Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Mercedes Benz 200 /8 1968

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mercedes Benz 200 /8 1968

Aceasta este masina. Are motor de 2 litri pe benzina, 90 de cai, 150Nm, carburator Stromberg (de cobra, pe viitor o sa caut unul original), merge binisor, trebuie facut carburatorul, bucsaraia si schimbate cauciucurile (care au camera).
    Attached Files

O masina care mi-a facut o vizita in urma cu ceva ani buni, si care a stat ceva pe la mine atunci. S-a pastrat intr-o conditzie de invidiat si banuiesc ca va pastra aceasta conditzie si de acu incolo.
    Uite d-asta ramine W114/115 febletzea mea...

Comment

E frumoasa foc! Cat mai multe plimbari si sa te bucuri la maxim de ea!

ps: abia astept sa o vad pe viu

Comment

Frumoasa masinuta,sa o folosesti sanatos.....daca ai cumva un radio din ala in plus da un semnal

Comment

Cu adevarat superba, ca ajungi sa te intrebi oare de ce se mai fabrica si alte masini

Comment

...frumoasa masina. ce-mi place cand vad oameni care se mai ocupa si de "batranelele" astea frumoase. masinile de acum nu or sa reziste cat au rezistat astea.

Comment

Super , inca un coleg! frumoasa foc!
              W110-2.0 D 1966
              W115-2.0 D 1971
              W123-2.4 D 1982

Comment

...as vrea sa am un mercedes din acesta,dar unul pe motorina(sunt fan),dar nu as putea(financiar si de spatiu vorbind) sa restaurez unul. toata stima pt cei ce pot face asta

Comment

Superba, arata ca scoasa din cutie!!!!
                  Still Loving MB

Comment

WOOW
                    Masina asta a fost scoasa din capsula timpului ?

kilometri ceva?

Comment

Are 101.300 km. Ce nu-mi place e ca, desi are doar 100k, s-a umblat la distributie, s-a schimbat carburatorul, caraie putin treapta a 3-a si cam scoate fum. Asta inseamna fie ca fostii proprietari au condus masina intr-un stil deosebit, fie ca unele piese au mai cedat din cauza vechimii. Ce imi place e ca tinichigeria si interiorul sunt in stare foarte buna. Are o particularitate, transmisia suna foarte interesant, comparatia cea mai buna ar fi un scuter pe baterii.

Comment

Superba masinutza! Sa ai grija de ea si sa-i implinesti toate dorintele(adik sa-i rezolvi toate problemele) ca merita!!!

Comment

Woaw, arata super. Poate-mi fac si eu o poza in ea pe la vreo intalnire a clubului nostru.

Comment

Am vazut-o si eu aseara si sunt impresionat. Eu zic ca ai fost norocos sa gasesti asa masina de vanzare!
                            Si s-o aduci la intalnire ptr ca cei care inca nu au vazut-o spun despre ea ca e doar 'frumoasa', dar nu te supara ptr ca inca nu le-ai facut cunostinta
                            S-o stapanesti sanatos!

Comment

Salut colega!
                              Uite asa iti vede si omu' masina...S-o stapanesti sanatos!

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF