Frumoasa era si frumoasa se mentine, tine-o tot asa!
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Mercedes-Benz C180 Sportline SV 13 DEC
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Pregatire de iarna
Iarna aceasta am renuntat la jantele de tabla cu capace si am achizitionat 4 jante de aluminiu pt caroserie W202 , W210 model Elegance pe 15" cu cauciucuri de iarna Continental ContiWinterContac. Inainte sa le montez le am readus la viata putin, niste poze before and after.
Comment
-
Iarna voi pune modelul Elegance cu gume de iarna Continental, fata 195 65 r15, spate 205 60 r15 iar vara modelul Sport cu gume Michelin, fata 205 60 r15 , spate 225 55 r15.Last edited by Lucian A; 12-06-2012, 00:18 AM.
Comment
-
5 Ani
Indata se implinesc 5 ani de cand am achzitionat masina iar de ziua ei i am facut cadou o operatie estetica si anume un polish facut de mine. Singura problema ce mi a dat de furca anul acesta a fost surubul de la borna de + ce sunt conectate mai multe fire , printre ele si alimentarea la statie , acesta nu mai facea contact bun si au aparut mai multe probleme , mi se oprea motorul in mers , cand puneam contactul nu se mai auzea pompa cum amorseaza , si am crezut ca e de la releul verde din portbagaj , ba imi era frica pompa de benzina sa fie defecta si cel mai enervant era ca mergeam cu ea 1 luna si totul era ok apoi iar si tot asa pana am gasit problema si anume surubul de la borna de +. In afara de aceasta problema masina s a comportat foarte bine si au fost facute cateva imbunatatiri
10.2012 - 11.2013
-Media player Pioneer
-2 difuzoare pentru plafoniera cu filtru de bas
-releu semnalizare
-schimbat carbuni pompa de vacum(a incetat sa mai functioneze)
-2 rulmenti spate FAG
-compresor umflat roti
-senzori de parcare Meta(merita toti banii si ma ajuta foarte mult)Attached Files- 20130912_121309.jpg (87.6 KB, 109 views)
- 20130912_121344.jpg (93.2 KB, 86 views)
- 20121122_183034.jpg (83.5 KB, 91 views)
- 20130709_190159.jpg (45.3 KB, 92 views)
- 20130422_174453.jpg (87.0 KB, 87 views)
- 20121101_173040.jpg (43.1 KB, 87 views)
- 20121102_130210.jpg (44.8 KB, 72 views)
- 20130123_184007.jpg (76.7 KB, 71 views)
- 20131017_153055.jpg (77.0 KB, 99 views)
- 20131017_100934.jpg (81.2 KB, 102 views)
Comment
-
Iunie 2013Attached Files- P1200003.jpg (126.8 KB, 125 views)
- P1200004.jpg (125.2 KB, 113 views)
- P1200005.jpg (116.2 KB, 89 views)
- P1200009.jpg (142.9 KB, 85 views)
- P1200012.jpg (150.3 KB, 87 views)
- P1200023.jpg (120.9 KB, 84 views)
- P1200038.jpg (127.3 KB, 81 views)
- P1200054.jpg (99.3 KB, 98 views)
- P1200091.jpg (114.7 KB, 95 views)
- P1200095.jpg (103.4 KB, 87 views)
Comment
-
Octombrie 2013
Comment
-
Octombrie 2013 II
Comment
-
Octombrie 2013 III
Comment
-
Octombrie 2013 IV
Comment
-
6 ani + 10 000 Km
Luna aceasta se implinesc 6 ani de cand am achizitionat masina si sunt in continuare multumit de aceasta
marca. In acest an au fost facute mai multe lucrari la masina , revizia de 10 000 de km care a fost facuta
in Mai dar nu am mai apucat sa postez. In continuare este lista de produse si piese achizitionate intr un an
si detalii despre lucrarile ce le am facut.
11.2013 - 11.2014
- arcuri lesjofors fata , spate model Elegance 14.12.2013
(poza 1)
- tampoane cauciuc arcuri fata, spate
- baterie Varta 100 AH 23.12.2013
(poza 6)
- bujii Boch Super plus 10.03.2014
Revizie 10 000 km 02.05.2014 (poza 7)
- Ulei motor Castrol Magnatec 10W40 6 L
- Filtru ulei , aer, habitaclu Mann
Schimb ulei servo 11.11.2014 Link DIY ... http://www.clubmercedes.ro/diy-w202-...ie-t41633.html
- Ulei servodirectie Castrol ATF dex II 1 L
(poza 7)
- Filtru servodirectie Mann
- Trusa de scule Yato YT-3884(poza 8) - Recomand
- suport cutie viteze Topran (poza 9)
- becuri dublu filament semnalizari
- suport stingator incendiu sub scaun fata original MB - nu am facute poze
- para de dus mercedes) (poza 18)
Arcuri - Decembrie 2013
Acum doua ierni am avut in incident neplacut cu garda la sol mica si anume am ramas blocat
pe un drum intre doua sate, fiind viscol cu greu am reusit sa ies de acolo cu toate ca aveam lanturi puse
si saci de nisip in portbagaj asa ca am decis sa achizitionez un set de arcuri pentru modelul elegance si
tampoane de cauciuc cu 5 crestaturi (36 mm) pe fata, iar spate cu 4 crestaturi(23 mm) (poza 1). In momentul
in care le am montat am avut surpriza ca arcurile pe spate sa fie de acceasi dimensiune ca cele de pe masina
dar le am pus oricum cele vechi fiind mai moi (poza 2). In afara de arcurile pe spate am fost multumit de
diferenta, pe fata castigand 10 cm in inaltime iar pe spate doar 2, 3 cm cu ajutorul tamponului de cauciuc
(poza 3,4,5). Iarna diferenta a fost de la cer la pamant , pe stradutele unde se formau santuri de la roti burta
masinii nu mai atingea ca in trecut si nu mai ramaneam blocat in orice parcare rotile patinand masina
fiind suspendata de zapada. Vara am revenit inapoi la arcurile sport si jantele model sport.
Rugina - Mai 2014
Dupa o iarna plina cu sare pe strazi in primavara masina arata semne
clare de rugina pe la contra aripi fata si spate. Initial am inceput in
fata blocului cu aripa stanga fata ce prezenta rugina mai multa, am
demontat o si m am apucat de treaba in podul blocului(poza 10). Cu o perie de sarma
montata pe flex am luat din rugina cat s a putut apoi am tratat cu Feruginol
dupa care am dat un strat de grund iar in final vopsea(poza 11), urmele gri
au fost scoase cu polish. Rezultatul a fost multumitor dar demontand bara fata
si aripa au scos la iveala alte locuri pline de rugina si nu m a lasat inima sa
o las asa. Dupa cateva saptamani de pregatire si achizitionare a produselor(poza 12)
am stat 2 , 3 zile bune si m am ocupat de rugina in totalitate. Am inceput prin
demontare: bara fata , aripi fata , aparatori noroi interioare (poza 13) initial
am reusit sa fac cateva poze inainte si dupa(poza 14,15,16) dar volumul mare de munca si locurile de
rugina care tot apareau odata cu demontarea pieselor nu mi a mai permis sa fac poze.
M am apucat si de partea din spate si anume contra aripile(poza 17) si interiorul portbagajului
care au fost toate tratate , grunduite si vopsite. Personal sunt multumit si
sper ca munca depusa sa nu fie in zadara rezultatul sa se mentina.
Comment
-
Comment
-
Foarte frumoasa masina si intretinuta. Arata mai bine cu arcurile de echipare sport dar daca cu cele de elegance e mai functionala pt tine e bine si asa, se pot schimba oricand inapoi. Eu nu am avut probleme pana acum cu cele de echipare esprit(sunt la fel ca cele sport).
Comment
Comment