Intr-un tarziu m-am decis si eu sa va prezint a mea masina
E vorba despre un w124 300E 4matic, cum zice si titlul, din `88.
Masina e de vreo 10 ani la noi in ograda, initial fiind a tatalui meu si de vreo patru ani incoace, e la mine.De atunci am rulat vreo 60000km cu ea, in total avand aproape 280.000km
Are ca si optiuni, urmatoarele:
-Klimaautomatik
-tractiune integrala
-toate geamurile electrice
-trapa electrica
-interior din piele neagra
-ABS, ASD
-antena radio electrica
-avea si antena de telefon, din fabrica, dar cineva s-a gandit ca e in plus si mi-a rupt-o
-mai are si-un eleron dragut, care-l are tot din fabrica
i-am pus acu vreo 4 ani un mp3 player geivisi si intentionez sa schimb si difuzoarele , ca le are tot pe alea din fabrica
O sa atasez si niste poze , mai multe cu exteriorul deoarece cu interiorul nu am decat una, doua cred...
Dar promit sa revin in cel mai scurt timp cu niste poze din interiorul agregatului
unele poze-s mai vechi, altele mai noi...don't fuck about the quality please
primele doua sunt cu telefonul si-apoi cat ar fi el de telefon, tot nu face poze ca un aparat
Noroc
E vorba despre un w124 300E 4matic, cum zice si titlul, din `88.
Masina e de vreo 10 ani la noi in ograda, initial fiind a tatalui meu si de vreo patru ani incoace, e la mine.De atunci am rulat vreo 60000km cu ea, in total avand aproape 280.000km
Are ca si optiuni, urmatoarele:
-Klimaautomatik
-tractiune integrala
-toate geamurile electrice
-trapa electrica
-interior din piele neagra
-ABS, ASD
-antena radio electrica
-avea si antena de telefon, din fabrica, dar cineva s-a gandit ca e in plus si mi-a rupt-o

-mai are si-un eleron dragut, care-l are tot din fabrica
i-am pus acu vreo 4 ani un mp3 player geivisi si intentionez sa schimb si difuzoarele , ca le are tot pe alea din fabrica

O sa atasez si niste poze , mai multe cu exteriorul deoarece cu interiorul nu am decat una, doua cred...
Dar promit sa revin in cel mai scurt timp cu niste poze din interiorul agregatului
unele poze-s mai vechi, altele mai noi...don't fuck about the quality please
primele doua sunt cu telefonul si-apoi cat ar fi el de telefon, tot nu face poze ca un aparat
Noroc

- sold
Comment