Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W176 A 180 d - jupiter Red

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W176 A 180 d - jupiter Red

Salutare tuturor,

Povestea Mercedes-Benz a inceput in 2015 cand am cumparat un W204, C200 din 2010 Avantgarde, manual cu care m-am inteles de minune, desi am "beneficiat" de toate problemele cu care vine el odata cu varsta de 200.000 km. Toate au fost rezolvate cu piese OEM.

In 2017 am hotarat ca e momentul sa incerc un Mercedes-Benz nou, asa ca in noiembrie am dat comanda de un A 180 d, iar ieri masina a fost livrata.
    C-ul a ramas totusi in familie pentru ca este o masina sanatoasa care are in continuare multe de oferit.

Este vorba de un A 180 d jupiter red, motorul K9K de 1.5 si 110 cai cuplat la o cutie de viteze 7G-DCT. EURO 6.

Pe langa dotarile standard, masina are:
    - Geamuri cu tenta neagra
    - Smartphone intergration package (Apple CarPlay si Android Auto)
    - Cotiera spate
    - Ecran de 8 inch
    - PARKTRONIC
    - Scaune incalzite fata
    - Faruri LED High Performance
    - THERMOTRONIC
    - Pachet lumini si vizibilitate (praguri iluminate si senzori de lumina si ploaie)
    - Pachet Urban
    - DYNAMIC SELECT

Masina a fost livrata profesional de catre cei de la Tiriac Auto Bucuresti pe care ii felicit si cu aceasta ocazie.

Intrucat masina a fost livrata cu anvelope de vara, dupa ce am ridicat masina am fost nevoit sa trec la cele de iarna pe care le comandasem din timp - Dunlop Wintersport 5. Masina a venit cu Pirelli P7.
    Anvelopele de iarna din Configurator au un pret foarte bun, dar te obliga la niste jante care mie nu imi placeau.

Momentan motorul este in rodaj, asa ca datele despre consum nu sunt relevante. In schimb ca si experienta de tinuta de drum dupa 50 de km pot sa zic ca e foarte ok, mai ales atunci cand e in Sport. Pe Confort, cutia parca schimba cam repede - la 40 km/h e in viteza a 4-a.

O zi frumoasa!
    Attached Files

Sa o stapanesti sanatos si multi kilometrii fara incidente.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Foarte frumoasa,sa o stapanesti sanatos !

Comment

Frumos contrastul dintre interior si exterior!

Comment

In sfarsit , ziceai tu ca o sa-ti iei un A class atunci cu tips-urile.

Sa o stapanesti sanatos , o prinde foarte bine culoarea , parca albul si rosu sunt cele mai potrivite pe A class., dupa gustul meu.
          Motorul e de la frantzuji ?

PS : si ce suporti de numere ai, daca nu sunt indiscret de tiriac sau din alea de vreau si eu ???

Comment

Multumesc mult pentru urari!
            Si mie imi place mult contrastul, iar intretinerea va fi o placere!

Motorul intradevar, este cel de la Renault care a fost "updatat" de catre cei de la Daimler.
            Am avut acelasi motor si pe Laguna 3 si pot spune ca cel de la Mercedes-Benz este superior. Voi reveni cu feedback dupa ce voi face mai multi km.

Suportii sunt cei care trebuie. Nu te-am uitat.

Comment

Foarte frumos interiorul si culoarea pe exterior. Sa o conduci sanatos , fara reparatii.

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk
              E pur si muove!
              Mercedes B-Class, W245, B180 CDI - 2009

Comment

Frumoasa !!!
                Asa ceva am si eu in plan pentru sotia mea, insa mai asteptam...
                Totul e frumos: si interior si exterior. S-o stapanesti sanatos si fara incidente!
                Cat a fost pretul final?
                Sa aveti drumuri line si concedii dese !

Comment

Frumoasa masina!Multi km si cat mai putine vizite la "doctor"!
                  Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Intradevar, este foarte tare masina.

DYNAMIC SELECT si START-STOP isi fac treaba de minune in functie de conditiile de trafic. Chiar se simte cand faci schimbarea dintr-un mod in altul.
                    In conditii de trafic bara la bara, activez ECO. Daca traficul e normal, merg pe COMFORT.
                    Cand e liber, SPORT all the way. Pentru Individual am facut un mix intre SPORT si COMFORT.
                    Desi motorul este micut isi face treaba foarte bine.
                    In weekend plec la munte si o sa vad cum se comporta si la drum lung.

PARKTRONIC-ul parcheaza masina singura lateral, dar face si garare. Doar ca daca spatiul dintre doua masini este prea mare si nu isi poate lua toate reperele nu valideaza locul respectiv si trebuie sa mai insisti. As putea zice ca e tare ca gadget, dar in 90% din cazuri parchez singur mai repede. Singura chestie e ca nu poti comanda doar senzori de parcare fata-spate, ci tot "pachetul".

Pozitia la volan mi se pare cam inalta, comparand cu cea din C. Am setat scaunul maximum jos, dar parca tot e cam ridicat. Probabil ca ma voi obisnui.

Smartphone integration este foarte misto daca ai telefon Android pentru ca poti folosi Google Maps (zvonuri sunt ca anul asta intra si Waze - deja sunt variante BETA). Pe Apple CarPlay e ok, se misca bine, dar Apple Maps nu are trafic. Una peste alta, dotarea merita 300E pentru ca ai navigatie. Singurul dezavantaj pentru mine, care nu am muzica in telefon, este ca nu pot asculta muzica decat de la radio. Cand activezi Android Auto/ CarPlay iti anuleaza sursa USB si SD. Pe langa radio ramane varianta de streaming prin Deezer.

Revin cu update-uri.

Comment

Apropo ce ulei recomanda pentru motor ? Este tot formula 5W30 R pentru norma RN720? [emoji12]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Poze- poze - poze .

Comment

Sa o stapanesti sanatos cat mai multi km si ferit de incidente neplacute! Culoarea este foarte frumoasa. Am avut-o timp de trei ani pe CLA si inca imi place "jupiter"-ul mai mult decat "hyacinth"-ul. Pentru mine e pe locul doi dupa "verde elbaite" pe aceasta caroserie.
                          Gusturile nu se discuta si multi nu vor fi de acord dar consider ca este cel mai frumoas hatchback compact de pe piata la aceasta ora.

Originally posted by Pana Mircea View Post
                          PARKTRONIC-ul parcheaza masina singura lateral, dar face si garare. Doar ca daca spatiul dintre doua masini este prea mare si nu isi poate lua toate reperele nu valideaza locul respectiv si trebuie sa mai insisti. As putea zice ca e tare ca gadget, dar in 90% din cazuri parchez singur mai repede. Singura chestie e ca nu poti comanda doar senzori de parcare fata-spate, ci tot "pachetul".
                          Perfect adevarata observatia. In trei ani cat am avut CLA-ul cred ca l-am folosit de maxim 3 ori. Dupa cum pui problema sunt sanse mari sa spui acelasi lucru mai tarziu. Observ ca nici dupa facelift n-au renuntat la aceasta combinatie aberanta. Aceeasi problema am intampinat-o in 2013 cand am luat CLA-ul, pentru a avea senzori de parcare fata - cei spate se puteau bifa separat - am fost obligat sa bifez asistentul pentru parcarea automata.
                          Last edited by wert; 02-03-2017, 12:30 PM.
                          [city]: Silver Smart ForTwo Coupe MHD | Pulse | Navi | Leather

[open roads]: Designo Selenite Magno Grey AMG C43 4matic | AMG Ride Control | AMG Performance Exhaust/Seats/Steering wheel | LED ILS | Command online | HUD | 360-degree camera | Driving assist plus | Keyless-go comfort | Webasto | Panoramic sunroof | Burmester Surround

Comment

@wert: Da, este frumoasa culoarea. Hyacinth are si el frumusetea lui, dar pretul pentru aceasta culoare este prea mare. Mai nou au bagat "jupiter red" si pentru AMG GT.

In alta ordine de idei, masina a prins prima iarna.
                            Anvelopele Dunlop Wintersport 5 sunt minunatate si isi fac treaba extraordinar.
                            Pe W204 am avut Wintersport 4D, si pot sa zic ca upgrade-ul se simte.
                            Attached Files

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF