Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

E250 CDI, snow white

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E250 CDI, snow white

buna seara, pana sa rezolv problemele masinii pe care le-am expus in thread-ul cu probleme tehnice va prezint masinuta mea. Linia de dotari este AVANGARDE, am mari planuri cu ea dupa ce o repar, vreau sa ii adaug un kit amg si un colant alb perlat. Aceste operatiuni se amana din cauza problemei cu compresia pe care sper sa o rezolv cu orice pret. Am discuri ventilate si cu etrieri cu 2 pistonase pe fata, asa este echiparea aceasta pe avangarde ori au fost schimbate de fostul propietar, va intreb pt ca varul meu are un e250 pe benzina si nu are discurile ventilate pe fata si nici etrier mare.
    Attached Files

Foarte frumos !
    Să știi să lupți când vrei să ai.
    Să nu regreți când pierzi sau dai

Comment

Ce probleme are masina ?
      Cred ca ai vrut sa spui discuri perforate ....e dotare optionala , daca ne arati o poza cu etrierii .
      Frumoasa culoare sa o stapanesti sanatos

Comment

perforate scuzati-ma, deci dupa un drum de 4-5 km motorul mergea in hopuri si a iesit tot uleiul aproape pe la joja, nu are compresie motorul e raspunsul reprezentantei, astept zilele astea sa vad ce zic poate fii si un piston blocat tot e posibil. va voi tine la curent! poze fac cand o repar nu o am acasa!

Comment

Cam nasol , km cati ?

Comment

Frumoasa masina!Sunt de parere ca orice problema se rezolva chiar si in cazul om651 cu oameni priceputi, iubire pentru masina sa fie!
            Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

masina are in prezent 178000 km, conform reviziilor pe care cei de la autoklass mi le au prezentat a fost o masina ingrijita de la primul kilometru facut, revizii regulate. Sper ca cei de la Tiriac Expozitiei sa ma ajute sa o aduc iar la viata. Am planuri mari cu ea, pe care le materializam saptamanile astea daca nu pateam acest necaz, jante amg, kit etc.

Comment

Respectă regulile generale de postare!
                Regulament general Club Mercedes.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF