Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Fosta masina de SPP

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by pintea paul View Post
    Eu n-am gasit nimic in masina ! Oare,sa fi fost chiar asa de bine curatata,s-au nu a fost de la SPP?
    Nu ai cautat bine!!!Vezi ca microfoanele sunt sub diverse forme: piaptan,nasturi..etc etc.....
    1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
    2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
    Si o panarama de scuter

Comment

Mi-am adus aminte ,ca, am gasit nu clips de prins hainele sub bancheta,poate ca era un microfon incorporat?
      CJ-20-AMN.

Comment

Originally posted by mezzo View Post
        Nu ai cautat bine!!!Vezi ca microfoanele sunt sub diverse forme: piaptan,nasturi..etc etc.....
        Presuri, mochete, fete de usi.....aaaaa butoanele trebuie scoase toate din masina, ca in alea se baga cel mai des si vezi si tu ce ti se mai pare ciudat pe acolo, oglinzi, tetiere, scaune, banchete, roti, motor chestii dastea maruntele, unde se pot ascunde microafoane mici, mici, micisi sa nu uiti volanul, ala in primul rand... in rest sa nu desfaci nimic, ca strici masina )))

Comment

Aici ii mai de ras ca la fun. Si-o fi luat doctoru liber oare?

Comment

Originally posted by paunionutz View Post
            Presuri, mochete, fete de usi.....aaaaa butoanele trebuie scoase toate din masina, ca in alea se baga cel mai des si vezi si tu ce ti se mai pare ciudat pe acolo, oglinzi, tetiere, scaune, banchete, roti, motor chestii dastea maruntele, unde se pot ascunde microafoane mici, mici, micisi sa nu uiti volanul, ala in primul rand... in rest sa nu desfaci nimic, ca strici masina )))
            In ritmul asta,mergem pe jos..sau cu bicicleta!!!!
            Si o panarama de scuter

Comment

Originally posted by paunionutz View Post
              Troaca mea sigur era de SPP,cand umblam la radio se ridica o antena in spate care precis transmitea ceva date (criptate),plus ca avea un sistem unic de camuflaj in spate bazat pe fum de ulei acum astept din moment in moment sa ma ridice astia

Comment

Fratilor, va dati seama ce vuiet se aude in masina bietului Misteru, atunci cand boxele de la casetofon fac mcrofonie cu dispozitivele alea mici,mici,mici ale SPP-ului?
                Ionut, flexul si autogenul sunt variante foarte comode, care nu necesita efort, si in plus nici nu pot elimina toate microfoanele. Ma gandesc foarte serios la un baros de vreo 20 kg sau la o presa din aceea pe care o folosesc cei de la Remat.
                Pe de alta parte, cred ca Misteru nu a cautat cum trebuie,in masina sa . E posibil sa mai dea si de vreo doua Glock-uri si vreo trei UZI uitate de cei de la SPP, si sa aiba grija sa nu lase vreun ambalaj de napolitana, pe sub bancheta din spate, ca dieta s-a schimbat demult .
                Si totusi, ne trebuie si o trusa de imbus-uri cand demontam ?

Comment

Originally posted by nel View Post
                  Troaca mea sigur era de SPP,cand umblam la radio se ridica o antena in spate care precis transmitea ceva date (criptate),plus ca avea un sistem unic de camuflaj in spate bazat pe fum de ulei acum astept din moment in moment sa ma ridice astia
                  Incep sa cred ca toti suntem urmariti de SPP....
                  De SRI nu e urmarit nimeni???????
                  Si o panarama de scuter

Comment

Dar io tot nu pricep ce cauta Peugeot pe lista ta......

Comment

Originally posted by DMIHNEA View Post
                      Dar io tot nu pricep ce cauta Peugeot pe lista ta......
                      Va ramane un Mister (u). Da Misteru = misterul din romanica, sau misteru= nea, bre sau alte apelative dastea englezesti, ca poate mai deducem ceva.
                      Off topic: am descoperit ca laptopu meu are microfon incorporat si sigur e montat de cineva (), dar nu stiu sigur unde e! Voi ce ma sfatuiti sa fac cu el, ca am mai multe variante. Sa torn apa pe el, sa-l arunc pe geam, sa sau sa , ca sa scap de microfon. Acu nu stiu daca l-a pus acolo producatoru', SPP-ul, SRI-ul sau care dracu mai pune chestii dastea .
                      Era sa uit, am rezolvat cu microfoanele din masina. Am luat de la fiecare cate o idee si sigur le-am eliminat pe toate. Care are nevoie de ajutor sa zica si il ajut cu placere ))
                      Attached Files
                      Last edited by paunionutz; 05-25-2009, 23:25 PM.

Comment

Cata rautate pe voi, sa va impartasesc un secret eu dupa lasarea intunericului sunt James ala al lui Bond, e aflati ca plec in misiuni secrete dar eu obisnuiesc sa dau 'microfonu' la fete, am numai unul ca nu lucru la SPP sa am atata 'sculament'.
                        Cu drag Cretzu'!
                        Last edited by Andreas; 05-25-2009, 23:38 PM.

Comment

Sunteti bestiali, pe bune, am ras un pic...
                          -ce sa faci asta se intampla unor oameni(poate ca nu ar trebui numiti asa) care se iau la tranta cu natiunea,
                          -pana una alta cred ca domnul "Misterul" a luat o pauza de insipiratie, desi ar fi bine sa gandeasca un pic lucrurule inainte sa mai posteze ceva aici

Toate cele bune
                          W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
                          http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Cata rautate.Mai ales asta ''Marele Alb''.Tu de care fel de om esti? de tinichea?Pana una alta albulita,mai ia niste material,priveste si te uimeste de ceea ce vezi
                            Attached Files
                            Last edited by Misteru; 05-26-2009, 02:33 AM.
                            Life Is A Mistery!!!

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF