Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes Benz 200 /8 1968

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mercedes Benz 200 /8 1968

Aceasta este masina. Are motor de 2 litri pe benzina, 90 de cai, 150Nm, carburator Stromberg (de cobra, pe viitor o sa caut unul original), merge binisor, trebuie facut carburatorul, bucsaraia si schimbate cauciucurile (care au camera).
    Attached Files

O masina care mi-a facut o vizita in urma cu ceva ani buni, si care a stat ceva pe la mine atunci. S-a pastrat intr-o conditzie de invidiat si banuiesc ca va pastra aceasta conditzie si de acu incolo.
    Uite d-asta ramine W114/115 febletzea mea...

Comment

E frumoasa foc! Cat mai multe plimbari si sa te bucuri la maxim de ea!

ps: abia astept sa o vad pe viu

Comment

Frumoasa masinuta,sa o folosesti sanatos.....daca ai cumva un radio din ala in plus da un semnal

Comment

Cu adevarat superba, ca ajungi sa te intrebi oare de ce se mai fabrica si alte masini

Comment

...frumoasa masina. ce-mi place cand vad oameni care se mai ocupa si de "batranelele" astea frumoase. masinile de acum nu or sa reziste cat au rezistat astea.

Comment

Super , inca un coleg! frumoasa foc!
              W110-2.0 D 1966
              W115-2.0 D 1971
              W123-2.4 D 1982

Comment

...as vrea sa am un mercedes din acesta,dar unul pe motorina(sunt fan),dar nu as putea(financiar si de spatiu vorbind) sa restaurez unul. toata stima pt cei ce pot face asta

Comment

Superba, arata ca scoasa din cutie!!!!
                  Still Loving MB

Comment

WOOW
                    Masina asta a fost scoasa din capsula timpului ?

kilometri ceva?

Comment

Are 101.300 km. Ce nu-mi place e ca, desi are doar 100k, s-a umblat la distributie, s-a schimbat carburatorul, caraie putin treapta a 3-a si cam scoate fum. Asta inseamna fie ca fostii proprietari au condus masina intr-un stil deosebit, fie ca unele piese au mai cedat din cauza vechimii. Ce imi place e ca tinichigeria si interiorul sunt in stare foarte buna. Are o particularitate, transmisia suna foarte interesant, comparatia cea mai buna ar fi un scuter pe baterii.

Comment

Superba masinutza! Sa ai grija de ea si sa-i implinesti toate dorintele(adik sa-i rezolvi toate problemele) ca merita!!!

Comment

Woaw, arata super. Poate-mi fac si eu o poza in ea pe la vreo intalnire a clubului nostru.

Comment

Am vazut-o si eu aseara si sunt impresionat. Eu zic ca ai fost norocos sa gasesti asa masina de vanzare!
                            Si s-o aduci la intalnire ptr ca cei care inca nu au vazut-o spun despre ea ca e doar 'frumoasa', dar nu te supara ptr ca inca nu le-ai facut cunostinta
                            S-o stapanesti sanatos!

Comment

Salut colega!
                              Uite asa iti vede si omu' masina...S-o stapanesti sanatos!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF