Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W204 C200 Kompressor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • broscutza2001
  replied
  Mai o janta mai o atentie...

  Leave a comment:


 • robertbutunoi
  replied
  Mi ai spus de baiatul de la ARD performance, Lucian , dar nu pot sa dau de el, am mai vb cu colegul cl600 de la mbretrofit poate ma ajuta el, imi poti lasa un nr de telefon sau daca stii exact ce ar trebui schimbat sa functioneze? Problema e ca nu schimb si bordul cu cel de facelift ca sa mi mearga comenzile.. as vrea sa fac asta la anul in februarie. Eu am tot volan cu 4 comenzi

  Leave a comment:


 • broscutza2001
  replied
  Salut da poti sa il contactezi pe Lucian de la ARD Performance.Il gasesti pe facebook si cu siguranta gasesti si volan la el daca ai nevoie.

  Leave a comment:


 • robertbutunoi
  replied
  Salut! Ma poti ajuta cu niste sfaturi legat de schimbarea volanului ? As vrea sa i pun unu in 4 spite de facelift , stiu ca ar trebui sa schimb placa din volanul vechi in cel nou si sa adaptez mufele pentru a merge si comenzile.. Ma gandeam poate stii pe cineva care se pricepe si ar fi dispus sa ma ajute contra cost bineinteles

  Leave a comment:


 • broscutza2001
  replied
  Salut.Scuze de intarziere, problema se rezolva schimband incuietoarea (corpul cu acutator), la mine a venit model nou si automat au mai venit 2/3 repere pe langa de schimbat.Daca esti practic operatiunea o poti face tu.Pretul pieselor a fost circa 140€ daca imi aduc aminte corect.

  Leave a comment:


 • Geloo
  replied
  Originally posted by broscutza2001 View Post
  Azi le-am adresat *%%%*{^{*}*} inginerilor din Stutgart.Nu mai merge broasca incuietoarea de la sofer tre sa descui manual cu, cheia si tot la fel sa o inchizi.Intre un update cu leduri la pozitii (am folosit leduri cu stabilizatoare de tensiune) mai gasesc si firele topite de la ultimul bec de pozitie pe stanga ca doar na tot voiam eu far nou...

  In ultima poza masina cumnatului care a primit acelasi tratament plus leduri h7 faza scurta cu unghi de focalizare reglabil si 10000 lumeni puterea de iluminat!


  Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
  Salut!
  Am văzut că ați avut și Dvs o problemă similară mai demult.
  Am un C200, W204, din 2008.
  Acum câteva săptămâni nu s-a mai deschis ușa din dreapta, de la pasager, din telecomandă. Se poate deschide manual din interior. Am observat că și geamul, atunci când îl închideam, rămânea puțin întredeschis (cam 5-10 mm). Azi nu se mai deschide nici ușa din stânga, de la șofer. De fapt, uneori se deschide din a doua sau a treia încercare.
  Trebuie schimbat tot motorașul de la geamurile din față sau există o soluție doar pentru deschiderea ușilor, vă rog?
  Să pun motorașe second hand, sau să merg la reprezentanță să le pun noi ca să nu mai fie probleme?
  Aveți idee, vă rog, cam care ar costurile și manopera, vă rog?
  Sau cum să rezolv să pot deschide din nou ușile din telecomandă?
  Mulțumesc anticipat.
  G
  ​​​​​​​

  Leave a comment:


 • b97dmt
  replied
  Pele’ , covorase AMG , schimbator Amg ...big like!

  Leave a comment:


 • broscutza2001
  replied  Sent from my iPhone using Tapatalk

  Leave a comment:


 • b97dmt
  replied

  Leave a comment:


 • broscutza2001
  replied


  Teaser!  Sent from my iPhone using Tapatalk

  Leave a comment:


 • b97dmt
  replied
  Cand pasiunea nu cunoaste limite .....felicitari.

  Leave a comment:


 • broscutza2001
  replied
  Urmeaza saptamana ce vine sau cealalta sa montez noul interior si sa schimb din nou fetele de usi si am cumparat si frane ceva mai mari ca deh...mai tre sa ne si oprim.
  Sent from my iPhone using Tapatalk
  Last edited by broscutza2001; 06-15-2019, 20:48 PM.

  Leave a comment:


 • broscutza2001
  replied
  Hello all!
  Se intreba de ornamentul pentru panoul de clima de 212 la w204.E relativ usor de facut defapt de modificat unul existent sunt destule poze la colegii de pe mbworld.com , eu alegand in cele din urma sa mai fac un retrofit nu doar de aspect ci si functionalitate!

  In plus ceva poze cu ce am mai facut la masina.


  Sent from my iPhone using Tapatalk
  Last edited by broscutza2001; 06-15-2019, 20:48 PM.

  Leave a comment:


 • ROV
  replied
  Cum as putea sa iau legatura cu tine broscutza2001? Vroiam sa te intreb ceva insa ai casuta de mesaje plina.
  Merci.

  Leave a comment:


 • AlinMarius
  replied
  Superb volan!!

  Ma gandesc si eu sa mi fac volanele custom... E superb cu cusatura rosie!

  Leave a comment:

Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF