Salut , daca vrei parerea mea instaleaza ti un kit de xenon de 6000 K , se merita 100%, nici nu se compara cu halogenele , eu la drum lung nici nu mai folosesc faza lunga ci doar cea scurta , dau putin becurile mai sus si nu am nici o treaba , plus ca nu ma blitzeaza f multa lume , ai si poze atasate in pagina anterioara si iti poti face o idee.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Mercedes-Benz C180 Sportline SV 13 DEC
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Muzica
Dupa cum am precizat si la sectiunea I.C.E am facut o achizitie in ceeea ce priveste sistemul de sunet si mi am cumparat niste ''scule'' in portbagaj vine cam asa:
Subwoofer TX12BP subwoofer 12"
diametru difuzor: 30cm
tip incinta: bandpass
putere RMS: 400W
putere Max: 800W
incinta solida din MDF
impedanta: 4 ohmi
dimensiuni 50x38x50/30 cm
Amplificator TXi 4000
amplificator auto 2 canale
clasa A/B
putere RMS: 2 x 100W @ 4 Ohmi
2 x 200W @ 2 Ohmi
1 x 400W @ 4 Ohmi in punte
filtru Highpass: 10Hz -1,2 kHz
filtru Lowpass: 30Hz -150 Hz
tranzistori de iesire de 20mHZ Toshiba
functie Bandpass
porturi ecranate
placa de baza dublu etajata
logo Hifonics iluminat albastru
bass-Boost variabil: 0-18dB @ 45Hz
bass-remote inclus
sigurante fuzibile tip MAXI de 50A
dimensiune 250 x 52 x 260/290mm
Condensator:HFi-CAP1000D
condensator 1 F, crom
voltmetru cu display LED albastru - 3 digiti
led aditional albastru - indicator fluctuatii de tensiune
capac transparent al partii electronice si al bornelor
borna remote
tensiune maxima de alimentare: 21V
Pret final:1400 ron
Comment
-
Xenon
Inca o achizitie pentru masinutza mea un kit de xenon tot de 6000K , ce l am montat in proiectoare (mi au curs oleak mucii si mi au inghetat mainile un pic dar s a meritat). Imi place foarte mult cum se vede astept sa vina seara sa vad cum lumineaza
Comment
-
Multumesc la fel 82 gpo , andubeje.
Pe xenonul de pe faza scurta am dat 100 E cu tot cu montaj si 2 ani garantie iar pe cel din proiectoare am dat mp3 ul de pe dacie unui prieten si mi a dat un kit de xenon, nu are d c sa fie alt pret intre proiector si faza scurta ci difera doar tipul becului , pe scurta am H1 iar la proiector am H3.Sincer is putin dezamagit de cum se vede cel din proiect , din exterior se vede super , dar din interior se vede mult mai slab decat cel de pe faza scurta, se vede raza de semicerc , dar putin mai slab si un pic spre galben nu spre albastrucu siguranta din cauza sticlei din sectiunea becului proiectorului care banuiesc ca este mai galbena decat cea de pe faza scurta, mai trebuei studiata problema, cat despre ''bagat carne in frigider'' nu prea mi am luat aseara cand am iesit cu ea cu toate ca am mers cu ambele deschise , se vede diferenta dar nu cum ma asteptam eu.
Comment
-
Bre ..... las ca dau eu de tine ..... si iti sparg becurile alea de zici ca se vad rau) :> ...... uh ......in curad poate iau si eu un pui de MB .....
Sa il birjezi sanatos si fericit pana la
PS: cand iei senile la tank ? :>Dimsport Romania, Suceava
Chip-tuning/ Flashtuning
Tel: 0752923786
ID Yahoo Messenger : dimsportsv@yahoo.com
Comment
-
Uite ca a venit si vremea frumoasa si am avut timp sa fac frumos motorasul ,am luatla mana fiecare piesa in parte si am spalat o cu o carpa umeda apoi am dat capacul de la motor jos (era plin de ulei de la fostul proprietar) poza 1 , am dat jos capacul de la bujii acolo am vazut niste ulei putin suspect care baltea acolo nu stiu cum a ajuns acolo , dupa ce am dat jos capacul am acoperit motorul sa nu intre impuritati, am urcat in casa am folosit niste solutii speciale apoi lapolizor cu o pasla si am reusit sa ai dau un luciu frumos aluminiului, am muncit oleak la el sper sa va placa eu cel putin sunt mandru de elAttached Files- 1.jpg (139.1 KB, 2702 views)
- 2.jpg (146.6 KB, 211 views)
- 3.jpg (126.8 KB, 209 views)
- 4.jpg (139.0 KB, 528 views)
- 5.jpg (123.1 KB, 253 views)
- 6.jpg (139.0 KB, 351 views)
- 7.jpg (149.7 KB, 2010 views)
- 8.jpg (143.3 KB, 166 views)
- 9.jpg (115.5 KB, 290 views)
- 10.jpg (116.4 KB, 190 views)
- 11.jpg (144.7 KB, 189 views)
- 12.jpg (138.3 KB, 519 views)
Last edited by doktor4carz; 04-23-2009, 00:54 AM.
Comment
-
Uite ca am luat si eu un radar fix cand veneam din IS de la intalnirea MB pe Moldova , postez aici pt ca e prima amenda de cand am carnetulAttached Files
Comment
-
Eeee , stiam de camere ... a fost doar un moment de ''neatentie''oricum am platit o jumate si nu merg asa des peste 100 km/h doar cand ma grabesc in rest 90 95 sa ma bucur din plin de confortul oferit de Mercedes.
Comment
Comment