Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

S 350 td 1995

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• S 350 td 1995

Asta ar fi masina mea ,inca nu e gata ptr ca urmeaza un Body Kit dar ceva in ton cu linia masinii adica un pic sobru ,vopsea negru mat ,stopuri cu led ,faruri cu lupa si un interior schimbat complet .
    Deocamdata are 3 instalatii de Xenon ,jante AMG '19 ,geamuri cu folie (Toate) si un DVD player Panasonic cu touch screen .
    I-am schimbat toate franele (discuri + placute ATE) ,toate rolele + cureaua si toate filtrele(Bosh) + lichidele ,termostatul (Behr)+ sondele + vasco-cuplajul (Sachs),bateria (110Ah Bosh) si urmeaza amortizoarele pe care le astept (Sachs) .
    Attached Files
    Mercedes ... si alte masini ! "b" de la masini !
    Inmatriculari BULGARIA autoturisme max 163 cp in 7 ore ,LEGAL !
    ˙uɐɔ ı ǝsnɐɔǝq

Parerea mea e ca masina arata super asa cum e... nu stiu cum ai vrea tu sa ii schimbi interiorul si exteriorul dar... nu stiu ce sa zic.... balena arata super asa cum e ea... mai ales cu jantele care le`ai pus de 19 e super!

Farurile si stopurile da ar merge schimbate... dar doar atat... negru mat nu cred ca ar sta mai bine pe ea decat culoarea ei originala... in fine e masina ta faci ce vrei cu ea... eu mi`am dat doar o parere!

Comment

interior

Originally posted by cipa View Post
      Parerea mea e ca masina arata super asa cum e... nu stiu cum ai vrea tu sa ii schimbi interiorul si exteriorul dar... nu stiu ce sa zic.... balena arata super asa cum e ea... mai ales cu jantele care le`ai pus de 19 e super!

Farurile si stopurile da ar merge schimbate... dar doar atat... negru mat nu cred ca ar sta mai bine pe ea decat culoarea ei originala... in fine e masina ta faci ce vrei cu ea... eu mi`am dat doar o parere!
      Uite ca idee ,sper ca nu numai mie imi place lucratura asta si in ideea ca nu voi strica linia masinii interiorul va fi asa iar la exterior ceva de genul asta ...
      Attached Files
      ˙uɐɔ ı ǝsnɐɔǝq

Comment

Interiorul intr-adevar e deosebit dar body kit-ul nu e extraordinar. Eu personal as lasa masina asa cum e. Arata foarte bine si avand in vedere ce ai enumerat mai sus am sentimentul ca multa vreme nu o sa mai ai de lucrat la ea.
        Arata super balena. Sa ai parte de ea si multi km fara probleme!
        P.S. - eventual fa ceva cu stergatorul ala de la farul drapta
        Last edited by adidc; 02-13-2009, 13:07 PM.
        E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
        C180 W202, 1994
        W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Primul body kitt este frumusel... si interiorul este interesant... dar daca asta ar insemna cu totul alte scaune decat cele originale eu nu as fi de acord... Dupa cum am mai zis e masina ta faci ce vrei cu ea dar eu o consider foarte frumoasa asa cum e.

Comment

E frumoasa masina , pare ingrijita , cred ca si este.
            Imi plac rotile , doar sunt AMG dar nu ai probleme cu gropile ca totusi au talonul mic la gume nu? Nu troncane? Normal nu ar trebuie sa troncane dar intreb doar ca si eu pe balena am avut pe 18` si n`am avut treaba , dar unii pe balene au genu` asta de probleme si eram curios.
            Sai ai parte de masina si sa o faci pe gustul tau.
            BOMBING FOR PEACE IS LIKE FUCKING FOR VIRGINITY

Comment

Multumiri tuturor !

Masina asta ma costa o groaza de bani ptr ca nu ma dau jos din ea o zi intreaga ,schimb uleiul pe la 5000 km ,filtre numai Man Filters si tot ce pun pe ea caut sa fie clasa I-a .
              Referitor la scaune raman aceleasi doar am sa inlocuiesc pielea care le imbraca ,culoarea si cusatura ,cat despre Body Kit imi place rau bara spate modificata si trebuie facut ceva cu pragul care original este bagat inauntru .
              si repostez cateva poze ptr exemplificare
              Attached Files
              ˙uɐɔ ı ǝsnɐɔǝq

Comment

Ar merita sa faci urmatoarele imbunatatiri:
                - stopuri led
                - faruri noi bi-xenon
                - grila cromata stil S600
                - vopsit, dar negru metalizat, nu mat (la o limuzina da bine negru adanc, metalizat - parerea mea)

... si atat

Restul, ce vrei tu sa ii faci, sunt idei bune, si ar da bine pe masina, dar nu cred ca merita efortul si investitia pentru un S350 TD din 1995. Daca era S500 din 1998, era altceva... zic eu. Scaunele alea sport cer un V8 sau V12 sub capota. In plus interiorul actual al masinii arata excelent si se vede bine intretinut.

In cazul in care totusi vei schimba scaunele (care acum au reglaj electric), comenzile de pe usi vor mai functiona si la scaunele noi?
                Si a doua intrebare: Mi se pare mie sau ai folie neagra si pe parbriz?

Comment

Originally posted by Mertzanu View Post
                  Ar merita sa faci urmatoarele imbunatatiri:
                  - stopuri led
                  - faruri noi bi-xenon
                  - grila cromata stil S600
                  - vopsit, dar negru metalizat, nu mat (la o limuzina da bine negru adanc, metalizat - parerea mea)

... si atat

Restul, ce vrei tu sa ii faci, sunt idei bune, si ar da bine pe masina, dar nu cred ca merita efortul si investitia pentru un S350 TD din 1995. Daca era S500 din 1998, era altceva... zic eu. Scaunele alea sport cer un V8 sau V12 sub capota. In plus interiorul actual al masinii arata excelent si se vede bine intretinut.

In cazul in care totusi vei schimba scaunele (care acum au reglaj electric), comenzile de pe usi vor mai functiona si la scaunele noi?
                  Si a doua intrebare: Mi se pare mie sau ai folie neagra si pe parbriz?
                  Nu ma mai intreba de parbriz ssshhhht ! Pai structura scaunului ramane decat il "jupoi" si il imbrac in pielea asta asa cusuta decat ca o voi perfora fiindca toata lumea stie ce inseamna piele fara gauri !
                  Cat priveste farurile 400 euro iar stopurile cu led 195 euro si ma enerveaza bara asta a ei ,e prea sexy trebuie lasata un pic mai jos ptr ca masina s-a mai ridicat un pic de la noile jante si automat pragul nu-mi place cum arata asa bagat inauntru
                  Oricum merci de pareri ,am sa tin cont de ele ptr a-mi contura o imagine finala a masinii
                  ˙uɐɔ ı ǝsnɐɔǝq

Comment

SOCAT,arata foarte bine.Ce nuanta e folia de pe parbriz,as pune si eu.Dar noaptea,cum e noaptea ,se vede bine cu ea pe parbriz???
                    Succes in dezvoltarea proiectului!

Comment

Sunt de acord cu tine e masina ta si daca vrei pune-i si coarne atit cit tie iti place si te simti bine in ea dar-nu se mai poarta negru mat. Jumatate din vectrele A si golfurile 3 sunt negru mat. Parerea mea este ca arata super culoarea care o are acum.
                      Stefan

Comment

M-am hotarat si o fac alba + kitul asta din imagine ,deocamdata mai astept ca am bagat 3000 RON in ceea ce nu se vede ! Cam asa va arata !
                        ALBA FATA.jpg

ALBA CU BODY KIT.jpg
                        ˙uɐɔ ı ǝsnɐɔǝq

Comment

Va arata foarte bine cred eu alba , dar cu chitul nu stiu ce sa zic , pe mine unul nu prea ma atrage un aspect sportiv pe o balena , dar nu este masina mea si na` .

Dar va iesi foarte bine... Bafta.
                          BOMBING FOR PEACE IS LIKE FUCKING FOR VIRGINITY

Comment

Nu va fi chit va fi numai fibra altfel nu o fac si nici eu nu sunt de acord cu alura sport pe W140 tocmai de aceea am optat ptr tipul asta de tuning care mie nu mi se pare foarte sportiv .
                            ˙uɐɔ ı ǝsnɐɔǝq

Comment

Ori esti guru' photoshop-ului, ori "ceva este putred in danemarca".

Cu respect,
                              w140 s320lwb
                              "Nimic nu este mai scump ... DE INTRETINUT, decat un Mercedes ieftin"

http://www.clubmercedes.ro/w140-t5810.html
                              http://www.clubmercedes.ro/w126-t5806.html

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF