Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

My W124 220E

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• My W124 220E

masina este un w124 220e din 1993
    momentan are 231.000km originali
    am avut ceva probleme tehnice cu ea dar sau rezolvat

extra iam pus o suspensie sport si jante si un mic bas in spate
    Attached Files

Iti mai freaca?Ma refer la roti,din cauza suspensiei ieftine ce ai pus...Daca accepti sfaturi macar cauta o bara intre oalele de amortizor fatza,poate asa nu se va cracana....
    Last edited by DMIHNEA; 06-05-2009, 23:24 PM.

Comment

yap..................

Comment

Cit ai cheltuit pe suspensia VOGTLAND,cheltuiai pe 4 amortizoare hoatze si cistigai in tinuta de drum,SI PASTRAI CONFORTUL,SI NU ITI FRECA NIMIC LA GUME,eventual frecai tu ceva bun din banii ramasi...dar ai vrut look cu orice pret.....sa nu amintim jantele ce luaseshi initial pentru ea....

Comment

Felicitari de masina, pacat de suspensii, te sfatuiesc sa montezi si toba, este lafel ca a mea si pot sa spun ca se aude foarte bine.
          i used to be with IT, but then they changed what IT was. Now what i'm with isn't IT, and what's IT seems weird and stupid to me.

Comment

in folosirea de zi cu zi masina nu freaca doar daca sunt peste 4 persoane in masina si, si atunci numai daca nu sunt atent, adica virez maxim si dau in groapa atunci roata ajunge la aripa
            mai freaca la franari bruste de la viteze de peste 150km/h

despre comfort nu mai este vorba, lipseste cu desavarsire, masina este foarte foarte riggida, curbe la care incepeam sa ma inclin destul de serios la 50km/h acuma la 100km/h nu se inclina nici 5mm sta extraordinar in curbe

cu evacuarea nu stiu ce sa fac pentru ca mi se par foarte lungi finalele si nu vrea sa iasa de sub masina mult

jantele care leam luat initial sunt foarte mari (nu stiu ce a fost in capul meu) , trebuia sa evazez aripile foarte mult, stricam toata masina
            acuma jantele sunt de vanzare, iar cand le voi vinde va fi o noua vopasea pe masina

masina arata mult mai bine in realitae, gen lowrider, multa lume intoarce capul dupa ea in special tziganii care iti fac cu mana, vin la tine te intreaba daca este dde vanzare)

Comment

Originally posted by only_4dan View Post
              cu evacuarea nu stiu ce sa fac pentru ca mi se par foarte lungi finalele si nu vrea sa iasa de sub masina mult
              Se poate regla cat de mult sa iasa, trebuie doar sa te duci la un service bun, tu decizi unde se face sudura si toate cele.

Comment

Originally posted by doktor4carz
                O singura postare scrisa cu picioarele si te dau afara juma' de an direct. Pe 4tuning scrii cum vrei, aici nu. Asha ca pune mina pe reguli si scuteshte-ma de morala pe alte forumuri. Cine e avizat se shtie...
                Nu e bine ceea ce faci.......
                Prea ai monopolizat tot clubmercedes.ro
                Presupun ca aici pot vb toti cei ce au o pasiune pentru aceasta masina, sau putem impartasi idei legate de mercedes, bune sau rele. Nu daca tie iti convin le putem spune iar daca nu ti se pare ca am avea dreptate inchizi postul sau dai ban....... Nu este corect.......

Ideile si gusturile difera de la oameni la oameni......

O zi buna!

Originally posted by dj_rzn View Post
                Se poate regla cat de mult sa iasa, trebuie doar sa te duci la un service bun, tu decizi unde se face sudura si toate cele.
                Voi incerca sa vad ce pot face cu finalele si sa pun evacuare

As vrea sa-i mai pun si semnalizari albe si stopuri fumurii, are un coleg de pe forum, tre sa vad ce pret cere pe ele
                Last edited by doktor4carz; 06-08-2009, 00:56 AM.

Comment

Originally posted by doktor4carz
                  Cum zici matale si apoi mincam... pina una-alta, eu am monopolizat forumul asta de cind matalutza nu aveai habar ce e aia clubmercedes... ca de benz-clubu' vechi nu mai zic... Eu atita tzi-am zis. Respecta regulile la postare, ca altfel te dau afara. In rest nu am nimic cu matzele dumitale, prietene... drept dovada ca va las, pe unii dintre colegii domniilor-voastre, sa bata cimpii pe diferite teme pe topicurile lor de prezentare fara a ma baga in seama. Insa de aici la postarile dumitale scrise cu unghia jegoasa de la piciorul amputat e cale lunga...

Doi. "Comfort" se cheama "confort" in limba materna. "Riggida" nu exista. S-a inventat virgula. Si litera mare initziala... "Vopasea" eu n-am vazut pe nicaieri. Nici "realitae". Deci inainte de a-mi zice mie ce e corect si ce nu e, pune minushitza si scrie-tzi ideile corect si atent, ca pe forum semnul de respect fatza de colegii care te baga in seama si fatza de mine, care am inventat shandramaua asta este modul in care scrii. Astea sint spicuite doar din ultima postare... daca le iau pe toate la rind si, crede-ma, sint in stare, shtiu tot ce exista pe forumul asta... pai itzi cam dai foc la valiza...

Gusturile dumitale ma intereseaza foarte putzin, de fapt mi se rupe de ele ash putea spune... sint un personaj pe care nu il intereseaza nici un gram de preferintzele altora, asha ca pune mina si citeshte regulamentul, ca pun pariu ca nu te-ai deranjat sa il lecturezi ca tema de casa pina acum si salveaza-mi inteligentza de filozofisme in plus. Ca nu vad ce are sula, adica gusturile si ideile si alte felatzii, cu prefectura, adica gramatica, ortografia si neatentzia pe care o prezintzi cu atita spor.

Mai departe la subiectul topicului, care mai posteaza cacaturi dupa mine iese la plaja un an batut pe muchie. Comentarii, daca mai exista vreunul, pe privat, deshi sper cu toata ardoarea sa fiu menajat de timpenii... Ca idee de final, bine ca shtim sa ne scriem un titlu de topic in limba engleza, dar stam prost cu romana... laudabil... O sa ii montez o litera mare la inceput cu cheia franceza in pashtele ma-sii, sa arate si el a titlu...
                  salut! "domnule" doktor4carz!

in primul rand nu ma cunosti, si tin sa te anunt ca NU AM NICI UN PICIOR AMPUTAT SI NICI O UNGHIE JEGOASA, asta asa ca sa stii...

cand o persoana greseste ii atragi atentia, ii spui ceea ce a gresit, sau daca poti il ajuti, presupun ca asa este normal nu sa ii dai in cap, si sa-l iei "la 11 metri" cum ai facut cu mine

se pare ca "dumneavoastra" nu aveti aceste cunostinte de bun simt, cei "7 ani de acasa"

daca credeti ca "dumneavoastra" stati bine cu limba romana, mai verificati odata...

ps: "domnule" poate ai vrut sa zici mecanic4carZ,, pana una alta tin sa te anunt ca eu sunt la a doua specializare in medicina, domnule mecanic (poti sa te interesezi)

Comment

Tinere,un conflict chiar verbal cu Fane e neproductiv pentru tine....ai venit in casa altuia-trebuie sa te conformezi regulilor.Continui pe o pista gresita,urmarea va fi inevitabila......bafta

Comment

pentru cei interesati de masina mea pun un filmulet 0-180km/h

sigur acest thread cu masina mea va fi inchis, vom vedea daca va supravietui...

daca va fi inchis puteti urmari pe 4tuning.ro

sa aveti o zi placuta!!!

Comment

Originally posted by DMIHNEA View Post
                        Tinere,un conflict chiar verbal cu Fane e neproductiv pentru tine....ai venit in casa altuia-trebuie sa te conformezi regulilor.Continui pe o pista gresita,urmarea va fi inevitabila......bafta
                        domnule mihnea sunt de acord cu dumneavoastra dar sa zica ca sunt "unghia jegoasa de la piciorul amputat", ca il doare undeva de "matzele" mele..???
                        nu este nici din partea lui prea frumos
                        putea zice omule ai gresit acolo si acolo, nu mai fa aia, si gata intelegeam, dar nu asa, cu acest limbaj

Comment

Cum zicea si DMiHNEA sa te iei in gura cu Doktoru' nu este bine,pentru ca tu o sa ai de suferit,pe de alta parte tu ai partea ta de vina pentru ca nu ai citit regulamentul care zice clar ca se foloseste virgula,litera mare etc,etc...Pe alte forumuri nu e asa strict dar aici sa stii ca este si lui Stefan nu ii place,de fapt asta il dispera cel mai mult,sa faca curat dupa altii ca noi.Ia-o ca pe un sfat.Cred ca mai mult de jumatate din oamenii de pe forumu' asta au luat ban cel putin odata pentru ortografie(inclusiv eu),dar eram incepator si alt admin mi-a mai dat o sansa.Pentru off topicu' asta poate o sa suport consecintele.O zi buna...
                          God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber

Comment

Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF