Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

S 350 td 1995

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Mercedes-Benz View Post
    Ma enerveaza asta albu` ca e mai frumos ca al meu !

[ATTACH]19431[/ATTACH][ATTACH]19432[/ATTACH][ATTACH]19433[/ATTACH][ATTACH]19434[/ATTACH][ATTACH]19435[/ATTACH][ATTACH]19436[/ATTACH][ATTACH]19437[/ATTACH][ATTACH]19438[/ATTACH][ATTACH]19439[/ATTACH]
    Trage`i un lung de linie pe toata lungimea ca sa nu mai fie asa frumos )

Comment

DA,e mai frumos ca al tau chiar daca seamana intre ele,la folie,jante,etc....Dar considera si ca ala albul costa alti bani fatza de al tau...Dar daca ceri pareri,parca si mai frumos ar fi unul fara folie,tzevi scoase si alte gadgeturi....de gustibus...

Comment

Este criminala masina! Chiar ma gandesc sa-mi iau si eu una care sa o fac , reconditionata complet, si apoi pus niste jante de 19' , alba, geamuri fumurii, evacuare dubla.. si alte lucruri interesante!
        Multi kilometrii fara incidente si vezi mai trage un ochi pe ebay pentru piese sau ce mai vrei, pot sa-ti aduc eu, la un pret mult mai rezonabil! (ebay.de, sau ebay.co.uk)

Comment

Si inca 2 poze mai recente ,ca sa conving 2 colegi ca e frumoasa !

Fotografii-0060.jpgFotografii-0049.jpg
          Mercedes ... si alte masini ! "b" de la masini !
          Inmatriculari BULGARIA autoturisme max 163 cp in 7 ore ,LEGAL !
          ˙uɐɔ ı ǝsnɐɔǝq

Comment

A iesit foarte bine cu tevile de esapament.Baga si emblema pe portbagaj!
            Numai bine!

Comment

Ma gandeam sa o dau jos de tot dar imi raman gaurile ! In principiu nu suport sa scrie nimic pe spate ...
              Mercedes ... si alte masini ! "b" de la masini !
              Inmatriculari BULGARIA autoturisme max 163 cp in 7 ore ,LEGAL !
              ˙uɐɔ ı ǝsnɐɔǝq

Comment

Am vazut ca o vinzi. Dupa ce ai aranjat-o ii faci pasi?

Comment

Originally posted by Mercedes-Benz View Post
                  Ma enerveaza asta albu` ca e mai frumos ca al meu !

[ATTACH]19431[/ATTACH][ATTACH]19432[/ATTACH][ATTACH]19433[/ATTACH][ATTACH]19434[/ATTACH][ATTACH]19435[/ATTACH][ATTACH]19436[/ATTACH][ATTACH]19437[/ATTACH][ATTACH]19438[/ATTACH][ATTACH]19439[/ATTACH]
                  Nu, nu te enerva, un 140 e un 140, lumea va intoarce capul intotdeauna dupa un 140, mai ales dupa al tau care arata foarte bine.
                  W140-ul are o personalitate aparte, eu cred ca este cea mai frumoasa masina din caregoria ei.

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF