Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes C180 1993

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mercedes C180 1993

Va salut, am achizitionat recent un mercedes c180 85.000 de km adus de un prieten din Berlin. Singurul motiv pentru care am insistat sa o achizitionez, a fost starea vopselei si kilometrii, chiar daca nu are dotari, mi-a placut prea mult.

Curiozitatea mea mare este daca pot cumva sa aflu istoricul service al masinii la mercedes la reprezentanta, as plati oricat, sa fiu sigur ca acea carte service care o am este reala.

Va atasez cateva poze, poate va dati o parere, poate ma ajutati sa calculez exact taxa, si ma intereseaza daca ati mai inmatriculat, cat costa rarul, 500 sau 1000 ron ? are sau nu codul acela european ? stiu ca este euro 2.
    edit: multumesc uerului mer_se280 pt decodarea serie de sasiu
    Ma puteti indruma pe forum catre un manual de utilizare ? va raman recunoscator. am nevoie sa stiu mai multe despre revizii si toate cele

VIN WDB2020181A047466
    Baumuster 202018
    Sales name C180
    Order number 0 3 212 20974
    Delivery date 1993-11
    PAINT1 172 FUEL PREHEATER
    Interior color 001A
    Engine 111920 10 028744
    Gearbox 717416 06 441653
    General data for model code 202018

001A CLOTH BLACK
    172 FUEL PREHEATER
    412 ELECTRIC SLIDING ROOF WITH TILTING DEVICE
    515 MB RADIO CLASSIC WITH TRAFF. MESS., RDS
    551 ANTI-THEFT/ANTI-BREAK-IN WARNING SYSTEM
    598 WD-GREEN GLASS FOR SIDE AND REAR WINDOWS, ESG
    Attached Files
    Last edited by alinnita; 09-17-2015, 12:03 PM.

Sa ai noroc de ea !!!
    Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

Foarte foarte frumoasa. Sa te bucuri de ea.
      Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.

Comment

Multumesc mult!! atasez si cateva poze cu cartea service.
        am intrat si pe sub ea, si toti suportii pe la motor, cutia, baia de ulei, aluminiul este foarte curat, nimic lovit sau julit,nu bate nimic pe ea.

sunt interesat si de o instalatie GPL noua, sau SH , si eventual sa o omologhez. vreau sa montez si un carlig de remorcare, o cotiera originala, si eventual un transplant de Aer conditionat se merita ?
        Attached Files

Comment

Frumos exemplar, sa te bucuri de el. La cum arata masina sigur sunt km originali, trebuie doar sa te uiti la locurile unde ar putea avea uzura( volan, schimbator, chedere usi, etc). Te pot ajuta eu cu cotiera originala, culoare maro , referitor la Gpl cel mai indicat este sa pui noua, nu monta SH pentru ca nu este reglata cum trebuie, parerea mea. Transplantul de aer conditionat e cam greu, trebuie alta masina donatoare cu tot ansamblul de sub bord, etc..

Comment

Frumos exemplar. Kilometri sunt mai mult ca sigur reali. Clima nu cred ca se merita sa-i pui. E mult de lucru si dupa ce desfaci totul nu e sigur ca il pui la loc cum a fost. La asa masina fara uzura eu nu as desface nimic. Inmatricularea te costa vreo 35 milioane vechi taxa si vreo 10-15 toate actele facute de o firma de intermedieri!
            W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
            W126 280SE Black Blue Metallic
            W126 300SE Anthracite Grey Metallic
            W126 500SE Nautical Blue Metallic
            W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
            W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

la rar era taxa de aprox 450 ron parca.
              Foarte bine arata masina

Comment

Chederele am verificat prima data , arata prea bine, si tot pe acolo am verificat si daca e revopsita sau nu, inclusiv pe langa luneta, parbriz , si este prea bine legata sa zic asa, nu e nimic deformat sau zgariat pe ea,totul este la linie.Volanu si schimbatorul impecabile,fara joc la maneta.

Cotiera imi doresc mult, nu conteaza culoarea, desi era buna neagra, intentionez sa cumpar unul complet, cu AC/cotiera, eventual cu geamuri, gasisem pe la Iasi, si nu am avut cu ce sa il transport, s-a vandut repede. 550 euro si cu geamuri electrice si jante ca ale mele. dar era pe Bulgaria.
                Daca doresti imi poti face o oferta la cotiera pe privat daca nu ai ce face cu ea.Eventual imi pui o poza.

RAR-ul ar fi minunat sa fie 450, am inteles ca cele dinainte de 1998 nu au un anume cod european si se plateste dublu, sper sa fie 500 maxim totusi. Daca nu asta este platesc 10.
                Taxa destul de maricica mersi mult de informatie, imi place prea mult masina si o sa o platesc nu am de ales .

Am primit o oferta pt instalatie FRATELLI, 2399 cu butelie la roata de rezerva, insa nu stiu cat sunt de buni, mai am un ford fiesta de 1.4, cu instalatie Landi Renzo, care nu am avut nici cea mai mica problma, si nu stiu care firma s-ar potrivi mai bine la 90kw , bugetul undeva la 3000 ron

Comment

A mea e din 96 si nu am fost taxat dublu pentru lipsa codului... Eu am dat actele, cheile si banii firmei de intermedieri si mi-au facut tot... Fara stres, fara bataie de cap...fara timp pierdut. Tu faci cum crezi ca e mai bine. Bafta!

Comment

Am verificat si alarma si functioneaza, ma intereseaza daca ai idee, la casetofonul ala vechi, se poate adapta vreun modul pt intrare auxiliara? sti cumva are mufa pt changer de casete sau cd-uri ?

sau sa montez unul din comert cu toate optiunile ? desi nu as vrea sa stric designul original al masinii

edit: ma poti ajuta cu manual de utilizare ? asta daca exista asa ceva
                    Last edited by alinnita; 09-18-2015, 13:06 PM.

Comment

Manual de utilizare gasesti pe net de descarcat. Manual de service de asemenea. Depinde de care vrei. La casetofoane nu ma pricep. Nu sunt nebun dupa muzica in masina. Mereu aveam casul care a venit cu masinile cumparate.

Comment

Foarte frumoasa masina! Sa va bucurati de ea. Se vede ca a fost intretinuta. Culoarea iar este superba. Optiuni, puteti adauga usor usor, se merita zic eu.

Trimis de pe al meu GT-I9105P folosind Tapatalk
                        w202 c180: http://www.clubmercedes.ro/baby-benz...ce-t41101.html
                        W202 c220: http://www.clubmercedes.ro/mercedes-...20-t44125.html
                        W210 e220: http://www.clubmercedes.ro/mercedes-...20-t44126.html

Comment

Pffffffff, supermisto masinutza, sa o folosesti sanatos...in Romania o sa trebuiasca sa o cari in spate din cauza drumurilor. Legat de casetofon daca l ai schimbat ai transformat o deja in strutzocamila,eu personal nu suport decit masinile cu casetofonul original,poti folosi un adaptor din ala stil caseta audio cu fir si se va auzi perfect http://images7.okr.ro/serve/auctions...50-700_700.jpg
                          Last edited by colonelul; 09-18-2015, 18:18 PM.

Comment

Daca o sa ai nevoie , am una de piese (Elegance) cu AC , cotiera neagra si 4 geamuri electrice 0726230874

Comment

Va multumesc pentru pareri sper sa nu am evenimente! colegul Sile, momentan am ajuns prin italia , cu munca, imi poti da un mesaj privat ? pentru instalatia completa de AC, si cotiera ?

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF