Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes Benz 300E 4Matic

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mercedes Benz 300E 4Matic

Intr-un tarziu m-am decis si eu sa va prezint a mea masina
    E vorba despre un w124 300E 4matic, cum zice si titlul, din `88.
    Masina e de vreo 10 ani la noi in ograda, initial fiind a tatalui meu si de vreo patru ani incoace, e la mine.De atunci am rulat vreo 60000km cu ea, in total avand aproape 280.000km
    Are ca si optiuni, urmatoarele:
    -Klimaautomatik
    -tractiune integrala
    -toate geamurile electrice
    -trapa electrica
    -interior din piele neagra
    -ABS, ASD
    -antena radio electrica
    -avea si antena de telefon, din fabrica, dar cineva s-a gandit ca e in plus si mi-a rupt-o
    -mai are si-un eleron dragut, care-l are tot din fabrica
    i-am pus acu vreo 4 ani un mp3 player geivisi si intentionez sa schimb si difuzoarele , ca le are tot pe alea din fabrica
    O sa atasez si niste poze , mai multe cu exteriorul deoarece cu interiorul nu am decat una, doua cred...Dar promit sa revin in cel mai scurt timp cu niste poze din interiorul agregatuluiunele poze-s mai vechi, altele mai noi...don't fuck about the quality please primele doua sunt cu telefonul si-apoi cat ar fi el de telefon, tot nu face poze ca un aparat Noroc
    Attached Files
    Last edited by serifu; 12-20-2008, 19:55 PM.
    1988 Mercedes-Benz 300E 4matic

Sa-l stapanesti sanatos in continuare. Cum merge 4x4-ul ?

Comment

Danke Ishi face datoria cand este nevoie. La demarajele mai intempensive cand se pierde aderenta, sau pe drum cu aderenta precara, fie macadam, fie gheatza sau mai stiu eu ce alte minuni ....se aprinde ASD`u si atunci intervine 4 matic (33% initial spre fata si dupa creddaca e nevoie, 50-50 face) si pastreaza traiectoria aleasa e bun iarna insa daca e sticla pe jos oricat ar fi ea de masina, trebuie sa ai grija cu viteza.

Comment

Salut

Cam ce consum are agregatul in oras si la drum lung ?

Comment

Salutare si "La multi ani!"
          In primul rand , scuze ca raspund asa tarziu, dar nu am dat decat de vreo doua trei ori pe aici pe forum acuma cu sarbatorile ca stii tu, treburi socoteli
          Acuma ca e frig consuma mult , ca o vaca, daca pot sa`i spun asa am facut 1100km cu benzina de 450 lei, majoritatea extraurban...mers destul de sportiv,adica reprize cu turatii inalte 100-130km/h. A consumat in jur de 13l/100km , bineinteles cu caldura in ea sa stau in tricou. in oras, acuma cu sarbatorile...am circulat doar seara. Cu benzina de 60lei, 21litri...am facut 92km pana acuma...si cred ca mai fac 8 si se aprinde beculetu la benzina...deci 21% urban noroc ca e mai ieftina benzina dar tot parca strange la buzunar.Asta este, nu poti fi si-n rai si pe pamant Toamna si primavara consuma cel mai putin... 8.5-9% extraurban si 15 16 in oras ca nu trebe clima Vara e cu 1litru mai mare in ambele cazuri.

Comment

Serifule,nu cumva papa mult din motiv ca e permanent 4x4?

Comment

Da e un motiv foarte bun si asta...din cauza tractiunii integrale papa mai mult.Una la mana ar fi greutatea mai mare a masinii , iar la exploatare intensa in orice conditii papa mult...M-am obisnuit cu ideea ca are consum mare.Cel mai mic consum cred ca l-am scos undeva la 7% (cam atat estimez eu)ca mergeam constant cu 70 la ora pt ca nu mai aveam benzina...si bani nici atatahh...apropos, tocmai a trecut de 280Tkm

Comment

Am o intrebare: ce masa proprie are masina (scrisa in certificat) ? Eu zic ca la motorul asta si transmisia 4x4 consuma normal...

Comment

Certificatul e in masina.Cred ca o scot la o plimbare asta-seara si o sa ma uit, insa din cate tzin minte , masa totala e 1500kg ceea ce nu mi se pare mult Si referitor la consum, da e normal.Cand conditiile meteo sunt favorabile si drumul drept, atunci consuma ceva mai mult decat consumul ei ECE, datorita vechimii, bineinteles

Comment

Am facut si eu decodarea VIN a masinii. Intre timp a implinit 284.000 km, in care am avut o problema: s-a ars releul de incarcare de pe alternator si am schimbat acumulatorul. Si am reusit sa pierd capacul de la bara din fata, cel ce acopera carligul de care se poate remorca masina, Daca are cineva in plus vreunul, sa ma anunte Multumesc si bafta tuturor!

VIN WDB1242301AXXXXXX
                    Model 300 E 4 MATIC
                    Chassis 1242301A936928
                    Engine 103985 10 001804
                    Transmission 717448 01 218099
                    Order 0 8 531 29869
                    Lights HELLA
                    Wiper BOSCH
                    Cab 00173
                    Delivery date 25.01.89
                    Dealer France, Monaco (531)
                    Interior leather black / anthracite (271)
                    Paint
                    199 metallic blue-black (с 01.01.1983)
                    Options
                    240 outside temperature indicator (с 01.03.1982)
                    280 steering wheel (400 mm dia.) and gearshift lever in leather trim; on W202 390 mm dia. (с 01.05.1984)
                    412 electric sliding roof with tilting device (с 01.07.1983)
                    430 headrests in the rear (с 01.01.1977)
                    532 automatic antenna without radio set (с 01.01.1963)
                    543 sun visor with vanity mirror, illuminated, left and right (с 01.11.1978)
                    570 folding armrest front w202/210 stowage box front with armrest (с 01.04.1970)
                    front folding armrest w202 - housing at front with armrest
                    588 automatic climate control and electric window lifters (front and rear doors) (с 01.01.1977)
                    593 heat-insulating glass, all-around, heated rear window pane (single-sheet safety glass), band filter
                    green heat-insulating glass all round, heated rear window, single pane safety glass - tinted strip (с 01.01.1972)
                    601 oil for rear axle with limited-slip differential, in canisters and containers (с 01.01.1964 по 31.01.1990)
                    614 lamp unit, asymmetrical, l.h. traffic, with amber lenses
                    lamp unit headlamps and fog lamps with amber lenses and front and rear door courtesy lamps (с 01.11.1978 по 31.03.1994)
                    630 ECE warning triangle (с 01.08.1980)
                    640 aluminium disc wheels with radial-ply tires (с 01.10.1969 по 31.12.1989)
                    812 rear-mounted loudspeaker (с 01.11.1974)

Comment

601 oil for rear axle with limited-slip differential, in canisters and containers (с 01.01.1964 по 31.01.1990) - ce mai vrea sa zica si asta ? ca are canistra de ulei pentru diferential in portbagaj ? Scuze daca pare ironic ..dar cine ma poate lamuri ?
                      `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
                      http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

Cred ca pishatul pentru asd il gaseai doar la MB pe vremea aia,si omul a comandat masina cu bidonul de pishat de rezerva...

Comment

Damn ! and Huh
                          `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
                          http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF