Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Fosta masina de SPP

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Unde dai si unde crapa,
    -se vorbeste despre un 124 si se ajunge la socurile electrice ale unui S nou dar cu 40.000 euro mai ieftin,
    In plus se mai si discuta la "My Car Mercedes-Benz"

Eu nu am inteles nimic,si nici nu ma mai chinui sa inteleg

Toate cele bune,
    W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
    http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Cumva avem ciunga(guma mestecata)in par..si nu stim noi????
      1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
      2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
      Si o panarama de scuter

Comment

Draga domn Misteru' am vazut ca ti-ai revizuit ultimul post dar ceva..."microfoane ce era amplasati" au mai ramas...fa cumva sa intelegem si noi ceva din topicul asta...ai,nu ai vreo-un mercedes...ai avut...dar nu stii ce ai avut...?

Comment

Originally posted by mezzo View Post
          Cumva avem ciunga(guma mestecata)in par..si nu stim noi????
          Nu stiu frate,numai tu poti sa-ti raspunzi la intrebare.Intreaba-te de mai multe ori.
          Life Is A Mistery!!!

Comment

Avand in vedere ca este chel mai greu, sau poate este vorba de alte parti anatomice. Pana la urma cum sta treaba "My car" sau "My ex car" sau ai gasit vre-o poza 2-3 pe net si ai zis sa ai si tu parte de niste postari? Ai de gand sa spui ceva legat de masina ta, sau fosta, sau etc. sau ai scris doar asa sa ne iei la misto?
            i used to be with IT, but then they changed what IT was. Now what i'm with isn't IT, and what's IT seems weird and stupid to me.

Comment

Nu men,vreau sa imi achizitionez un E 200-an('05 ).Mi-am facut cont in acest forum sa stiu mai multe detalii tehnice si sfaturi la achizitie deoarece intretinerea este o problema la alte marci.Din experienta vorbesc,aducand-mi aminte de Mertanu' meu prima mea masina,la care am facut doar schimburile de ulei filtre,in maxim 4 ani.Mai concret sant indecis ce sa aleg dintre cateva marci.Cum ar fii: BMW 320 sport pack('05),Volvo S 40,('07),Peugeot 407('07) final Mercedes Benz E('05).Dupa un studiu asidu Mercedes ocupa pozitia Nr 1,dintre aceste marci cu ani diferiti(raportat la calitate/pret).Service-ul era un impediment dar o sa se deschida recent in acest judet.
              Life Is A Mistery!!!

Comment

Sincer sa fiu eu propun sa ne intoarcem la faza aia cu ce am gasit fiecare in masina dupa ce am cumparat-o...pe mine m-a distrat partea aia.
                Colegu' Misteru eu zic sa prezinti aici o masina daca o ai si daca nu deschide un topic pe la E class, sfaturi la achizitie (daca tot zici ca E te intereseaza). In momentul de fata ne-ai cam luat la bascalie. De fiecare data cand unul din membrii forumului te-a intrebat ceva ai cam sucit-o si noi tot nu am primit info despre 124 asta. Fie el spp-ist sau nu.
                Mai era unul care prezenta cobra lui tacsu pe forum, da-i facea poze numai pe geam si cand l-au rugat colegii sa arate interiorul a postat poze cu un interior de coupe...macar ala avea 15 ani.

Eu am gasit un piaptan in W202 dupa cateva luni dupa ce l-am cumparat. Era in spatiul de depozitare de sub casetofon impins fortat in partea de sus.
                E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                C180 W202, 1994
                W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Originally posted by adidc View Post

Eu am gasit un piaptan in W202 dupa cateva luni dupa ce l-am cumparat. Era in spatiul de depozitare de sub casetofon impins fortat in partea de sus.
                  Era un microfon!!!! )
                  Si o panarama de scuter

Comment

Nenea Misteru, sa vi sa te uiti si la mine in masina, ca eu tot m-am intrebat unde e microfonul de la telefon, dar nu mi-am dat seama si sigur functuioneaza, ca pot vorbi la telefon, stai asa ca de fapt am minim 2, ca unul e in receptor si celalat de la hand free si deja cand mai iau si mobilu' dupa mine, inseamna ca am 3 microfoane!!!!! Pffff, cred ca si masina mea a fost de SPP ))). PS: link-ul pe care l-ai postat mai sus te trimite la "error 404, the page was not foud", asta mie nu-mi raspunde la nici o intrebare, de fapt, cand mi se deschide o astfel de pagina, imi pun si mai multe intrebari

Comment

Scuzati-mi offtopic-ul, dar ma distrez copios pe seama acestui topic.

Si ca sa revin la subiect: Veveriţa este un mamifer rozător de talie mică, cu blană roşcată ori neagră pe spate şi albă pe piept, cu coadă lungă şi stufoasă. Ati inteles "man"-ilor ?

Comment

Eu, cand am cumparat masina, am gasit in ea mai multe spatii pentru depozitare, pe care le utilizez si in prezent.

Comment

Au ce durere de topic... si io dupa o saptamana de cand am luat masina am gasit in spate in portbagaj bateria,serios de nu ca acolo ii si acum, dupa ce am cautat-o si pe sub motor .Si am mai gast ceva: doua cheitze cu care sa scot casetofonul afara(da le-am gasit dupa ce casetofonul a fost scos fortat pe bucati), am mai gasit o moneda de 2 euro parca,un inel de plastic siii... super!! : doua cabluri cu mufa ciudata care cred ca erau de la un satelit/receiver al neamtului de la care am luat masina.Cred ca asta era spion de la KGB si deaia a dat masina ...ca sa nu fie prins de nemti. Sa mor io de nu.Si fac si poze la mufe daca nu credeti , si la baterie

Comment

@Adi, moneda aia de 2 euro iti propun sa mi-o dai mie, ca poate e urmarita si daca mai ai asa ceva prin casa (orice fel de valuta) ma ofer sa te scap eu de ea (gratis, ca doar suntem colegi), ca am eu niste prieteni (in Mall) care distrug astfel de obiecte, urmarite si marcate ))
                            @AMG Style, eu chiar nu inteleg oamenii ca tine....gasesti acele spatii de depozitare in masina si inca le folosesti???? Nu le-ai aruncat inca??? Eu iti propun sa te apuci rapid, de desfacut bord, cotiera, fete de usi, portbagajul taiat cu flexu' (eventual cu autogenul, daca ai la indemana) si alte spatii din masina ))))) (sper ca nu te-ai suparat!!!)
                            On topic: ma distrez de minune, topicul e mai funny decat "cobra imperiala" a lui Ionut ))

Comment

Originally posted by Misteru View Post
                              Nu stiu frate,numai tu poti sa-ti raspunzi la intrebare.Intreaba-te de mai multe ori.
                              Prietene,in conditiile in care ti`ai batut organul genital de noi pana acum...as avea mai multa grija.
                              Cat ce tine despre "frate"....am doar unul.
                              Din pctul meu de vedere,pana nu postezi la subiect...esti deja nul.Nu ai nici o contributie pe forumul asta,dar faci misto de toti...
                              LE: Astia care au ceva contributie(nu eu) pe forumul asta,se respecta...Ai putea sa inveti inainte cum se foloseste..nu sa lasi oamenii sa intrebe aiurea ce si cum...Sau poate iti place sa fi un mister...
                              Last edited by mezzo; 05-25-2009, 21:01 PM.
                              Si o panarama de scuter

Comment

Eu n-am gasit nimic in masina ! Oare,sa fi fost chiar asa de bine curatata,s-au nu a fost de la SPP?
                                CJ-20-AMN.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF