Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W204 C200 Kompressor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Si la mine pt w211 sa zicem ca e must have pentru ca fac multi km (35000 la an).Dar w204 daca nu veneam in tara cu el nu avea nici macar 500 de km facuti de cand l-am cumparat.Eu disel nu vreau si acum vorbeam cu sotia cine stie ca un S nu ar fi o idee rea pentru drumurile lungi.Mai ales pentru cei 2 iepurasi!Si cu siguranta eu nu voi cumpara diesel!La w211 cu 20 de euro fac 450 de km.Si la ala nu ma mai uit la consum masina merita!
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

    Comment


    • #47
      O singura retinere psihologica e la gaz.
      DAca esti tipicar si iti plac lucrurile facute calumea, montatul de GPL iti poate cauza dureri de cap, in caz ca nu te duci unde trebuie.

      In cazul tau nu stiu de ce mai tii masina. si de ce ai ales una asa mare si asa noua

      Oricum recent am avut o satisfactie de pe urma masinii vechi.
      A intrat un tinerel teribilist din categoria crosetatorilor in trafic in intersectie ca un nesimtit. Mi-a taiat calea desi vedea clar ca vin, pus frana voit cu intarziere cat sa ii indoi bine usa, dar si sa imi fluiere bine rotile, ca sa nu zica ca nu am franat.

      Dat jos, uitat cu satisfactie la usa lui indoita zdravan care nu se mai inchidea si la masca mea aproape intreaga.

      I-am zis clar, ca de nu decarteaza 200 lei sa imi dreg masca masina ma duc la politie si il las pieton o luna. Mers acasa, prins la loc masca, pus doua nituri, si ca noua domne!

      Avantajul cand stii ca masina o arunci la gunoi peste doua luni.
      Tare greu o sa imi fie cand raman doar cu mertzanu. Dar pe tine cu 2 masini scumpe, uf, sper ca nu ai drumuri prin Roma.

      Comment


      • #48
        Pai merg cel putin o data pe an la socri in Roma.La Craciun am stat mult in trafic.Am mers si in Milano in ultimele 4 sambete una dupa alta si poti gasi mai rau ca la Roma.C-ul l-am cumparat pentru sotie sa il aiba la nevoie.Nu e mare deloc as putea spune ca pentru venit in tata e destul de mic.Important e ca mia dar o lectie cu, consumul.A batut cam tot ce putea si a reusit sa ma surpinda pentru ca eu eram reticent in privinta lui.Am lasat sotia sa aleaga masina eu am ales doar motorizarea si am testato.(p.s. In garaj in Romania mai tin ascunse un Sprinter si un Seat Leon).
        Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

        Comment


        • #49
          Astazi masina a primit un schimb complet de ulei, garnitura baie, suruburi baie, conector, priza si filtru cutie de viteze.Se pare ca era deja schimbat de fostul proprietar dar ce mai conteaza am refacut totul la colegul de forum cl600.
          Urmeaza si alte maruntaie (bujii, curea, etc).
          A mai primit si stergatoare noi Bosch Twin Air.
          Consum dupa 120 de km exclusiv Bucuresti 8.6% pe computer si 8 la pompa.
          Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

          Comment


          • #50
            Am renuntat la xenoanele chinezesti cu care venise masina si am pus becuri Philips X-treme Light cu 130% mai multa lumina decat un bec obisnuit.Acum pot spune ca vad strada foarte bine si isi merita fiecare banut!


            Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
            Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

            Comment


            • #51
              Te felicit ca ai renuntat la "csenon " , cum a iesit ea din fabrica e cel mai indicat sa o pastrezi.

              PS: sau poti incerca un retrofit cu tot ce trebuie , autoleveling , spalatoare faruri , faruri xenon cabluri , senzor lumina sa fie oem.

              Comment


              • #52
                Deja studiez faceliftul pentru ca se poate adapta si sa ii schimb eu totul.Dar nu prea curand pana cand farurile nu se topesc in interior de la caldura degajata de becuri ramane asa.
                Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                Comment


                • #53

                  Reintors in Italia si trecut si de suta de mii.Consum la intors afisat 7,8% dupa ce in Romania primii 230 de km la plecare i-am facut in 6 ore.Total drum 21 de ore cu 3 ore dormite in Slovenia cu motor pornit si ac non stop.
                  Consum la pompa ~7


                  Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
                  Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                  Comment


                  • #54
                    Bun consum pentru un benzinar cu 5 trepte!

                    Comment


                    • #55


                      Plimbarea de amiaza!


                      Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
                      Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                      Comment


                      • #56
                        Originally posted by steradulescu View Post
                        Bun consum pentru un benzinar cu 5 trepte!
                        Treptele nu prea conteaza la drum lung. Statistic tot cam acelasi raport final il ai in ultima treapta la ambele tipuri de cutii.

                        Comment


                        • #57
                          Masina am spalto, tratat si curatat din nou tapiteria si mochetele, ceara profesionala si la final capacele noi la roti.De acum va conduce doar sotia ( in 6 luni nu cred ca face 500 de km daca nu o mai scot eu [emoji85][emoji23]).



                          Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
                          Last edited by broscutza2001; 08-31-2016, 05:44 AM.
                          Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                          Comment


                          • #58
                            Cam asa arata tratamentul cu ceara profesionala si reimprospatare culoare vopsea la lumina zilei!Urmeaza un polish la faruri ca sa nu mai fie cu "nuanta" opaca pe semnalizari.


                            Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
                            Last edited by broscutza2001; 08-31-2016, 21:45 PM.
                            Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                            Comment


                            • #59
                              Misto chiar se vede iubirea pentru doamna [emoji6]

                              Sent from my E6533 using Tapatalk

                              Comment


                              • #60
                                Originally posted by Nicky85 View Post
                                Misto chiar se vede iubirea pentru doamna [emoji6]

                                Sent from my E6533 using Tapatalk
                                "Dar unde dragoste nu e,
                                Nimic nu e..."
                                Pai daca nu am grija de masina ei nu are nici ea de mine .Si asa ma lasa sa imi vad eu de masina mea in liniste!
                                Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF