai greu decat w202 -http://www.youtube.com/watch?v=ya6ELG-ONz4

Comment

S600 e intr-o alta clasa cu totul diferita.

Comment

Eu ma refer la C klasse ca e putoare,daca mergi cu un S klasse,cred ca oricare din ele,o sa crezi ca e avion pe langa C200d,si nu tot ce arata in bord e si adevarat,si mie mi-a aratat 170 si ceva km/h...

Comment

Salut!

Salut ”si nu tot ce arata in bord e si adevarat,si mie mi-a aratat 170 si ceva km/h...” - de asta am pus poze si cu Gps-ul, hai ca mai inseala vitezometrul cu un 5-10 km/h daca pui alte dimensiuni la anvelope, dar daca si Gps-ul minte ramane doar in nevasta sa mai ai incredere... in fine..de la 160 la 180 trage mai greu, ai nevoie de 1 km poate mai mult sa ajungi de la 160 la 180 pe drum drept, apoi se plafoneaza, iar la vale acul vitezometrului era intre 190-200, s-a memorat viteza pe Gps 193 km/h, cine are Garmin stie... dar cred ca la motorul asta si motorina conteaza, cum alimentezi din Austria si Germania de la Omv/Shell se aude si se simte altfel in pedala, e mai energic si se accelereaza mai lin, iar cand ajungi in Ro si pui de la Petrom incep nervii si ai impresia ca tragi o remorca dupa tine.. cam astea-i povestea cu viteza la motorul asta! Bafta!

Comment

In nevasta sa nu ai niciodata incredere!!! )

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF