Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

M-Klasse w166

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• M-Klasse w166

Salutare tuturor.

De cateva luni sunt fericitul posesor al unui MB M-Klasse din 2012.
    Dotarile masinii nu sunt putine desi poate reusesc sa mai aduaug ceva cu ajutoru vostru.

- suspensie pneumatica
    - line assist
    - blind spot assist
    - atention assist
    - ILS
    - DVD tetiere
    - memorie scaune stg, dr.
    - incalzire/racire compartiment suport pahare
    - volan "imbracat" in "lemn"
    - scaune spate incalzite.
    - HOLD - pe care inca nu stiu sa il folosesc.
    - park assist.

Lista continua, dar in momentul de fata nu imi amintesc. Am enumerat cam cele mai la indemana optionale pe care le observ cand sunt in masina.

Imi doresc ca pe viitor sa ii adaug un pachet AMG exterior, sa inlocuiesc stopurile cu unele de la GLE.
    Attached Files

Bun venit pe forum! Sa o stapanesti sanatos si multi kilometrii fara incidente. Foarte frumosa masina! Poate vii si la intalnirile cu colegii de pe forum din Bucuresti la Academia Militara cand se organizeaza.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Ma bag si eu in seama, tocmai am terminat fata Full LED cu absolut toate functiile active si fara nici o eroare pt in ML din 2012 transformat in GLE.

Urmeaza bordul, muzica, etc.
      Attached Files
      Last edited by cl600; 12-05-2016, 17:21 PM.
      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Frumos exemplar , am in familie un w166 250 blutec 2013 si e senzatie masina .
        A ta ce motorizare are ?
        Sa o stapanesti sanatos !
        Pt facelift & retrofit-uri vorbeste cu colegul CL600 , sa vezi la ce te astepti .
        Last edited by b97dmt; 12-05-2016, 18:30 PM.

Comment

Crazyady - Multumesc frumos. Asa sa fie cum ai amintit. Mi-ar face placere sa ne întâlnim. Unde pot afla cand se tin intalnirile ?

CL600 - Arata foarte bine noul facelift. Felicitari pt proiectul realizat. Mai am cateva bube de rezolvat pe care le-am intalnit de curant apoi sper sa ma dedic aceleasi schimbari prezentate de tine.

B97DMT - Iti multumesc. Ma bucur sa intalnesc confrati ai marcii. Intr-adevar nu am specificat motorizarea . Este un ML 350 BLUETEC 4matic cu 258 cp.

Asa cum am spus si mai sus colegului, mi-ar face placere sa ne si intalnim.

P.S Azi am fost la Auto Klasse cu o problema semnalata de mine acum 2 saptamani si am fost atins de o suma care din pacate am platit-o degeaba. Problema nefiindu-mi rezolvata.
          In 70% din timpul de functionare al masinii se aude un zgomot metalic la stationare ( ca si cum ar agata sau ca si cum s-ar lovi usor 2 componenete metalice ).
          A mai intalnit cineva aceasta problema

Comment

Mergi la concurenta si afla istoricul masinii daca pt garantie nu vrei sa te intorci...
            Poate fi ceva banal, scut, esapament, etc sau chiar ceva foarte grav daca se aude in zona motorului ( nu ai precizat unde auzi zgomotul).

Noi am intalnit de cele mai multe ori, suruburi lipsa la scut sau ornamentul tobei strambat care atingea bara, caroseria, etc.

Am intalnit si un surub rupt la pompa elctrica a cutiei de viteze care producea un zbarnait infernal cand se activa Start/Stop.

De zgomotul din motor, nu detaliez acum, a fost doar un singur caz...

Poti trece si pe la noi daca ai drum, la moda acum (pt farurile tale) este activarea "mustatiilor" pe timo de zi - ca la GLE.
            Last edited by cl600; 12-05-2016, 22:42 PM.

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Zgomotul se aude chiar din motor, pe partea stg jos( cum privesc auto din exterior). Iar din interior tot in zona pasagerului aud acel zgomot metalic.
              Am vazut in trafic cateva modele care au mustatile activate. La un moment dat ma gandeam sa le activez si eu. Dupa activare am posibilitatea sa aleg doar drl-urile sau raman ambele aprinse ?

Comment

Pt DRL ai optiunea sa opresti functia din bord Day Time Driving Light ON/Off.

Mustatile se activeaza in aceeasi optiune.

Sau, daca vrei exact ca la GLE, dezactivam LED-urile din bara de tot, dar e mai fioroasa cu mustati si cu LED-uri.

www.mbretrofit.ro

Comment

Este un topic dedicat intalnirilor din Bucuresti aici:
                  Arie destinata evenimentelor ce au loc sau urmeaza, posibile intilniri ale membrilor, etc.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Frumos exemplar!Sa-l stapanesti sanatos si sa aveti drumuri bune impreuna!
                    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Multumesc frumos. Asa sa fie.

Comment

UPDATE TOPIC.

Am rezolvat acea problema cu zgomotul metalic. Nu se mai aude asa de tare cum se auzea inainte de inlcuirea piesei. In concluzie am inlocuit pompa de vacum.
                        Intre timp am inlocuit si compresorul de aer. Scapa mereu aer electrovalva cand parcam masina sau cand stateam la semafor. Acum scoate aerul din perne mai rar.
                        Momentan ma confrunt cu o alta problema. Cand ploua afara, cand spal masina , cand e frig si ninge, adica cand e umiditate afara mi se aburesc farurile.
                        Am fost la reprezentanta si mi-au spus ca este un fenomen normal. Va dati seama ca nu am putut accepta aceasta varianta. Am incercat in toate felurile sa scot ceva de la garantie, dar din pacate nu isi asuma acest defect.
                        Am intalnit alti posesori de w166 si mi-au spus ca intalnesc aceasi problema ca la mine. Trag concluzia ca este un defect general al farurilor pentru acest model.

Orice sfat/parere este binevenita.

Toate cele bune.

Comment

Problema farurilor nu e doar la w166 ci la multe altele din pacate...
                          Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Daca doar se aburesc si nu raman urme sau mai ales nu se formeaza picaturi de apa, atunci poti accepta acest fenomen fizic natural.

Daca se formeaza picaturi, atunci treaba e f nasoala. Calculatoarele farurilor sunt montate sub far cu ' burta in sus '. Astfel ( cumva cu rea credinta tot pe un fizica simpla), picatura cu picatura ajung direct spre partea de inalta tensiine si de aici 'plici, plici...'

1 - daca doar se abureste si vrei sa faci ceva, atunci tot la reprezentanta primesti un alt capac pt far, cu ceva aerisire, o punguta cu silicagel si o sa se astupe aerisirile prost calculate cu ceva mastic special.
                            2 - daca se fac picaturi de apa, atunci mai mult ca sigur ai o crapatura in carcasa farului.

www.mbretrofit.ro

Comment

CL 600 - Asa este. Mare dreptate ai. Solutia celor de la reprezentanta este inlocuirea acelui capac cu silicagel.
                              Nu stiu ce sa zic daca este solutia potrivita pt aceasta problema. Mai multe variante nu prea am, momentan.

Ai idee se dau greu farurile jos de pe masina ?

O alta intrebare: Ce presupune service B9 ?

Cat mai costa faceliftul de M-class la GLE si ce piese trebuie schimbate ?

Multumesc.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF